Şimdi Ara

Gönder de 32 li papia tuvalet kağıdı 65.99 bölgesel olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.015
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gönder de 32 li papia tuvalet kağıdı 65.99 bölgesel olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gönder, yerel marketlerle çalıştığı için bölgenize teslimat yapan marketteki fiyatıdır.

• Yunus markette 40lisi 74.90

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • doken kullanıcısına yanıt

40'lı yazdığına bakma, malzeme olarak 32'liyle eş değer.

• Gönder'e alışamadım gitti. Bir ara ilk siparişe 100/25 lira indirim veriyordu, sepet yaptım ettim uğraştım, baktım indirim vermiyor. Sıkıldım sildim uygulamayı.

• Zabadabadab Z kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ev tuvalet kağıdı doldu yağ doldu bu ekonomi yüzünden stok yapıyoruz zamdan etkilenmemek için. Şu an yağ deterjan çay tuvalet kağıdı almasam 5 yıl yeter

• doken kullanıcısına yanıt

"Desperate times call for desperate measures."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zabadabadab Z kullanıcısına yanıt

:)

• serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 600 gr kaşar 44 olmuş ne yeyip icicez bilmiyorum

• Bölgemdeki markette Sofia sabun kokulu 32 li tuvalet kağıdı 57 liraydı 2 adet aldım 25 lira indirimle 88 liraya geldi teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 Katlı 32'li Papia 64,90 diyor. Heryerde 100 üzerinde. Son aşamada şöyle birşey var. Oluşacak fiyat farkı için kartımdan %10 provizyon yada fiyat farkını kapıda ödeme. Fiyat güncellenmemiş ve kapıda kalan tutar istenebilir mi acaba?

• numberone2000 kullanıcısına yanıt

bu hafta 2 kere sipariş verdim. ama hiç ek ücret talebi olmadı

• 2 arkadaş gönderden ürün aldık. Farklı lokasyonlara. Teslimat saatine yarım saat kala tedarikçi ürünleri temin edemiyor diye siparişlar iptal edildi. Sen şimdi git bu kadar reklam yap. Gönder gelsin diye bağır ama gönderme. Madem göndermeyeceksin bu kadar parayı neden reklama gömdün. Hadi sorun yine sende değil diyelim tedarikçide. Tedarikçilerede bir yaptırımın olmalı artık. Tedarikçi bu kadar rahat olmamalı. Ne yaptım uygulamayı sildim tabiki tekrar kurmamak üzere. Sonuç olarak getir candır gönder heyecandır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.