forumda sürekli ilginç konular dolaşıyor ben başka bir sey sorucam arnızda fransızca bilen var mı (iyi derecede ) ikinci yabancı dili fransızca olan lise çıkışlıyım az buçuk biliyorum üni de öğrenmek zor olur mu
Fransızca zordur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Mancunian Wanker
Fransızca zordur
ing bir seviyosam fransızcayı yüz seviyorum öğrenmeyi çok istiyorum akat ünide nasıl olur bilmem
Ben ben ben Zor olur ama öğrenirsin, birkaç ay da Fransızca konuşulan bir ülkede kalırsan (Erasmus belki) konuşma problemin kalmaz. Böyle diyorum çünkü İngilizce gibi kitap, film, dizi desteği yapmak zor olduğundan kulak aşinası biraz eksik kalabiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: shadesofcool
Ben ben ben Zor olur ama öğrenirsin, birkaç ay da Fransızca konuşulan bir ülkede kalırsan (Erasmus belki) konuşma problemin kalmaz. Böyle diyorum çünkü İngilizce gibi kitap, film, dizi desteği yapmak zor olduğundan kulak aşinası biraz eksik kalabiliyor
fransada kalmak sorun olmaz yurt dışı bağlantıları çok kuvvetli olan 3 öğretmenim var ikisi fran hocası onlar bana ünide yardım etçeklerini söylediler fakat tıp okurken zor olmaz mı
mousquetaire35M
kullanıcısına yanıt
Zor olur hocam ama herkesin kendince bir hobisi var, siz de boş zamanlarınızca Fransızca'nızı geliştirmek için çalışabilirsiniz. Yazın (ya da ne zaman olursa? tatillerde ) gidip kalmak rahat olacaksa hele 1-2 seneye konuşuyor olursunuz
uppp
quote:
Orijinalden alıntı: shadesofcool
Zor olur hocam ama herkesin kendince bir hobisi var, siz de boş zamanlarınızca Fransızca'nızı geliştirmek için çalışabilirsiniz. Yazın (ya da ne zaman olursa? tatillerde ) gidip kalmak rahat olacaksa hele 1-2 seneye konuşuyor olursunuz
inşallah zor olur ama öğrenmek daha güzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme