Sizce nasıl tahminleri ? Gazi mak %30 2k geri çeker diye tahmin yapmış. Bana çok olası gelmedi. |
BİR SİTE BULDUM
-
-
taü işletme de 2k dan almasın ya okulun çevresinde konaklama yeri yok -
Saçmalıktan başka bir şey değil arkadaşlar tıklamayın kesinlikle ağrı tıp 45binle kapatır diyor tahmini böyle olan site güvenilir degildir -
Tıp sıralamalarına bakınca saçmalık belli oluyor hocam. Doğru diyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 19 Temmuz 2024; 14:36:26 > -
Murat can bir site paylaşmış ona güvene bilirsiniz daha gerçekçi -
hocam siteyi atabilir misiniz
-
Az önce sayfada paylaştım uplayacagim simdi
-
Hocam tıp 33,9k gözüküyor bence baya sıkıntılı -
Bir an ne büyük bir hizmet yapmış, yapay zeka destekli vs diye girdim. Tamamen saçmalamış.
-
Hatay vete 156’dan 390’a geriler demiş hayatımda böyle gerileme görmedim -
10bin civarı tıpları 2k 3k geri atıyor mantıksız -
Kontenjana göre makul ama o işler öyle olmuyor mis kontenjan artırdı diye geriletmiş mesela, bu sene işletmeyi yakalar -
Aynı fakülteye aldılarsa geçebilir bile
-
40k ile kapatan devlet tıp var saçmalığa bak aw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 19 Temmuz 2024; 15:5:50 > -
itü ceng ve ie bounu geçecek diyo, doğruluğunu sen düşün xD -
@tkexpert Hocam merhaba sitenin gelistiricisiyim bolum gecen sene disinda 2020'den beri yerinde saymis gecen sene guzel bir artis var genel olarak hafif bir artis trendinde bir de bu sene kontenjan artisi var bana mantikli geldi tahmin. Sadece regresyon analizi ile bile soyle bir sonuc aliyoruz
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slovenya -- 20 Temmuz 2024; 2:22:29 >
-
Merhaba hocam uygulamanin gelistiricisiyim. %50'lik bir kontenjan artisi var ve genel olarak dusme egiliminde olan bir bolum, yine de matematik her sey degil, tabii ki daha iyi de kapatabilir. Kullancilarimizin tercih verileri arttikca tahminler gelisecektir.
-
Hocam kontenjan %150 artmis ama tabii ki belli olmaz
Benzer içerikler
- mercedes otomotiv mühendisliği maaşları
- dershaneler yks sonucunu görebilir mi
- kopilot deneme
- 3d ayt matematik zor mu
- okunmaması gereken bölümler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X