Şimdi Ara

Bir şey soracağım arkadaşlar N95 8gb ile ilgili.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bir arkadaşla bir takas yapacağız bana vereceğim şey karşılığında N95 8gb öneriyor. Fakat N95 8gb'ın çakma mı yoksa orjinal mi bilemiyoruz. Telefonda Made in Finland yazıyormuş. Çin mallarının arkasında Made in Finland yazabilir mi acaba? Bir de arkadaş dedi ki çin mallarında hafıza kartı yeri oluyor orjinallerde hafıza kartı yeri olmuyor. Doğru mudur bu? N95 8gb'lıkların çin mallarında çakmalarında hafıza kartı yeri mi bulunuyor? Bunun elindeki telefonda hafıza kartı yeri yokmuş mesela. Ama kamerası kötüymüş telefonun, 5 megapikselle alakası yok kamerası kötü diyor. 2 arada bir derede kaldım bu telefon çin malı mı orjinal mi nasıl anlarız arkadaşlar?

• arkadasinin dedigi dogru hafiza karti yeri yok orjinal telefonlarda herseyden ziyade telefonu al kurcala *#0000# yap telefonun ne oldugu cikar zaten
  • kamera merceklerine bak özellikle ön kameraya maviyse arka mercek de maviyse telefon çakma olabilir.telefona *#0000# yap v35.00001 falan filan telefon modeli yazıosa telefon orjinaldir.ha birde wifisine bak.çin malı n95 lerde genelde wifi olmuyor:
  • Arkadaşlar N95 8GB almayı düşünüyorum temiz telefon anca 240 Tl istediler pazarlıkla biraz düşürebilirm siz bu fiyat iyimidir?
  • ya çin malı eline alınca belli olur zaten
    oda olmadı bak bi içine tv varmı anten varmı anten cıkıyosa :)) tamamdır.
    made in china

ss koy hemen söleyelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbjk -- 26 Aralık 2010; 19:12:45 >
  • Çin malı olup olmadığını sormadım kardeşimKonuyu başka arkadaş açmış onun sorunu çözülmüştür zaten benin sorunum şuan N95 8gb için 240Tl fazlamıdır orjinal ve temiz telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 26 Aralık 2010; 19:18:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Right_

Çin malı olup olmadığını sormadım kardeşimKonuyu başka arkadaş açmış onun sorunu çözülmüştür zaten benin sorunum şuan N95 8gb için 240Tl fazlamıdır orjinal ve temiz telefon.

iyde ben sana cevap vermedimkii.......sana cevap versem alıntı yapardım
    ohoooo konu tarihine baakkkkk hey allamm bende yeni sanıyorummm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbjk -- 26 Aralık 2010; 19:22:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de şuan N95 8GB var ama açılmıyor. İMEİ kodu kayıtlı değil. Made in Finland yazıyor merceğin etrafında yerler mavi. Siyah olan N95'in. Nasıl açabilirim bu telefonu taktım USB'ye hiç birşey olmuyor?
  • IMEI çakma diye bişey duydum ama yasalmıdır bilmiyorum
  • quote:

IMEI çakma diye bişey duydum ama yasalmıdır bilmiyorum

IMEI kaydını yasal olarak yapacamda acaba IMEI kodu olmadığı içinmi hiç tepki vermiyor. Bilgisayara bağladım Nokia Suit görmedi ?
  • ımeı kodsuz telefon olmazzzki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

quote:

IMEI çakma diye bişey duydum ama yasalmıdır bilmiyorum

IMEI kaydını yasal olarak yapacamda acaba IMEI kodu olmadığı içinmi hiç tepki vermiyor. Bilgisayara bağladım Nokia Suit görmedi ?

Açılmadığı için görmemiştir
  • valla arkadaşlar benim 3. N95 8gb telefonum. ve geçenlerde bana bir arkadaş bir cihaz getirdi inanın nereyse birebir sanki orjinal gibi versiyonu bile benzetmişler sadece menüden ve uygulamalardan biraz fark ettim. Daha önce çakma görmüştüm ama bunun kadar değildi.

Neyse size tavsiyem en doğrusu google dan uluslararası imei sorgulama yazın oraya o cihazın imei numarasını yazın cihazla ilgili bilgilere oradan ulaşabilirsiniz nokiami değilmi anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mh.

valla arkadaşlar benim 3. N95 8gb telefonum. ve geçenlerde bana bir arkadaş bir cihaz getirdi inanın nereyse birebir sanki orjinal gibi versiyonu bile benzetmişler sadece menüden ve uygulamalardan biraz fark ettim. Daha önce çakma görmüştüm ama bunun kadar değildi.

Neyse size tavsiyem en doğrusu google dan uluslararası imei sorgulama yazın oraya o cihazın imei numarasını yazın cihazla ilgili bilgilere oradan ulaşabilirsiniz nokiami değilmi anlarsınız.

Türkçe site var yav
    http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php

• quote:

valla arkadaşlar benim 3. N95 8gb telefonum. ve geçenlerde bana bir arkadaş bir cihaz getirdi inanın nereyse birebir sanki orjinal gibi versiyonu bile benzetmişler sadece menüden ve uygulamalardan biraz fark ettim. Daha önce çakma görmüştüm ama bunun kadar değildi.

Girdim, telefonun kapağının altında baktım numara başka telefona kayıtlı.
    IMEI kaydı nasıl yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

quote:

Girdim, telefonun kapağının altında baktım numara başka telefona kayıtlı.
    IMEI kaydı nasıl yapabilirim

http://www.herseyicin.com/yurtdisindan-getirilen-telefonlarin-imei-kayit-islemini-nasil-yapilir.html/comment-page-1
    İşine yaramaz gibi geldi bana ama bir bak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.