Şimdi Ara

Bir Şişe Eeose Sakal Serumu Kullanıım Sonuçları (Son güncelleme: 06.11.16) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
7
Favori
102.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese selamlar. Konuyu takip eden arkadaşlar var ise onlara yardımcı olmak adına ben de son durumum ile alakalı birkaç bir şey yazmak istedim. Éeose sakal serumunu 55 gündür kullanmaktayım. Kutunun üzerinde tüm sakal bölgesine sürüldüğünde yaklaşık 1-1,5 ay kadar bir sürede biteceği söyleniyor fakat benim henüz bitmedi. Aralık ayının 2'sinde tam 60 gün yani 2 ayı dolduracağım. Şişenin dibinde kalan kısım da muhtemelen bu tarihe kadar yeter. Bu tarihten sonrasında ise benim de fuzuli harcamalardan kaçınmam gerektiği için kreme devam etmeyi düşünmüyorum. İlk olarak kullandığım bu süre içerisinde Éeose sakal serumunun gözlemlediğim olumlu etkilerini maddeleyecek olursam:
    * Sakallarımın rengini almasında yardımcı olduğunu,
    * Yüzümde bulunan tüylerin sakal kıvamına gelmesinde/sertleşmesinde, sakal kıvamında olan yerlerinde eskisine göre daha sert olmasında başarılı olduğunu,
    * Sakallarımın kremi kullanmadan önceki zamana göre daha hızlı uzamasına yardımcı olduğunu söyleyebilirim.
    Bunların dışında herkesin bildiği üzere sakal kökü veya tüy olmayan yerlerde krem zaten sıfırdan bir sakal veya tüy çıkartmıyor. Dolayısıyla bu bölgeler için kremin yapabileceği bir şey yok. 2 ay dolunca yapmayı düşündüğüm şey ise sakallarımı uzatmak olacak. Geçenlerde internette gezerken patchy beard (düzensiz/seyrek sakal) ile alakalı bir post gördüm ve bu postu bu konu altında paylaşmak istiyorum. Link:

Linki incelerseniz sakalları düzensiz veya seyrek olan kişilerin 5-6 aylık bir sakal uzatma sürecinden sonra sakallarının düzensiz ve seyrek görünümden çıkıp normal sakal haline geldiğini göreceksiniz. Benim gibi düzensiz veya bazı bölgelerde sakalı az olan kişilerin yapması gereken şey bu sanırım. Sakalı normal olan insanlarda bu çok daha kolay olurken patchy beard'a sahip olan kişilerde uzatma işlemi daha meşakkatli oluyor anlaşılan. Linki incelerseniz gerçekten başarılı sonuçların olduğunu göreceksiniz. Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 28 Kasım 2016; 12:19:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Herkese selamlar. Konuyu takip eden arkadaşlar var ise onlara yardımcı olmak adına ben de son durumum ile alakalı birkaç bir şey yazmak istedim. Éeose sakal serumunu 55 gündür kullanmaktayım. Kutunun üzerinde tüm sakal bölgesine sürüldüğünde yaklaşık 1-1,5 ay kadar bir sürede biteceği söyleniyor fakat benim henüz bitmedi. Aralık ayının 2'sinde tam 60 gün yani 2 ayı dolduracağım. Şişenin dibinde kalan kısım da muhtemelen bu tarihe kadar yeter. Bu tarihten sonrasında ise benim de fuzuli harcamalardan kaçınmam gerektiği için kreme devam etmeyi düşünmüyorum. İlk olarak kullandığım bu süre içerisinde Éeose sakal serumunun gözlemlediğim olumlu etkilerini maddeleyecek olursam:
    * Sakallarımın rengini almasında yardımcı olduğunu,
    * Yüzümde bulunan tüylerin sakal kıvamına gelmesinde/sertleşmesinde, sakal kıvamında olan yerlerinde eskisine göre daha sert olmasında başarılı olduğunu,
    * Sakallarımın kremi kullanmadan önceki zamana göre daha hızlı uzamasına yardımcı olduğunu söyleyebilirim.
    Bunların dışında herkesin bildiği üzere sakal kökü veya tüy olmayan yerlerde krem zaten sıfırdan bir sakal veya tüy çıkartmıyor. Dolayısıyla bu bölgeler için kremin yapabileceği bir şey yok. 2 ay dolunca yapmayı düşündüğüm şey ise sakallarımı uzatmak olacak. Geçenlerde internette gezerken patchy beard (düzensiz/seyrek sakal) ile alakalı bir post gördüm ve bu postu bu konu altında paylaşmak istiyorum. Link:

Linki incelerseniz sakalları düzensiz veya seyrek olan kişilerin 5-6 aylık bir sakal uzatma sürecinden sonra sakallarının düzensiz ve seyrek görünümden çıkıp normal sakal haline geldiğini göreceksiniz. Benim gibi düzensiz veya bazı bölgelerde sakalı az olan kişilerin yapması gereken şey bu sanırım. Sakalı normal olan insanlarda bu çok daha kolay olurken patchy beard'a sahip olan kişilerde uzatma işlemi daha meşakkatli oluyor anlaşılan. Linki incelerseniz gerçekten başarılı sonuçların olduğunu göreceksiniz. Herkese iyi forumlar.

Gayet güzel yazı olmuş,sakal serumunu kullanmadım ancak araştırdım kullanmayı düşündüm halende düşünce var. Benim sakallar yanlarda var ama yanaklarda seyrek. Bende uzatıyorum aslında 1 ay falan oldu yazdığınız gibi 5-6 ay civari uzatma düşüncem de var. Aslında bu uzatma süresinde serumu bir şişe de olsada kullansam mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Éeose sakal serumu kullanılırken maksimum etkiyi alabilmek için tıraş sonrası kullanılması öneriliyor. Dolayısıyla ben de bu 2 aylık süreç boyunca her gün tıraş olduktan sonra serumu kullandım. Bu sayede serum sakal köklerine daha iyi işliyor. Ben uzatma aşamasına başladığımda badem yağı ile sakallarımı besleyerek uzatacağım. Eğer siz de uzatma aşamasındaysanız badem yağı kullanarak daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra yılan yağının da bu aşamada etkili olduğu söyleniyor. Bende hem badem yağı hem de yılan yağı mevcut. Badem yağını http://www.doakozmetik.com'dan almıştım. Fiyatı oldukça ucuz ve orjinal ürün. Yılan yağını nereden aldığımı hatırlayamıyorum ancak yılan yağı ile ilgili de şöyle bir link atayım, incelersiniz: http://www.pufnoktalari.net/yilan-yagi-nasil-kullanilir-ve-faydalari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 29 Kasım 2016; 15:29:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Éeose sakal serumu kullanılırken maksimum etkiyi alabilmek için tıraş sonrası kullanılması öneriliyor. Dolayısıyla ben de bu 2 aylık süreç boyunca her gün tıraş olduktan sonra serumu kullandım. Bu sayede serum sakal köklerine daha iyi işliyor. Ben uzatma aşamasına başladığımda badem yağı ile sakallarımı besleyerek uzatacağım. Eğer siz de uzatma aşamasındaysanız badem yağı kullanarak daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra yılan yağının da bu aşamada etkili olduğu söyleniyor. Bende hem badem yağı hem de yılan yağı mevcut. Badem yağını http://www.doakozmetik.com'dan almıştım. Fiyatı oldukça ucuz ve orjinal ürün. Yılan yağını nereden aldığımı hatırlayamıyorum ancak yılan yağı ile ilgili de şöyle bir link atayım, incelersiniz: http://www.pufnoktalari.net/yilan-yagi-nasil-kullanilir-ve-faydalari/

Ben de yazılım mühendisliği okuyorum (profilinden açtığın konulara baktım) ve benim de sakal problemim var. Aslına bakılırsa 7-8 ay öncesine kadar favorilerim hariç hiç bir yerde yoktu. Favorilerim de yoktu 2-3 yıl önce eeose kullanıp sürekli ustura attırmıştım ve evett 8-9 ay hiç kesmemiştim favorilerimi. Şuanda favorilerim 2-3 günde uzuyor ve acayip güçlendi kökler. Şimdi yeni yeni sakallanmaya başladım ama yanaklarım boş benim de tek tük var. Ben de neredeyse 3-4 haftada bir keserdim fakat artık kesmemeye karar verdim.

• straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Aslında belli bir süre kesmeyip sonradan kesmek işe yarayabiliyor. Sakalı belli bir süre kesmediğin zaman sakal kıvamında değil de henüz tüy kıvamında olan yerler uzadıkça gözle görülür bir hale geliyor. Belli bir süre uzatıp kestikten sonra bu tüy olan yerler yavaş yavaş sakal kıvamına gelmeye başlıyor. Yani kısa aralıklarla belli bir süre uzatılıp tüyleri belli oranda gördükten sonra tıraş olmak işe yarayabilir diye düşünüyorum. Ben de 2 aylık Éeose kullanımından sonra 3 aralık tarihinden itibaren kesmiyorum sakallarımı. Birkaç gün önce şu ürüne göz attım ve aldım:
    www.telemagaza.com
    black marble kara yilan yagi sac sakal serumu
    https://www.telemagaza.com/black-marble-kara-yilan-yagi-sac-sakal-serumu.html
    Bunun yanı sıra ara sıra badem yağı sürerek bir müddet uzatacağım bakalım ne olacak. Işık altında aynaya baktığımda sakal çıkma potansiyelini görüyorum fakat bazı yerler hala tüy şeklinde ve bazı yerler geç uzuyor. Bu sorunu çözebilirsem daha güzel bir görüntü elde edebilirim diye düşünüyorum bakalım. Éeose'nin bir yararı da sakallarımın Éeose'yi kullanmadan önceki zamana göre daha hızlı uzuyor olması.

• beyler kozmela sitesinde indirime girmiş ürün 40 tl. güvenilir mi sizce? link :
  • Mike Toreno M kullanıcısına yanıt
    ürünü aldım doğruladım. 40 tl iyi bir fiyat bence.
  • En iyi sakal serumuyla dahi şikayetler var. Sakal serumu kullanacaksanız altın kural, düzenli kullanmak ve en az 2 ay kullanmak. Şuradaki yorumlara göz atmanızı öneririmhttps://www.eyorumlar.com/sakal-serumu-almadan-once-mutlaka-yazimizi-okuyun/

Ayrıca gelen yorum ve şikayetlerden en iyi sakal serumunun Luis Bien markasının çıkardığı ürün olduğunu söylemek mümkün.
    Luis Bien - Dünyayı Güzelleştiren Marka
    Sakal Serumu: Uzun ve Gür Sakallar İçin - Luis Bien
    https://www.luisbien.com/Sakal-Serumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyorumlar -- 2 Eylül 2018; 18:59:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyorumlar

En iyi sakal serumuyla dahi şikayetler var. Sakal serumu kullanacaksanız altın kural, düzenli kullanmak ve en az 2 ay kullanmak. Şuradaki yorumlara göz atmanızı öneririmhttps://www.eyorumlar.com/sakal-serumu-almadan-once-mutlaka-yazimizi-okuyun/

Ayrıca gelen yorum ve şikayetlerden en iyi sakal serumunun Luis Bien markasının çıkardığı ürün olduğunu söylemek mümkün. https://www.luisbien.com/Sakal-Serumu
    Aslında ham maddesi badem yağı, yani ne kadar çok malzeme kullanırlarsa o kadar kaliteli bir ürün çıkıyor ortaya.

• Dostlar takipteyim bende eeose nin ultra forte diye yeni bir ürünü var varmı bilgisi olan? önceki mavi ambalajından değil bu ultra forte kırmızı bir ambalaj içerisinde. fark nedir dahamı tesirlidir acaba?
  • CÜMLETEN S.A ARKADAŞLAR;

KONUYLA İLGİLİ Bİ ŞEYLER YAZMAK İSTEDİM.BEN 1990 DOĞUMLUYUM ASKERDEN 2014 GELDİM VE SAKAL MUHABBETİM O ZAMAN BAŞLADI.EOSENİN NORMAL SAKAL SERUMUNU KULLANDIM BEYAZ VE MAVİ RENK KARIŞIK KUTUSU.SADECE YÜZDE 20 İLERLEME OLDU 4 KUTU BİTİRDİM VE 6 AY KULLANDIM.SONRA DENEMEDİK YÖNTEM KALMADI.BADEM YAĞI-ZEYTİN YAĞI-YILAN YAĞI-SARIMSAK VE BİRÇOK YÖNTEM BUNLARDAN MECİDEFENDİ SAKAL SERUMUNU BU SERUMU HELE HİÇ KULLANMAYIN BEBEK GİBİ SURATIM MAYIN TARLASI OLDU VE ZORDA OLSA DÜZELDİ YÜZÜM.ARDINDAN BİRAZ ARA VERDİM SIKILDIM.SAKALIM SADECE YÜZ KISMIMDA YOK DİĞER TARAFLARI MÜKEMMEL DÜZEYDE.23 DEN SONRA DURDU KALDI O AN KADAR MÜKEMMEL CIKTI VE İLERLEDİ SONRA KALDI VE YÜZ KISMIM HİÇ CIKMADI.KÖK VAR TÜY HALİNDE AMA Bİ İŞARET BEKLİYO GİBİ.45 GÜN ÖNCE EOSE ULTRA FORCE 2Lİ PAKETTEN GETİRTTİM.KULLANIYORUM İLERLEME YÜZDE 5 İLA 8 ARASI.2.KUTU BİTİNCE ORTALAMA 100 GÜNÜ GECER GÜNDE 2 KEZ KULLANIYORUM.AMA MİNOXİL YÜZDE 5 MAVİ PAKETTTEN ALACAM DURUMA GÖRE FORMA SONUÇLARI YAZARIM BİTİNCE.BU SERUMUN İLERLEYİŞİ BİRAZ DAHA İYİ DİĞERLERİNE ORANLAR AMA MİNOXİL BU İŞTE BAYA İYİ GİBİ DENEYESİM VAR.SORULARINIZ VARSA CEVAP YAZARIM.

• İnternetten alıntı: “””içeriğinde hayvan gibi kortikosteroid olduğundan "kıllandığım" serum. cushing sendromu olmayın iki tüy çıkaracağım diye.””””
    06.12.2018 06:04

Cushing sendromu:
    www.medicalpark.com.tr
    Cushing sendromu nedir? Belirtileri ve tedavileri nelerdir?
    https://www.medicalpark.com.tr/cushing-sendromu/hg-1720

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan durum nedir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.