Şimdi Ara

Bir Quaresma'mız Yok Malesef !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Montesquieu

quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

q7 iyi futbolcu bizde olsa fena olmaz doğru ama daha iyisini alabiliriz yani ÜNAL BAŞGAN alabilir

nasıl alcaksınız olm messiyi ?

Gaza getirme Ünal Aysal'ı Villa ve Messi için gider Pinto'yu alır gelir

aziz çıksın bi guizayı yeniden getirecekmiş

Guiza canınızı cok yakmış. Topukla gol atmalar. Te allam ya :D

onu bilmem de 14 canınızı çok yaktı.

14 ?

milyon

• ne quaresması arkadaslar ,adam bir mac iyi 5 mac kotu,bu futbolla sadece bjk lileri kandırır bu adam
  • Ulan ne kadar çok futboldan bihaber insan varmış. "Alex nere, hagi nere; quaresma nere" demişim. Noktalı virgüle dikkat eden olayı çakardı ama, fenerlisi bile alınmış zırlıyor.
    Yahu diyorum ki, alex ve hagi takımın beyiniydi, oyun kurucu, on numara cart curt. Quaresma ise kanat. Çıkar şovunu yapar ama hagiyle alexle ilgisi yok. Bize lazım olan quaresma değil(tamam kanat da lazım ama en öncelikli değil) zeki bir on numara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demrelicom

meloyla q7yi anca bir fbli kiyaslar

Saçma sapan yorumlar atıp milleti tahrik etmeyin. Çok güzel cevap yazardım da bedavadan uyarı puanı almak istemiyorum.

Q7'ye gelicek olursak.. Kimse kusura bakmasın, 5 maç yatıp 1 maç oynayacak adamı bir tek Bjk seyircisi baş tacı yapar. Adam 15 maçta 3 gol atıyor, ikisi de penaltı hemde. Asistine baksan 5'i geçtiğinden şüpheliyim. EE nasıl oluyor bu iş, bana biri açıklasın madem?

Kimse demiyor ki Quaresma kötü futbolcu. Aksine top cambazlığında bilinen en yetenekli futbolculardan belkide. Hani futbolun Harlem'ini kuracaksan ilk bu adamı al. Ama bir tane asist yapıcam diye on tane asisti sırf şov yapıcam diye harcayan adamla gelmeyin bana, gülerler kusura bakmayın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

q7 iyi futbolcu bizde olsa fena olmaz doğru ama daha iyisini alabiliriz yani ÜNAL BAŞGAN alabilir

aziz çıksın bi guizayı yeniden getirecekmiş

Guiza canınızı cok yakmış. Topukla gol atmalar. Te allam ya :D

onu bilmem de 14 canınızı çok yaktı.

14 ?

milyon

İspanya ligi gol kralı ve ispanya milli takımda oynayan bir adama o kadar verilir. Adamın gol makinesi değil de bulaşık makinesi çıkması ispanya liginin kalitesını gosterır. Bknz:Torres , forlan

• adamlar bir maç över bir maç yerer... alıştık artık. sende uyum sağla önümüzdeki hafta
  • harekete gösteriye bir maç yüzde 100 ile oynayıp maç kurtaracak çoğu maç yüzde 50-60 verim ile oynayacak adama değil, istikrarı yüksek fiziği kalitesi yüksek 90 dakika maç yapabilecek kanata ihtiyacımız var.
  • Ambrabat gelse harika olur
  • Bence hiç gerek yok bize bir maç alıcak adam lazım degil istikrarlı şampiyonluk getircek bir adam lazım türkiye liginde imrenilecek adam varsa bu alexdir.
  • bize takım oyuncusu lazım, şahsi oynayacak adama gerek yok hagiden sonra çok futbolcu denedik o türde takımın içine ettiler hala toparlamaya çalışıyorlar..
  • Maçın başında Quaresmanın kaptırdığı top gol olsaydı iyiki Quaresma gibi sorumsuz oyuncumuz yok derdin
    Ama adamın kalitesine laf atmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbe16

quote:

quote:

quote:

antu terk.

bence antu botu o.

• quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Orijinalden alıntı: demrelicom

meloyla q7yi anca bir fbli kiyaslar

Saçma sapan yorumlar atıp milleti tahrik etmeyin. Çok güzel cevap yazardım da bedavadan uyarı puanı almak istemiyorum.

Q7'ye gelicek olursak.. Kimse kusura bakmasın, 5 maç yatıp 1 maç oynayacak adamı bir tek Bjk seyircisi baş tacı yapar. Adam 15 maçta 3 gol atıyor, ikisi de penaltı hemde. Asistine baksan 5'i geçtiğinden şüpheliyim. EE nasıl oluyor bu iş, bana biri açıklasın madem?

Kimse demiyor ki Quaresma kötü futbolcu. Aksine top cambazlığında bilinen en yetenekli futbolculardan belkide. Hani futbolun Harlem'ini kuracaksan ilk bu adamı al. Ama bir tane asist yapıcam diye on tane asisti sırf şov yapıcam diye harcayan adamla gelmeyin bana, gülerler kusura bakmayın.

Anlıyorum seni

• bırakın ne q7 si adam bjk ye geldiğinden beri ilk defa 2 gol atmış tamam 2 golde güzel abarta abarta bitiremiyolar mübarek messi sanki adam
  • o değilde portekizli guiza döktürdü gene dün akşam
  • Quaresma her ne kadar eleştirsem de her takımda olması gereken tarzda bir oyuncudur. 4-2-3-1 veya 4-3-3 oynayan takımların hepsinde en az 2 tane skora etki edecek oyuncu şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

tek başına maçı çekip aldı. bizde böyle maç kurtaracak bir adam yok.

yıldız diye alınan meloya dünyanın parasını veriyoruz ama daha bir numarasını görmedik.

fenere baksan yıllardır alexleri var. yıllardır bir çok maçı çekip çevirip aldı.

Hagiden sonra istikrarlı bir adam bulamadık gitti.

Umarım devre arasında böyle oyun kuran, kurtarıcı bir adam alırız.

sizde quaresma dan daha iyileri vardı elano lincoln muslimovic ama oynamadı yada oynatılamadı bu adamlar

• galatasarayda iş yapcak tek oyuncu baroş playofflara bu kadro ile girerse galatasaray puan alamaz
  • Ne Quersma be, 2 hafta takımdan gitsin diyor, 2 hafta sonra kral deniyor,

Tam bize göre bir yaklaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

alex nere, hagi nere; quaresma nere

.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.