beyler müzik dinlemeyi hiç sevmem ama geçen ay nişanlıma birlikte joytürk adlı radyoda yalın'dan meleklerin sözü var adlı şarkının AKUSTİK versiyonunu dinlemiştik. uzun zamandır arıyorum hiçbiryerde bulamadım, orijinal albümündeki de normal olan. bu şarkının AKUSTİK versiyonunu nereden bulabilirim? gerçekten çıldırmak üzereyim. akustik versiyonun girişinde piyano var böyle çok tatlı. yardımcı olursanız çok sevinirim. eğer hangi albümden olduğunu söylerseniz de gidip alacağım lütfen yardımcı olun.
evet beyler bileniniz yok mu allah rızası için?
Aresten arat belki çıkabilir ordaki insanlarla konus belki onlarda vardır msn den veya ordan yollayabilirler hatta benim arkadaş var dj ona bi sorayım varsa msn den yolarım bi ara...
ares-imesh-kazaa lite-dc++-gnutella. hepsinde arattım arkadaşlar hiçbiryerde yok. internette googledan arattım onda da yok. internet sitelerinin hiçbirinde yok. bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. yankılar sağol dostum inşallah vardır dj arkadaşında selam.
ya beyler kimsede ytokmu?
Bildiğin bütün forumlarda yaz kesin çıkar birisinde..
zibid gonzales sağol ama o linkteki şarkının normal versiyonu akustiği değil yani. bugün de bulamadım.
kusura bakma ben indirip dinlemedim yani adamlar ööle vermişler. kolay gele ben de 110-Bitti mi yi arıyom da hiç ses seda yok...
bu muhtemelen yalının popüler olmadan önce çalıp söylerken yapılan bi kayıttır bende de zalim in boyle kayıtları var kazaadan indirmiştim ama bilmiyorum yinede
quote:
Orjinalden alıntı: ironhand
bu muhtemelen yalının popüler olmadan önce çalıp söylerken yapılan bi kayıttır bende de zalim in boyle kayıtları var kazaadan indirmiştim ama bilmiyorum yinede