Bildirim
bir site yaptım üyelik paneli lazım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Asp mi? Php mi? -
abi aspindir.com a gir üyelik sistemleri
online haberleşme
portal
gibi kategorilerden seç beğen al -
dostum ne asp dir ne php HTML DİR -
html den üyelik yapamazsın ki kardeş -
ha html den yapılır bi üyelik yapılırda nasıl yapılır
js yöntemiyle senin sitene girenin cookie lerini kullanarak html de göz boyayıcı bi üyelik yapabilirsin ama adam bilgisayarındaki cookileri (tanımlama bilgisi) ni sildiğinde adamın üyelik fos olur :D
html de anca bu kadar kardeş :D
-
asp ve php de nasıl yapılır
kaynak kodlarıylamı yapılıyor
quote:
Orjinalden alıntı: maniakcoder
ha html den yapılır bi üyelik yapılırda nasıl yapılır
js yöntemiyle senin sitene girenin cookie lerini kullanarak html de göz boyayıcı bi üyelik yapabilirsin ama adam bilgisayarındaki cookileri (tanımlama bilgisi) ni sildiğinde adamın üyelik fos olur :D
html de anca bu kadar kardeş :D
-
ilk önce bi asp yada php destekleyen free yada paralı host bulman gerekio çok az da asp den yada php den çakman gerekio çünkü database yollarının ayarlanmasında bu bilgiler sana lazım olacaktır..... -
asp ve php yi destekleyen hostumuz var
sen bana nasıl üyelik sistemi yapıldığını anlatabilirmisin bi zahmet
quote:
ilk önce bi asp yada php destekleyen free yada paralı host bulman gerekio çok az da asp den yada php den çakman gerekio çünkü database yollarının ayarlanmasında bu bilgiler sana lazım olacaktır.....
-
quote:
Orjinalden alıntı: Sagapo_mcm
asp ve php yi destekleyen hostumuz var
sen bana nasıl üyelik sistemi yapıldığını anlatabilirmisin bi zahmet
quote:
ilk önce bi asp yada php destekleyen free yada paralı host bulman gerekio çok az da asp den yada php den çakman gerekio çünkü database yollarının ayarlanmasında bu bilgiler sana lazım olacaktır.....
affedersiniz ama siz sadece kafanızdaki sekli soyleyin arkadas yapsın o daha uygun olur degilmi ?? -
www.aspindir.com a gir oradan hallet işini ozaman kardeş -
maniakcoder bence sana yaptıracak bu sistemi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X