Şimdi Ara

Bir Şişe Eeose Sakal Serumu Kullanıım Sonuçları (Son güncelleme: 06.11.16)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
7
Favori
102.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LÜTFEN SORULARINIZI KONUDA SORUN ARKADAŞLAR, Kİ BU KONUYLA İLGİLENEN HERKES FAYDALANSIN.

PM ATANLARA CEVAP VERMİYORUM. SORU SORMADAN ÖNCE AŞAĞIDAKİ 'EKLEME' BAŞLIĞINDAN SONRAKİ KISMI 'ERİNMEDEN' TAMAMEN OKUYUN.

Yaşım 22. Ailemde kimse köse ve kel değil. Testesteron seviyemi ve sperm kalitemi ölçtürdüm, hiç bir sorun yok. Doktor bile sakal çıkmamasına şaşırdı. Favori kısımlarında belirgin tüylenmeler var. Çene kısmı ise tüy ile sakal arası kalınlıkta. Bunları gürleştirip sakala dönüştürecek kesin bir çözüm var mı?

Burnumda septum deviasyonu problemi var. Bu problem gelişim açısından engel teşkil eder mi sizce? Doktorun bile şaşırmasına karşılık aklıma gelişimime engel olacak başka bişey gelmedi. Siz ne dersiniz?

EKLEME:

Bir Şişe Eeose Sakal Serumu Kullanım Sonuçları:

Arkadaşlar forumdaki tavsiyeler, sikayetvar.com'da şikayet bulunmaması ve eczacımın tavsiyesi üzerine, Eeose Sakal Serumunu 18 Kasım 2014 tarihinde satın alıp, aynı akşam kullanmaya başladım. Tek şişeyi muhtelif zamanlarda en fazla 3 gün atlamak kaydıyla, her gün 1.5 ay kadar kullandım.

Kullanmaya başlamadan önce ürün kutusunun kapağında bulunan orijinal ürün kodunu doğrulamak ve tek seferde ne kadar miktarda kullanacağımı öğrenmek için Eeose çağrı merkezi ile görüştüm. Ürün orijinal idi ve yetkili, ürünü her seferde üç pompa sıkıp kullanmamın kâfi geleceğini söyledi. Ürün bitene kadar talimatlara aynen uyarak, hemen hemen her gün önce tıraş oldum, sonra serumu uyguladım.

Gelelim ürünün tükenmesinden sonra ki sonuçlara;

Bu ürünü kullanmayı düşünenler beklentilerini çok yüksek tutmasınlar. Beyler,yüzünüzdeki kıllanmanın tabiri dürüst olarak 'köselik' ise bu ürün sizi 'ormancı' sakalına sahip etmez. Zaten eczacımın da öngördüğü sonuç, bıyık ve çene kısmında belirginleşmiş bir sakal, bu bölgelere orantılı olarak favori kısmında kıllanmalar meydana gelmesiydi. Gerisi sakal tıraşı olarak gelecekti. Lâkin o kadarı bile çıkmadı. Bıyık ve çene kısmı çok az belirginleşti, favori kısmı da bu bölgelerle beraber sakal sertliğine kavuştu. Ve kullanmadan önceki döneme göre, daha hızlı sakal ve kıl çıkmaya başladı. Önce ve sonra diye fotoğraf çekip koyardım ama aradaki fark dokunmadan anlaşılamazdı. Gerisini siz yorumlayın...

Eeose çağrı merkeziyle görüştüğüm sırada beklentilerimi de dile getirmiştim. Adamlar ürünleri için çok iddialıydılar. Mutlaka çıkarır kabilinden konuştular. Tek bir şart vardı, kullanacak kişinin cilt tipine göre, kesin olmamakla beraber 2 ila 5 ay arasında bir süre ile serum kullandıkları takdirde sakal çıkacağını söylediler. Bu da çıkana kadar 3-4 şişe kullanmamız gerektiği anlamına geliyor. Ben 1 şişe kullandım. Tek şişe yaklaşık 60 lira. 4 şişe kullandığınız takdirde 240 lira gibi bir meblâ çıkıyor. 1 şişe kullandıktan sonra eczacımla görüştüm, 2 şişe daha kullanmamı tavsiye etti. Bende tek şişeden beklentilerimin pek azını gördüğüm için ürüne inancımın azaldığını ve 120 lira daha para ödemek istemediğimi söyledim.

İşte tüm hikaye bu minval üzere oldu arkadaşlar. Benim deneyimim bu şekilde. Açıkçası pek mennun kalmadım. Belki 2 şişe daha kullansam 'ormancı' sakalı kadar olmasa da tatminkâr bir sakala sahip olabilirim. Keza piyasada bir çok sakal çıkarıcı serum diye ürün sunulmasına karşın, bu konuda belgeli olan tek ürün Eeose'ye ait. Yani yarın bir sakal serumu daha alacak olsam en azından Eeose kadar sağlam, belgeli ve aradığınızda ulaşabildiğiniz bir firma ortaya çıkmadığı sürece yine Eeose Sakal Serumunu tercih ederim. Dediğim gibi adamlar ürünlerinden çok eminler. Tek sorun öngörülen süre 2 ila 5 ay ama, bu süre sizin cilt tipinize göre uzayabilir de kısalabilir de...

Umarım yeterince anlaşılır yazmışımdır. Yazım yanlışım varsa affola. Sorularınız olursa PM atmak yerine alıntı ve cevap üzerinden sormanızı rica ediyorum. Sevgiler, saygılar.

(1. SON DURUM GÜNCELLEMESİ: 24.06.2015)

Beyler son durum hakkında yazmam gereken şeyler var;

Şuanda ideal miktarda ve uzunlukta keçi sakalım ve çene ile alt dudak arasında belirgin 'cücük' var. Bıyık ve favori kısımlar sert ten rengi tüylere sahip, uzaktan belli olmuyor ama, eskiye nazaran hızlı uzuyorlar. Üstteki Ekleme'den sonra hiç serum kullanmadım bu da bilginize.

(2. SON DURUM GÜNCELLEMESİ: 06.11.2016)

Arkadaşlar, devletten herhangi bir yardım alamadığım için, eğitimimle ilgili masrafları kendim karşılamamdan dolayı, fuzuli harcamalardan kaçınmam gerekiyor ve halen yeniden Eeose sakal serumunu kullanmıyorum.

Son durumdan bahsedecek olursam eğer; Sakal serumunun çenemdeki kıllanmaları sakala, sağ-sol favori ve yanaklarımdaki tüylenmeleri kıllanmaya dönüştürmesinden sonra her hafta makineyle yüzümü tıraş etmeye başladım. Tıraştan sonra lavaboya baktığımda yüzümden dökülen kılları ve sakalları görebiliyorum. Çenemde bildiğiniz sakallar var ve makineyle tıraş oldukça iyice sertleştiğini söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 6 Kasım 2016; 23:36:30 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şişe Eeose Sakal Serumu Kullanım Sonuçları (Son Güncelleme: 06.11.16)

Sakal serumları, daha uzun, daha dolgun ve daha sağlıklı sakallar uzatmak isteyenler arasında giderek daha popüler hale geliyor. Piyasada çok sayıda sakal serumu mevcut olsa da, Eeose Sakal Serumu, kullanıcılarından olumlu yorumlar almasıyla öne çıkıyor.

Eeose Sakal Serumu Yorumları

Eeose Sakal Serumu kullananlar, ürünün sakal uzamasına, kalınlaşmasına ve parlak görünmesine yardımcı olduğunu belirtiyorlar. Ayrıca, seruma eklenen argan yağı ve biberiye özü gibi doğal bileşenlerin sakal derisini yatıştırmaya ve kepeklenmeyi önlemeye yardımcı olduğunu ifade ediyorlar.

En İyi Sakal Serumları Yorumları

Birçok kullanıcı Eeose Sakal Serumunu en iyi sakal serumları arasında gösteriyor. Ürünün etkinliği, doğal bileşenleri ve uygun fiyatından dolayı övülüyor. Kullanıcılar, düzenli kullanımın sonuçları açısından gözle görülür bir fark yarattığını bildiriyor.

Sakal Serumu Kullananlar

Eeose Sakal Serumu kullananlar, ürünün sakal uzamasını hızlandırmaya yardımcı olduğunu belirtiyor. Ayrıca, seruma eklenen besleyici bileşenlerin sakalın daha sağlıklı ve daha güçlü hale gelmesine yardımcı olduğunu ifade ediyorlar.

Sakal Serumu Yorumları

Çevrimiçi yorumlar, Eeose Sakal Serumunun sakal sağlığı için etkili bir ürün olduğunu gösteriyor. Kullanıcılar, ürünün sakal uzamasını desteklediğini, sakal derisini yatıştırdığını ve sakalın genel görünümünü iyileştirdiğini bildiriyor.

Sakal Serumu Before After

Eeose Sakal Serumunu düzenli kullananlar, sakallarında gözle görülür bir fark olduğunu belirtiyor. Çeşitli yorumlarda, ürünün kullanımıyla önceki ve sonraki sakal görünümleri arasındaki farkın fotoğrafları yer alıyor.

Sakal Serumu Yorumlar

Genel olarak, Eeose Sakal Serumu kullananlar, ürünün sakal uzamasını teşvik etme, sakal derisini iyileştirme ve sakalın genel görünümünü geliştirme konusunda etkili olduğunu bildiriyor. Kullanıcı yorumları, ürünün sakal sağlığı için güvenilir bir seçim olduğunu düşündürüyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı

• EOSE kullan,güzel bir ürün.
  • cooldreams64 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyenizi biraz daha açar mısınız? Ne kadar kullanılmalı, nasıl kullanılmalı, sonuçları tatminkâr mı, herkes kullanabilir mi?
  • EOSE sakal serumu,bir arkadaşım kullanmıştı,sonuçları ona göre şaşırtıcıydı.Ama tabii kişiden kişiye görede değişebilir.Yine de sonuçları baya iyi görünüyor.
  • cooldreams64 kullanıcısına yanıt
    Kaç adem kullanmıştı hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.kutu da sonuçları daha da gelişmeye başlamıştı.Baya da memnun kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanKaĞaN

Yaşım 22. Ailemde kimse köse ve kel değil. Testesteron seviyemi ve sperm kalitemi ölçtürdüm, hiç bir sorun yok. Doktor bile sakal çıkmamasına şaşırdı. Favori kısımlarında belirgin tüylenmeler var. Çene kısmı ise tüy ile sakal arası kalınlıkta. Bunları gürleştirip sakala dönüştürecek kesin bir çözüm var mı?

Burnumda septum deviasyonu problemi var. Bu problem gelişim açısından engel teşkil eder mi sizce? Doktorun bile şaşırmasına karşılık aklıma gelişimime engel olacak başka bişey gelmedi. Siz ne dersiniz?

Kafanıza göre tıbbi serum almayın. Kötü sonuçlarda doğurabilir. Yine doktora danışıp onun bilgisi ve söylemi doğrultusunda bu tarz ekipmanları satın alın. Olan kökleri kaybetme olasılığıda mevcut yan etki yapabilir.

• İki günlük araştırmalarıma göre, sikayetvar.com'da bu ürünle alakalı sadece üç şikayet var, ikisi kirpik serumuyla alakalı. Teki sakal serumuyla alakalı, o kişi de işe yaramadığından dem vurmuş o kişiye de Eeose firması destek vermiş. Firmaya alakası olmayan başka forumlarda vs. bir çok kişinin mennun sonuçlar aldığını gördüm. Açıkçası almaya niyetliyim ama sizinde haklılık payınız var. Bunu hangi doktora sormalıyım? Cildiye uzmanına mı?
  • quote:

İki günlük araştırmalarıma göre, sikayetvar.com'da bu ürünle alakalı sadece üç şikayet var, ikisi kirpik serumuyla alakalı. Teki sakal serumuyla alakalı, o kişi de işe yaramadığından dem vurmuş o kişiye de Eeose firması destek vermiş. Firmaya alakası olmayan başka forumlarda vs. bir çok kişinin mennun sonuçlar aldığını gördüm. Açıkçası almaya niyetliyim ama sizinde haklılık payınız var. Bunu hangi doktora sormalıyım? Cildiye uzmanına mı?

Kesinlikle. Böyle şeyler şakaya gelmez hocam açıkçası :) hani tedbşr daima tedbirdir :)

• Ne sıklıkla tıraş oluyorsunuz ne kullanıyorsunuz
    Köselik hiç kıl kökü olmaması demektir, siz tüylerin olduğunu söylüyorsunuz bir de kaç yaşından beri tıraş oluyorsunuz, bunlar önemli. Farklı bilgiler içinwww.geltir.com a baktınız mı

• mustaphaturk kullanıcısına yanıt
    18 yaşıma kadar düzgün tüylenmeler meydana gelmediği için kendim tıraş olmaya başlamıştım.19 yaşımda berberime haftada bir düzenli olarak belli bir müddet tıraş oldum. Tatminkâr sonuçlar alamadığım için 21-22 yaşlarıma kadar düzensiz, sadece çene kısmında kıllanmalar olduğunda traş oldum. 3-4 ay önce 2-3 hafta kadar her akşam önce traş oldum, sonra sarımsak ve sarımsak suyu sürdüm...

Cuma günü eczacı birine Eeose sakal serumunun nasıl olduğunu, daha önce hiç satıp satmadığını sordum. Kendisi daha önce satmadığını ancak kullananlarla diyalog halinde olduğunu, 2 aylık bir süre zarfının ardından kullanıcıların mennun olduğunu söyledi. Yan etkisinin olup olmadığını sordum, bu tip ürünlerin ismini tam anlayamadığım bir madde üzerinden geliştirildiğini ve hiç bir yan etkisinin bulunmadığını söyledi. Ayrıca kendisinin de benim yaşlarımda sakalının çıkmadığını söyledi. Kendisi 29 yaşında ve çok sık olmasa da yüzüne yakışan sakalı vardı. Eğer sizin dediğiniz gibi kök olmadığı takdirde köse olunuyorsa, benim de serum kullanmasam dahi, ilerleyen yıllarda sakalım çıkacaktır. Ama ben yine de işi şansa bırakmak istemiyorum. Eczacı ile görüştükten sonra kendisine serumdan 1 tane sipariş verdirdim, yarın gelecek...

• Arkadaslar minoxidil i bi arastirin derim abd tarafindan saç sakal konsundaki tek onaylı ürün diye biliyorum

• quote:

18 yaşıma kadar düzgün tüylenmeler meydana gelmediği için kendim tıraş olmaya başlamıştım.19 yaşımda berberime haftada bir düzenli olarak belli bir müddet tıraş oldum. Tatminkâr sonuçlar alamadığım için 21-22 yaşlarıma kadar düzensiz, sadece çene kısmında kıllanmalar olduğunda traş oldum. 3-4 ay önce 2-3 hafta kadar her akşam önce traş oldum, sonra sarımsak ve sarımsak suyu sürdüm...

Cuma günü eczacı birine Eeose sakal serumunun nasıl olduğunu, daha önce hiç satıp satmadığını sordum. Kendisi daha önce satmadığını ancak kullananlarla diyalog halinde olduğunu, 2 aylık bir süre zarfının ardından kullanıcıların mennun olduğunu söyledi. Yan etkisinin olup olmadığını sordum, bu tip ürünlerin ismini tam anlayamadığım bir madde üzerinden geliştirildiğini ve hiç bir yan etkisinin bulunmadığını söyledi. Ayrıca kendisinin de benim yaşlarımda sakalının çıkmadığını söyledi. Kendisi 29 yaşında ve çok sık olmasa da yüzüne yakışan sakalı vardı. Eğer sizin dediğiniz gibi kök olmadığı takdirde köse olunuyorsa, benim de serum kullanmasam dahi, ilerleyen yıllarda sakalım çıkacaktır. Ama ben yine de işi şansa bırakmak istemiyorum. Eczacı ile görüştükten sonra kendisine serumdan 1 tane sipariş verdirdim, yarın gelecek...

kardeşim sonuçları paylaşırsan sevinirim bende 22 yaşına yaklaştım çene bölgesinde biraz var ve diğer taraflar tüy şeklinde

• quote:

Yanlış anlamadıysam 4 yıldan beri sakal tıraşı oluyorsun. Yaşın çok değil bence ilerleyen zamanlarda sakalın normal olarak çıkacaktır, mesela baba, amca,abinin sakal çıkma yaşlarıyla mukayese edebilirsin.yanlış anlamazsan bir şey diyeceğim, genç yaşlarda çok hevesli olunuyor ama 30-35de insan tıraş olmaktan bıkıyor, bence çok acele etme normal akışında bırak derim ama tabi karar senin

Yaşım 23 hocam. Bizim ailede genel olarak gerçek yaşımızdan küçük gösterme gibi bişey var. Ama benim haricimde erkeklerin hepsinin sakalı çıkması gereken zamanlarda çıktı.

Ben köse değilsem eninde sonunda çıkacak madem, ha geç çıkmış ha erken. Benim sakala çocuk yaşlarımdan beri hevesim var. Bu yüzden çıkması için elimden geleni yapıyorum.
  • O zaman her gün hatta vaktin varsa sabah akşam (12 saat arayla ) tum yüzünü sakal varmış gibi jiletle tıraş et, yaklaşık 1 yıl sonra istediğin düzeye gelir ama işin püf noktası jiletin çıkmamış yerlerde de gezdirmen yani minicik tuyleri de alman

Şuanda her gün akşamları önce yüzümü köpükleyip, 5-10 dk köpüklü halde bekleyip, sonra jiletle kazır gibi tıraş oluyorum. Ardından Eeose sakal serumunu uyguluyorum. 2-3 ay kadar bunu uygulayacağım ama, 1 yıl uygulamaya da çalışırım.

Eeose'yi aldığım eczacı, kullananların yorumları ve Eeose firma yetkilisi gayet iddialı konuşuyorlar. İçimde bir inanç doğdu, çıkacak inşallah...
  • Takip.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.