< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bir şeyler elde etmek için neden bu kadar çalışmak zorundayız (2. sayfa)
-
-
Nasıl evleneceğiz hocam. Nedense mutlu bir yuva kurabilecekmis gibi hissetmiyorum hic
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam 200k verilince düşünürüm onu ,200k verilen doktor memura laf etmem zaten hukuk mezunu çok var diye Galatasaray hukuk mezunlarına laf etmek fibi visey olur ama yine de devletin altında sabit bir şekilde insanların kahrını çekmek tatlı gelmiyor mühendislikte de aynı şeyi yapcam biliyorum da bi tık daha özgür sanar avuturum kendimi
Hocam muhendislik de öyle bir şey değil
hocam olsun ya benim ilgi alanım yazılım, mühendislikte yönelebilicem bi yandan para kazanırken
Şartlar ve koşullar maalesef böyle. Size yarını da güzellemeyeceğim. Ülkenin bize sunduğu ve gelecekte sunacağı imkanlar az çok belli. Çok umutlanmayın veyahut karalar da bağlamayın. Bizim dersimize çalışmaktan başka çaremiz yok. Ha para yapacağım dersen kapı orada risk al, ticarete atıl. Keza ostim sanayide ufacık dolap parçası uretip ortalama bir doktordan daha fazla refaha sahip insanlar tanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutdarici -- 4 Nisan 2023; 3:7:59 >
Bu arada tıp eğer ülke düzelirse hiç fena değil hocam siz hiç dert etmeyin yani.
:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türkiye'deki ekonominin b*k olması dışında globalde de emlak piyasası uçmuş durumda. amerika ve avrupa'da ev almak ciddi bir lüks göstergesi. çoğu genç ve orta yaşlı kirada oturuyor. gene çoğu "şimdi biriktirsem 10-15 yıla anca ev alacağım niye kendimi kısıtlayayım" diye düşünüyor. Bence bu durumu global piyasalar bilinçli olarak yaratıyor. Kimse bir şeye sahip olmasın dünyadaki her şey aylık abonelik sistemine dönüşsün istiyorlar. Artık emlak piyasasına da bu uygulanıyor. Belki bir gün araba kiralamak da çok daha cazip gelecek insanlara
ABD Konut Fiyat Endeksi:
dünyada bir şeylere sahip olabilme gücü gün gittikçe azalıyor maalesef.
-
bunun sebebi anne babandan kaynaklı. seni düşünerek bir gelecek kurmamislar atmışlar ortalığa ne hali varsa görsün diye sırf bu yüzden poslik gibi kurumlari fonlamak zorunda kalıyoruz. sen düzgün olsanda senjn gibi fukara etrafta dolanan ipsiz sapsiz ipler nizim el emek büyüttüğümüz 1 tane zengin cocugumuza bela olmasinlar diye
Çünkü fakirsin.
-
hocam kpss gırın memur olun ugrasmak ıstemıyorsanız bu kadar.
-
Ailem izin vermiyo kac kere kavga ettik zaten tıp yerine kpss ye gireyim diye
hocam soyle ki tıpa severek geldıysenız zaten mantıklı olan bu ama aılenız nıye karısmıs kı kendı hayatınız belkı daha ıyı cevren ve maddı ımkanın olur dıye demıslerdır onlar da kısmen haklı suan calısırken zevk alıyorum dedınız sorun ne ki
-
Çalışırken zevk alıyorum ama staj kısımları korkutuyor. Bi de doktor olmak istiyorum ama pratisyenlik, asistanlık falan değil direk uzman olmak istiyorum
Hocam mallesef asistanlık yapmadan nasıl hastahaneyi ameliyatları ogreneceksiniz asistanlık istememe sebebiniz nöbet olayı mı ?
Sadece nöbet değil mobbing de varmış çok kötü davraniliyormus
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X