< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bir seçim nasıl kaybedilir. Kılıçdaroğlundan öğrenin.
-
-
Emekli devlet memurundan siyasetçi olmaz. Adama piyango vurdu 13 senedir keyif çatıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinan Oğanı yanına çekmeden kazanması çok zor
Kk kazanamaz bi düzen 5 yil daha devam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yarın görüşecekmiş ama baya geç kaldı
-
Elindeki kağıtları bile okuyamayıp burnuna kadar sokması bir tebbessüm etitrdi bana, gözlerde gitmiş belli bu çağda kağıttan okuyan lider her zaman zayıf yetersiz görülür.
emekli olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Mayıs 2023; 15:48:41 > -
Yazdığım yazıyı değiştirdim.Oğan da gözden düştü.Onunla da olmayacak gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 22 Mayıs 2023; 9:42:36 >
Bu mantıkla tayyipe de oy vermemen lazım ama hala veriyorsun malum prompterdan okuyor
-
dediğin gibi bir durum olursa buradan ifade edeyim sinan oğanın siyasi kariyeri biter
chpye yanaşan hiç kimse iflah olamaz hele sağcılardan hiç kimse
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E8CE804DFdediğin gibi bir durum olursa buradan ifade edeyim sinan oğanın siyasi kariyeri biter
chpye yanaşan hiç kimse iflah olamaz hele sağcılardan hiç kimse
İflah olur olmaz yaşayıp görürüz.Sabah akşam kendisine hakaret eden Mhp bloğuna mı yanaşsın?Zaten Oğan'ın da amacı bu iktidardan kurtulmak.Asıl Akp tarafına geçerse kendisini bitirir
2.bir Numan Kurtulmuş olur.Mhp'nin içinde erir gider
Oy oranı ancak bu şekilde artar (CHP)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 18 Mayıs 2023; 15:56:3 >
Dünyadaki liderlerin hepsi okuyor pot kırmamak için rte üstüne doğaçlamada yapıyor belli,bu çağda kağıttan 23 nisan bebesi gibi okumak ayrı konu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Mayıs 2023; 13:4:29 > -
Kılıçdaroğlu ikinci turda da seçimi kazanamaz. Bundan sonra bu ülkeye yapabileceği en büyük iyilik kaybedince yenildim deyip istifa etmesi olur.
-
Kılıçdar kaybetmeyeceği seçime girmez.
-
Muhalefet kazanmayı istemiyor ki asıl önemli nokta burası.
-
Kemal Kılıçdaroğlu kaybetse ne olur ki en az emekli olur aylık maaşına bakar
-
O öyle o kadar basit mantıkla olmuyor maalesef.
Tüm siyasetçilerde bu bizim anlayamayacağımız bir hırs var maalesef. Bunun maddiyat ile de ilgisi yok.
Koltuğu bırakmak istemez.
-
Promter olmazssa ismini söylemekten acizler var. Bu konuda haksızlık yapmayalım.
-
bu ülkede adamlar takım tutar gibi parti tutuyor egitim seviyesi desem yerlerde ve para dan niye sıfır atarsın batmaktan kurtulmak için
6 sıfır atılması devrim niteliğinde"
O tarihte Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk lirasından 6 sıfır atılmasındaki temel amacın, milli para birimine yeniden güven ve itibar kazandırmak olduğunu belirtmişti.
-
Daha prompter kelimesini düzgün yazamayanlar var. Başkalarına laf ederler.
-
Kardeşim, Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması çok kolay gibi görünmüyor. Ama isterse ben kılıçdaroğluna seçimi kazandırırım. Gel, Sinan Bey, sen İçişleri Bakanı ol. Ümit Bey, siz de Göçten Sorumlu Bakan olun, bitti gitti. AKP'den bile oy devşirirsiniz. Çünkü kimse Kılıçdaroğlu'na güvenmiyor. Adam mültecileri göndereceğim diyor, ama planı yok; gönüllü gidecekler diyor. Her şeyi geçtim, yüzde bir oyu olan DEVA ile geleceğe o kadar koltuk verdin. Sana hiçbir şey kazandırmadılar. Seçimi kazandıracak kilit kişilere iki bakanlık çok değil. O, bunun yerine dolar 30 lira olacak diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhankrall -- 18 Mayıs 2023; 14:39:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Emekli devlet memurundan siyasetçi olmaz. Adama piyango vurdu 13 senedir keyif çatıyor
|
Yazdığım yazıyı değiştirdim.Oğan da gözden düştü.Onunla da olmayacak gibi
|
Kılıçdar kaybetmeyeceği seçime girmez. |
Kılıçtaroğlunu çok takdir ettim, elindeki kâğıttan yazılanları hiç hata yapmadan sonuna kadar hiç kafasını kaldırmadan okuyabildi. Çok büyük başarı... Oyum Kılıçtaroğluna... Elindeki kağıdı bile okuyabiliyor artık, tebrik ediyorum kendisini... Çok büyük ilerleme... |
Kılıçdaroğlu ikinci turda da seçimi kazanamaz. Bundan sonra bu ülkeye yapabileceği en büyük iyilik kaybedince yenildim deyip istifa etmesi olur. |
Kk kazanamaz bi düzen 5 yil daha devam
|
Elindeki kağıtları bile okuyamayıp burnuna kadar sokması bir tebbessüm etitrdi bana, gözlerde gitmiş belli bu çağda kağıttan okuyan lider her zaman zayıf yetersiz görülür. emekli olsun. |
Benzer içerikler
- izol aşireti tehlikeli mi
- suriye araba sitesi
- iş kurmak istiyorum
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- kazaklar türkleri sever mi
- yapay zeka tahlil sonuçları
- ps5 avrupa fiyatı
- byd han
- 112. kanal aktif etme iphone
- dünyanın en büyük uçak kazaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X