Şimdi Ara

bir rüştü klasiği! koptum:D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam bir zamanlar gol yemem diyordu harbiden öyle..

• rüştünün formsuz olduğu aşikar. bence oynamayacaktır. hakan'ın durumuna bakmaya gerek yok.
    bjk maçı zamana yayarsa en fazla 8 olur, hatta olmaz bile 5' de kalır.
    hakan da sakatlanırsa yine sorun yok. bobo var, kaleye o geçer..

bjk' nin bu maçı alma ihtimali var. yalnız defansı çok iyi tutması lazım..
    pozisyon vermez ise karambol bir gole rakibini puansız gönderebilir.
    ben bjk' yi patlamaya hazır bir bomba gibi görüyorum bu maçta.
    ya patlar ya da infilak eder..
  • Sakatlanması beşiktaş açısından çok kötü olmuş. Geçen galatasaray maçında formunun zirvesinde olduğunu ispatlamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnzn

Sakatlanması beşiktaş açısından çok kötü olmuş. Geçen galatasaray maçında formunun zirvesinde olduğunu ispatlamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnzn

Sakatlanması beşiktaş açısından çok kötü olmuş. Geçen galatasaray maçında formunun zirvesinde olduğunu ispatlamıştı.

• Vay camiasız Rüştü değil mi bu ?
  • abi şaka maka boool gollü bi karşılaşma izliycez gibime geliyo
  • ya mac boyunca guzel kurtarislar yaparsin karsi takima gol attirtmazsin helal olsun kocum benim dedirtirsin kendine

yada biri iki hata yaparsin yerin dibine kadar girersin anana avradina da sovdurursun

adam bunlari fenerde cok yasadi tecrubeli ayni hataya bir daha dusmek istemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendy23

Son 20 saatiniz var... kinalar icin acele edin.....!!!

bir rüştü klasiği! koptum:D

Yeter mi ?
  • Bu dalga geçilen kaleci daha önce milli maçlarda taptığımız , Barçaya transfer olunca '' Vay helal ! '' dediğimiz , yeni kaleciliğe başlamış gençlerin kendine idol olarak belirledikleri , ve şu anki milli takım kalecimiz volkana zamanında abilik ve hocalık yapmış olan Rüştü değil mi ?
    Yazık

Kalecilik şans işi bu arada.Hafife almayın yediği golleri her kaleci yiyebilir , yiyemiyecek kaleci bulamazsınız dediğim gibi kalecilik şansa bakan bir iş.Yeri gelir diğer direkten diğer direğe uçarsınız 90dan kurtarırsınız.Yeri gelir böyle gol yersiniz.Önemli olan o kalede durduğunuzda size karşı güven olması.Yoksa flaş kaleci falan hikaye , her kaleci aptalca gol yiyebilir . Bknz.peth chech ( adı yanlıs olabilir ) çek cumhuriyeti - Türkiye maçı son dakikaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 15 Eylül 2009; 3:13:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Bu dalga geçilen kaleci daha önce milli maçlarda taptığımız , Barçaya transfer olunca '' Vay helal ! '' dediğimiz , yeni kaleciliğe başlamış gençlerin kendine idol olarak belirledikleri , ve şu anki milli takım kalecimiz volkana zamanında abilik ve hocalık yapmış olan Rüştü değil mi ?
    Yazık

Kalecilik şans işi bu arada.Hafife almayın yediği golleri her kaleci yiyebilir , yiyemiyecek kaleci bulamazsınız dediğim gibi kalecilik şansa bakan bir iş.Yeri gelir diğer direkten diğer direğe uçarsınız 90dan kurtarırsınız.Yeri gelir böyle gol yersiniz.Önemli olan o kalede durduğunuzda size karşı güven olması.Yoksa flaş kaleci falan hikaye , her kaleci aptalca gol yiyebilir . Bknz.peth chech ( adı yanlıs olabilir ) çek cumhuriyeti - Türkiye maçı son dakikaları

• quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

• quote:

Orijinalden alıntı: oreilly

quote:

Bu dalga geçilen kaleci daha önce milli maçlarda taptığımız , Barçaya transfer olunca '' Vay helal ! '' dediğimiz , yeni kaleciliğe başlamış gençlerin kendine idol olarak belirledikleri , ve şu anki milli takım kalecimiz volkana zamanında abilik ve hocalık yapmış olan Rüştü değil mi ?
    Yazık

Adam Babanız Yaşında Dalga Geçmeye Utanın Be ...

• quote:

Yazık

ne kadar katılsamda şu resmi görünce iş bitiyor

quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

nedir bu ya

• Pancuyu alın geri adam kaleyede geçiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

quote:

Orijinalden alıntı: efendy23

Son 20 saatiniz var... kinalar icin acele edin.....!!!

Yeter mi ?

Yanlış yere yakmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

m.unid maçında hakan arıkan mı oynıyacak yeni bir rekor geliyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.