Şimdi Ara

BİR SİTE BULDUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
6
Favori
7.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam merhaba uygulamanin gelistiricisiyim inceledigim cogu tip dusus trendi icerisinde mantiksiz gelen spesifik bir yer varsa inceleyebilirim

• mezun24 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam uygulamanin gelistiricisiyim ie icin itu kontenjan dusurmus boun arttirmis trendleri de bu yonde ama her sey matematik degil tabii ki - bence de bogazicini gecmesi cok zor. Ama matematik bunu karsilamiyor maalesef. Kullanicilarimizin tercih verileri arttikca daha dogru hale gelecektir tahminler.

• parasanayidekanzi P kullanıcısına yanıt

Anlamadim hocam merhaba site admini benim

• Ribas0 kullanıcısına yanıt

Merhaba uygulamanin gelistiricisiyim, daha once Google ve Facebook'ta calistim, 100 milyon dolarlik startup'in yapay zeka takimini yonettim. Matematigin sinirlari dahilinde olabildigince iyi tahminler gelistirmeye calistik, buna emin olabilirsiniz. Ama tabii ki hesaba kat(a)madigimiz veriler olabilir. Cok mantiksiz gelen tahminler varsa ozellikle inceleyebilirim

• slovenya S kullanıcısına yanıt

Hocam tıp 45 k biraz fazla değil mi deprem tıpları da eski sıralamalarına gelir bence çok yüksek 45 k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istedigim tip bunda bile gelmiyo hayat bitti

Hocam yine de inanılmaz değil mi 250-260 daha mantıklı geldi

Uygulamada eksikler çok fazla geliştirilmesi gereken bir uygulama.%50 kontenjan artışı olmuş demissin son giren kişinin sırası 30dan 45 e atmissin.Yani senin mantıkla ağrı tıp 40 kontenjandan 60 kontenjana geçince sıralaması da 30binden 45bine düşmüş mumkunati yok.Tutarliligi yok.Bu konulardaki eksikleri giderirsen güzel bir uygulama olabilir

Bunlardan birisi bence Ege Tıp. Tıp sıralamalarının en fazla düştüğü 2022 yılında %22 civarı bir düşüş göstermişti. 2023 yılında ise pandeminin etkisinin geçmeye başlamasıyla beraber yaklaşık %3'lük bir gerileme oldu. Şimdi sizin tahmine göre yaklaşık %16'lık bir gerileme söz konusu. Geçen sene olduğundan 5 katı gerilemesine yol açabilecek bir olay olduğunu düşünmüyorum. +10 kişilik kontenjan artışı bu kadar geriletme yapmaz. Ege'ye sonlardan girenlerin sıralamaları zaten birbirine çok yakın oluyor.

Merhaba, ellerinize sağlık. Herhangi bir kar amacı gütmeden yapılmış güzel bir çalışma. Bence düne göre bazı değerler değiştirilmiş. Tercihlerdeki öğrencilere rehber olabilecek kadar büyük bir data.

Dün birçok fakültede tutarsız sayılar görmüştüm. Onlar yok şu an.

• tkexpert T kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 10k ileri çekmiş, geriye atmaz bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt

Tesekkurler cok sagolun <3 Surekli guncelleniyor tahminlerimiz - bunu pek iyi belirtememisiz uygulamada o bizim hatamiz kesinlikle

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt

Hocam acikcasi haklisiniz en ucuk duran tahminler bu kontenjani degisen bolumler, modelin bunlari yeterince iyi analiz edecegini dusunuyorduk ama buyuk ihtimalle yanilmisiz. Zamanla daha tutarli hale gelicek sonuclarimiz. Yorumunuz icin tesekkurler.

Hocam tıp fakültelerinde 50k sınırı var ama uygulamada bir tıp fakültesinin 65k ile kapatacağı ile ilgili tahmin var özellikle tıp fakülteleri gerçeklikten bayağı uzak yine de uğraşmışsınız ellerinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 20 Temmuz 2024; 17:27:6 >

hocam tüm ybsler az çekmiş örnek 40k kapatan ybs en az 20k olmalı gibi, ama sizin sistemde olması gerekenden az çekmişe benziyor baya iyimser bu konuda iyileştirme düşünür müsünüz? tüm yönetim bilişim sistemleri bölümleri için.

hocam linkedin hesabınız var mı cvnizi merak ettim

• thatisreal kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam cok tesekkurler evet basta boyle bir sorunumuz vardi sadece trendlere gore baktigimiz icin ama ekstra bir filtre koymamistik ve tabii ki mumkun degildi boyle olmalari. Su an guncel tahminlerde bu sorunun ortadan kalkmis olmasi lazim.

+baya kontenjan da artirdilar her sene olduğu gibi devlette 600a yakın artis özelde de bi buradan olacak yeni kılavuz yayınlanınca (bazı özel tiplar yetiştirememis yok basvurularini)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.