Bildirim
Bir seferde 400+ saat mi? 'Steelseries Rival 3 Wireless incelemesi'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
550tl mouse mu olur?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Göz var nizam var bunun fiyatı 550 tl
rakibi
Razer Basilisk X HyperSpeed'in 490 tl
Eğer 450 tl'nin altına düşmesse TR için ölü doğmuş bir mouse olur. Düşerse Razer Atheris'e karşı tercih edilebilir.
(Dipnot: Logitech G403, G603, G703 kablousuz oyuncu mouseları kronik scroll sorunludur, uzak durun.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 23 Eylül 2020; 9:55:36 >
-
Sen nerede hangi çağda yaşıyorsun?
-
Avrupada yaşıyorsunuz galiba,burası Türkiye.
-
Senin konuşman oyundan hızlı çıktı.
-
Black Friday de amazon dan oldukça indirimli alıp (399tl) 3 gün sonra iade ettiğim bir mouse olmuştur. 106 gr olmasına rağmen son derece kaygan ve kontrolü zor 600 - 1000 dpi de denedim. Eğer tasarruf modunu da açayım derseniz mesela 10 dk en az 2-3 tıkla 2-3 saniyede faal hale geliyor - deneme imkanınız yoksa riske girmeyin ya da iade imkanı olan yerlerden almaya bakın.
(itopya dan indirimli 577tl) Kablosuz hızı rival 3 ü 5 e katlar . Uykudan uyanması da anlık hissettirmiyor bile / ışıklar kapalı yoğun kullanımda 1 haftayı rahat görüyor. Bana başlarda 100gr hafif geldi ancak alıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan_fcb -- 10 Ocak 2021; 21:44:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X