Kılıçtaroğlunu çok takdir ettim, elindeki kâğıttan yazılanları hiç hata yapmadan sonuna kadar hiç kafasını kaldırmadan okuyabildi. Çok büyük başarı... Oyum Kılıçtaroğluna... Elindeki kağıdı bile okuyabiliyor artık, tebrik ediyorum kendisini... Çok büyük ilerleme... |
Bir seçim nasıl kaybedilir. Kılıçdaroğlundan öğrenin. (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Emekli yönetici maaşı ne kadar Donanım haber?
Kaç para veriyonuz bu adama?
Eyt li mi bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne parası makarna veriyoruz
-
Tayyip de prompterdan hatasız okuyor onu da takdir etmek lazım bu mantığa göre.
CHP'de şu Kemal'e tekmeyi basacak bir babayiğit yok mu?
-
Muharrem incenin dediğine göre atatürk gelse yapamaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sorunun ana kaynağı bu adam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kılıçdaroğlu birinci turda Erdoğan küstahlığına dur dedik demiş. Yahu bu facia ortamda 20 yıllık iktidarı tek seferde yıkamamışsın, üstelik adamın aldığı oydan geride kalmışsın, hala muzaffer komutan edasıyla nutuk atıyorsun. Akıl alır gibi değil. Kendisine Şahan nutuk çekiyor, kendisi jahrein'i arayıp brifing veriyor, ama dedemiz cumhurbaşkanı olmak istiyor! Yok ben kendimi gerçekten iyi hissetmiyorum. Erdoğan Nureddin Nebati gibileri listeden çıkarıp yeni bir kabine açıklarsa yüzde 60'ı vurur. Allah ülkemizi korusun.
Doğru çünkü adam kendine muhalif herkesi tesfiye etti. Ne kadar yalaka varsa etrafına topladı.
-
Sinan Oğana oy verenler adamı sevdiği için falan vermedi. Tanımıyorlar bile adamı. Kararsız olup seçime gitmeyen 8 milyon insanı ikna etmek lazım kim bu adamlar onları bulun ikna edin. Öğrenciyse bu adamlar bilet paralarını ödeyin memleketlerine gidip oy kullansınlar. Gurbette çalışan işçiyse bir çözüm bulun.
-
Erdoğan seçimden çekilse bile Kılıçdaroğlu gelemez diyor Muharrem İnce.
Bu nasıl bir oynaklıktır Kılıçdaroğlu'nda kimse yüzüne bile bakmak istemiyor artık.
-
Aynen öyle. Gel otur dediler o da oturdu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
CHP seçmenini açıkça aldatmış. Hem anketlerle hem de seçim gecesi yaptıkları öndeyiz açıklamasıyla aldatmış. Hele şu ikinci tur geçsin, altılı masa çatırdar, deva gelecek kendi yoluna bakar, CHP yönetimi de ağır bir bedel öder.
Gündemtwitter
“https://t.co/4UOOstBwlU”https://twitter.com/Arsiv00_/status/1660034931248996353?t=9XI31RX21Ugo4LKC3FwufQ&s=19 -
Bir tarafında tüy biten kılıçdaroğlu'na sallıyor, seçimlere sadece kılıçdaroğlu'na ve erdoğan girse haklısın diyeceğim ama erdoğana karşı kazanan bir lider söyleyin bana.
-
Erdoğan geldi Baykal vardı Baykal dediğin adam derin devletin adamı Erdoğanın siyasi yasağını kaldıran adam. Baykal gitti derin devletin diğer adamı kk geldi.
Başka kim var. Erdoğan hayati boyunca 2 kişi ile rakip oldu ikisi de derin devletin adamları
Derin devletin amacı zaten Erdoğanı iktidarda tutmak
Sana tavsiye İnternette fazla dolaşma belli ki çok saf bir arkadaşsın.
-
Peki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X