|
Bildirim
Zamanına athlon ve phenom da az pin düzeltmedik coğu durumda ekmek biçağıyla düzeltilebiliyor ve işlevselliği de bozulmuyor.
|
400 dolarlık işlemciyi 3 dolara getirmiş,belki ondan haber olmuş olabilir.
|
bende R7 3800X var , ilk aldığım zamanda 3 sene kadar önce , anakartım bozuk çıkmıştı sonra yeni anakart gelince ona takarken pinlerden 3 tanesini yamulmuştu. aynen bu haberdeki gibi. bende tüh dedim o kadar para verdik tamda işe girdik pc toplamıştım falan. acayip moralim bozulmuştu. sonra bilgisayarcıma götürdüm , dedim abi böyle böyle pinler yamulmuş.Tamam dedi bırak sen yarın gel. bende kara kara düşündüm şimdi bu iş bana pahalıya patlar boşuna masraf çıktı başıma diye. Sonra gittim işlemciyi teslim almaya. Adam dedi 20TL kardeşim :D Dedim abi çalışıyor mu peki nedir son durum. Şansına yedek olarak işlevi olmayan pinlerin yamulmuş. Düzeltilecek gibi olmadıklarından söktüm onları dedi. Sonra taktı kendi orda hazır bir masaüstüne harbiden çalıştı :D Sıkıntı olmaz mı diye sordum. O da hiç sorunsuz kullanabilirsin diyip 6-7 pini eksik kendi kullandığı işlemciyi gösterdi :D
Hala aynı işlemciyi kullanıyorum. Harbi adamın dediği gibi hiç sorun çıkarmadı. OC yapınca falanda sorun yaşatmadı. |
Bunda Haber Değeri olarak ne var ? |
Onlara 3 dolar bize 7 bin tl.
Ekonomi ne duruma geldi be :D |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AMD de LGA'ya geçti ne yazık ki artık. İşlemcide Pin kurtarma işi bitti. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okayynn -- 19 Ocak 2023; 14:53:52 > |
|
|
Zamanında pinleri eğilmiş işlemcimi saatçiye götürüp tamir ettirmiştim aklıma o geldi. |
Bunda Haber Değeri olarak ne var ? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
İşlemci ayakları bükük olanda yapılabilir kırık olanda. Şahsen ben yapıyorum :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |