Şimdi Ara

bir rüştü klasiği! koptum:D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

bir rüştü klasiği! koptum:D

• Nedene bakın : "Calışmada sağ kulağına top gelen Rüştü, küçük bir operasyon geçirdi"

Üfürseler sakatlancak adam

• quote:

Orijinalden alıntı: ClemeNthá

Nedene bakın : "Calışmada sağ kulağına top gelen Rüştü, küçük bir operasyon geçirdi"

Üfürseler sakatlancak adam

Çalışmada topu eldivensiz tutan Rüştü ''Olm abanmayın dedim ben size.'' dedi. Rüştünün 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2741 -- 15 Eylül 2009; 15:21:37 >

• 2. Bir Liverpool vakasımı geliyor bizden 3 yediniz machester kaç atar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

m.unid maçında hakan arıkan mı oynıyacak yeni bir rekor geliyor

Liverpool maçında Hakan Arıkan'ın hatası yoktu bence..Hepsi de yenebilecek gollerdi..

Metalist maçına gelelim orta sahadan gelen o mükkemmel şutu çıkaracak kaleci çok farklı yerde olur..

Bakın arkadaşlar Avrupa maçlarına Bjk'nin maçı Gs'nin Fb'nin maçı olarak değil Türkiye'nin maçı olarak bakın..Avrupa'da oynayan o takımın Türkiye'yi temsil ettiğini ve kazandığı takdirde ülkemize puan kazandıracağını unutmayın..Ülke puanımız arttığı takdirde Avrupa arenasında daha çok takımımız boy gösterecek..

• quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

bir rüştü klasiği! koptum:D

• quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Bu dalga geçilen kaleci daha önce milli maçlarda taptığımız , Barçaya transfer olunca '' Vay helal ! '' dediğimiz , yeni kaleciliğe başlamış gençlerin kendine idol olarak belirledikleri , ve şu anki milli takım kalecimiz volkana zamanında abilik ve hocalık yapmış olan Rüştü değil mi ?
    Yazık

Kalecilik şans işi bu arada.Hafife almayın yediği golleri her kaleci yiyebilir , yiyemiyecek kaleci bulamazsınız dediğim gibi kalecilik şansa bakan bir iş.Yeri gelir diğer direkten diğer direğe uçarsınız 90dan kurtarırsınız.Yeri gelir böyle gol yersiniz.Önemli olan o kalede durduğunuzda size karşı güven olması.Yoksa flaş kaleci falan hikaye , her kaleci aptalca gol yiyebilir . Bknz.peth chech ( adı yanlıs olabilir ) çek cumhuriyeti - Türkiye maçı son dakikaları

• quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

rüştünün formsuz olduğu aşikar. bence oynamayacaktır. hakan'ın durumuna bakmaya gerek yok.
    bjk maçı zamana yayarsa en fazla 8 olur, hatta olmaz bile 5' de kalır.
    hakan da sakatlanırsa yine sorun yok. bobo var, kaleye o geçer..

bjk' nin bu maçı alma ihtimali var. yalnız defansı çok iyi tutması lazım..
    pozisyon vermez ise karambol bir gole rakibini puansız gönderebilir.
    ben bjk' yi patlamaya hazır bir bomba gibi görüyorum bu maçta.
    ya patlar ya da infilak eder..

Beşiktaş'ın bu maçı kazanma olasılığı Fener'in Türkiye kupasını alma olasılığından biraz daha fazla.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.