Şimdi Ara

Bir Quaresma'mız Yok Malesef !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Quaresma'yı bu haliyle kabul edebilirseniz mükemmel bir oyuncudur. Adam geçer, tüm savunmayı ipe dizer, göze hoş gelen ve hepsi asistlik ortalar ve gollük şutlar çıkarır, son dakikada maç gitmişken maç da kazandırır, bazen defansta top da kapar; aynı zamanda 3 kişi boşken kaleye gidip gollük pozisyonu da öldürür, yok yere kırmızı kart da görür, bazen defansa da yardım etmez. Bana göre Quaresma'nın sadece maç başına kaptırdığı top sayısı değil, yaptığı asistlik ortalar ve paslar da istatistik olarak verilmeli. Almeida gibi bir izbandut olduğu sürece Quaresma eleştirilmeye devam eder. Acıyorum adama. Düzgün bir forvetimiz olsaydı, Quaresma'nın her maç asisti olup, uçmuş gitmişti zaten büyük kulüplere. Kesinlikle eleştirecekseniz önce suçu forvetimizde arayın. Edu'yu halı sahaya çağırmam zaten. Cidden çağırmam.

Öyle ya da böyle, Quaresma güzel goller atıyor, Ersan ve Bebe'nin sakatlıklarına rağmen, gol atamayan forvetlerimize rağmen ligde liderle aramızda 4 puan var, Avrupa'da tam gaz gidiyoruz; Stoke'u yenersek lider bitiriyoruz. Eğer durumumuz iyi olarak nitelendiriliyorsa, bunda Quaresma'nın faydası yadsınamaz.

• Diyoruzki quaresma istikrarlı olsa...

İstikrarlı olsa bu adam beşiktaş da değil madrid de barcelona da oynardı beşitaş da değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Diyoruzki quaresma istikrarlı olsa...

İstikrarlı olsa bu adam beşiktaş da değil madrid de barcelona da oynardı beşitaş da değil.

Zaten biz de İspanya'nın en büyüğü demiyoruz. Ülkemize gelmiş en büyük futbolcu.
  • Yazacak çok şeyim vardı ama şu kısa birkaç cümlele ile tarif edeceğim.

1- Belli mevkiye belli oyuncu alınmalı eş, dost, tarikat, amcaoğlu, yönetici torunu vs aracılığı ile kulübe girişleri bunları bir kere geçiceksin.
    2- Para yoksa her sezon yok onu aldık yok bunu aldık diye para saçmayacaksın. Yoksa böyle uefa'dan beri 10 küsür yıl paldır küldür yuvarlanır gidersin.
    3- Sakat oyuncu almayacaksın 1 maç var 1 maç yok. Yeteneksiz oyuncuları elden çıkaracaksın.
    4- Defans dediğin hızlı ve mücadeleci olacak biraz da top döndürmeyi bilecek, ortasaha dediğin kıvrak olacak koşacak çalım atabilecek ve uzun-kısa pas vermesini bilecek. forvet dediğin kafası gole çalışacak
  • adam tükiyeye geldiğinden beri ilk defa olumlu bişe yaptı , sabride yapıyo arada bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor.Z

quote:

Zaten biz de İspanya'nın en büyüğü demiyoruz. Ülkemize gelmiş en büyük futbolcu.

İsim olarak en büyük olabilir ama hagi,alex varken en büyük olamaz
  • Tamam Quaresmamız yok ama onun ayarında bir Sabrimiz var kardeş niye problem yaratıyon ki
  • quote:

quote:

quote:

İsim olarak en büyük olabilir ama hagi,alex varken en büyük olamaz

Hocam isim olarak quaresma hagiden nasıl buyuk olabilir ya

• Maccabi'nin forveti biraz becerikli olup Quaresma'nın 3. dakikadaki hatasını gole çevirseydi o zaman da böyle konular açılırmıydı acaba çok merak ediyorum.
  • Ülkemize gelmiş en büyük futbolcu? Q7 tamam çok yetenekli ve çok iyi bir futbolcu ancak en iyisi değil ha Galatasaray'ın böyle bir adama ihtiyacı yok mu? Tabiki var, takımda topu aldığı zaman ileriye giden oyuncu yok, forvetten kaleye dönüyorlar resmen kanser eden bir durum.
  • iyiki yok zaten. maçın başındaki hatası gol olsaydı acaba suan ne konusuyor olurdunuz. ki böyle ufak bir takıma karsı alınan zoraki galibiyet.
    geçen seneden bir farkı yok. Beşiktasın gruplardan sonraki ilk maçını bekliyorum . . .
  • Keita quaresmadan daha iyidi hem görsel olarak hem de skora katkı olarak.
  • quote:

quote:

En yetenekli 5e girer ama fayda bakımından ilk 20ye giremez.

Nasıl bir antiliğin var anlamak güç. Beşiktaş menfaatine olmayan hiçbir şeye katılmıyorsun, hiçbir görüşün yok, çok yazık.

İlk 20ye giremez dediğim gibi Quaresma. Ki severim, koşar eder de Alex'in 5 maçta yaptığı gol ve asisti 1 sezonda zor yapıyor, ortalama olarak söylüyorum.

Taç çizgisinde 4. hakeme çalım atmakla büyük oyuncu olunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan112

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

tek başına maçı çekip aldı. bizde böyle maç kurtaracak bir adam yok.

yıldız diye alınan meloya dünyanın parasını veriyoruz ama daha bir numarasını görmedik.

fenere baksan yıllardır alexleri var. yıllardır bir çok maçı çekip çevirip aldı.

Hagiden sonra istikrarlı bir adam bulamadık gitti.

Umarım devre arasında böyle oyun kuran, kurtarıcı bir adam alırız.

sizde quaresma dan daha iyileri vardı elano lincoln muslimovic ama oynamadı yada oynatılamadı bu adamlar

sen harbiden lincoln u quaresma dan iyi olarak görüyorsan ciddi sıkıntı var sende yada ağır fanatiklik

• quote:

Orijinalden alıntı: alimcbeal

quote:

quote:

yıldız diye alınan meloya dünyanın parasını veriyoruz ama daha bir numarasını görmedik.

fenere baksan yıllardır alexleri var. yıllardır bir çok maçı çekip çevirip aldı.

sizde quaresma dan daha iyileri vardı elano lincoln muslimovic ama oynamadı yada oynatılamadı bu adamlar

sen harbiden lincoln u quaresma dan iyi olarak görüyorsan ciddi sıkıntı var sende yada ağır fanatiklik

ben fenerliyim licoln fanatikliğimi yapıcam bence ordaki 3 oyuncuda quaresma dan iyi topçular

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alimcbeal

quote:

quote:

ben fenerliyim licoln fanatikliğimi yapıcam bence ordaki 3 oyuncuda quaresma dan iyi topçular

hayır ben türkiyede iki büyük var fetişistliği oarak gördüm senin yorumunu ve haklıyım . beşiktaş tan gelen hiç birşeye tahammülünüz yok çünkü understand me

• quote:

Orijinalden alıntı: carsisamet

galatasarayda iş yapcak tek oyuncu baroş playofflara bu kadro ile girerse galatasaray puan alamaz

bjk macinda messi mi oynamisti bizde :) bjk bu futbolla playoffa girmez asil.q7 bilmemne diyeceginize az daha tel avivde 2-0 one gecip kupadan elenebileceginizi tartissaniz belki daha iyi olabilirdi ama sizde nerdeee ...
    demirorene hic kizmiyorum boyle taraftara boyle topcu guti ilk geldiginde yasli adam transferi getiri getirirmi derken besiktaslilar kendilerinden gecmisti.simdi bkz guti..
  • quote:

quote:

:D guldurdun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

tel aviv maçını çekip aldı evet çok güzel

Tel Aviv bile orada.Ya siz?

mantığa bak düz mantıktan da beter keşke düz mantık olsa.Zaten israil ile bizim ligin kalitesi de aynı

Otelul şl'de sen nerdesin

• q7 ile alex vehagi'yi karşılaştırmak mantıken çok saçma... seviyelerinden bahsetmiyorum. konu şu; alex'in türkiye'de ki 7. senesi... hadi ise türkiyede tam 5 sene oynadı. şimdi siz bu adamları; daha ülkeye geleli 1,5 sene bile olmamış quaresma ile karşılaştırırsanız, quaresma'ya büyük haksızlık yapmış olursunuz. adam kalır burda 2-3 sene daha, o zaman açar bakarsın ne yapmışlar bunlar ne etmişler diye.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.