Şimdi Ara

Askerlik f41.9 Anksiyete bozukluğu 1 ay hava değişimi aldım sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar anksiyete bozukluğu yüzünden birtürlü uyum sağlayamadım askerliğe koğuşta yatamıyordum sürekli ağlama krizleri vs yaşadım rdm den hastaneye sevk edildim 1 ay smk hava değişimi verildi pskyatri hemen çürük veremiyoruz dedi önce hava değişimi alacaksın dedi sorum şu devlet hastanesinden çürük raporu alabilrmiyim tekrar askeriyeye gitmek istemiyorum ciddi sıkıntılarım var

• Yapay Zekanın Yanıtı

Askerlik ve F41.9 Anksiyete Bozukluğu

F41.9 anksiyete bozukluğu, belirgin bir tetikleyici olmaksızın tekrarlayan endişe ve korku duygularıyla karakterize edilen bir psikiyatrik durumdur. Askerlik hizmeti, stresli ve zorlu bir ortam sağlayabilir ve F41.9 anksiyete bozukluğu olan kişilerde bu belirtilerin şiddetlenmesine yol açabilir.

F41.9 Anksiyete Bozukluğu Askerliğe Engel mi?

F41.9 anksiyete bozukluğu olan kişilerin askerlik yapıp yapamayacağı, durumun şiddetine ve kişinin işlevselliğine bağlıdır. Hafif belirtilerle başa çıkabilen kişiler askerlik yapabilirken, şiddetli belirtilerle mücadele eden kişilerin askerlik hizmeti için uygun olmadığı kabul edilebilir.

Tanımlanmamış F41.9 Anksiyete Bozukluğu ile Askerlik

Tanımlanmamış F41.9 anksiyete bozukluğu, henüz resmi olarak teşhis edilmemiş ancak belirtileri gösteren bir durumdur. Bu duruma sahip kişiler, askerlik hizmeti sırasında belirtilerin şiddetlenmesiyle karşılaşabilirler. Bu durumda, yeterli tedavi ve destek sağlamak için tıbbi bir değerlendirme gerekebilir.

Askerlik Sırasında F41.9 Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Askerlik sırasında F41.9 anksiyete bozukluğu olan kişiler için tedavi seçenekleri şunları içerebilir:

• Psikoterapi (örneğin bilişsel davranışçı terapi)
    • İlaç tedavisi (örneğin anti-anksiyete ilaçları)
    • Stres yönetimi teknikleri
    • Hava değişimi

Hava değişimi, F41.9 anksiyete bozukluğu olan kişilere stresli askerlik ortamından geçici bir rahatlama sağlayabilir. Ancak, hava değişimi tek başına bir tedavi değildir ve belirtilerin yönetimi için kapsamlı bir yaklaşım gereklidir.

Sonuç

F41.9 anksiyete bozukluğu olan kişilerin askerlik yapıp yapamayacağı, durumun şiddetine ve kişinin işlevselliğine bağlıdır. Hafif belirtileri olan kişiler askerlik yapabilirken, şiddetli belirtileri olan kişiler uygun olmayabilir. Tanımlanmamış F41.9 anksiyete bozukluğu olan kişiler, askerlik sırasında belirtilerin şiddetlenmesiyle karşılaşabilirler ve bu durumlarda tıbbi değerlendirme gereklidir. Askerlik sırasında F41.9 anksiyete bozukluğu tedavisi, psikoterapi, ilaç tedavisi, stres yönetimi teknikleri ve hava değişimi dahil olmak üzere çok yönlü bir yaklaşım içermelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bendede F41.2 var ne bilmek istiyorsun.
  • sorum şu devlet hastanesinden çürük raporu alabilrmiyim tekrar askeriyeye gitmek istemiyorum ciddi sıkıntılarım var
  • Depresifadam kullanıcısına yanıt
    Fiziki bir sorunun yok ise bunun mümkün olucağını zannetmiyorum.

Ben kanser hastalığına yakalandığım için beni muhtemelen almayacaklar ama suanda 2020 e kadar tecilliyim.
  • Allah şifa versin. sevk edildiğim hastanede devlet hastanesindende alabilirsin askeri hastaneler kalktı zaten dedi ama sevk kağıtsız nasıl olacak bunu merak ediyorum dediğim gibi tekrar gitmek istemiyorum
  • Devlet hastahanesine git ama hemen vermezler kolayca hava değişimi bitince kontrole falan gidersin denersin bir şansını
  • yıne gıdıcen.sayımda olmadıgın ıcın herkes ne oldugunu bılır.gıttıgınde alay ederler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Fiziki bir sorunun yok ise bunun mümkün olucağını zannetmiyorum.

Ben kanser hastalığına yakalandığım için beni muhtemelen almayacaklar ama suanda 2020 e kadar tecilliyim.
    sallama

kastamonudayken, ağır şizofren vardı, almıştı çürüğü, aynı arkadaşın bahsettiği gibi durduk yere ağlama nöbetleri ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.