Şimdi Ara

Bir şok da TFF'den! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KARAKAY

Hem derbi maçının c.tesi günü olduğunu kim söylüyor ki?Federasyonun sitesinde tüm maçlar c.tesi günü görünüyor,böyle birşey mümkün olmadığına göre,ya henüz ayarlama yapılmamış,ya da özel bir durum var o tarihle alakalı?

edit:Yanlış oldu,19 eylül(pazar) görünüyor tüm maçlar.
  • Bu ne arkadaş Uefa'dan elensek bile yaranamıyoruz adamlara
  • perşembe maçı olan takımın maçını pazara alabilirlerdi.saçmalıktan başka birşey değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Orijinalden alıntı: baltazar1903

Sizin salladığınız gibi bizde sallarız öyle bir olay vardı da falan filan.
    zaten bütün takımların başına gelmesin diye tepki koyuyoruz.
    bugün güçlü olanın popüler olanın sözü geçerse.
    yarın başkası güçlü olabilir. bilginize...

Yalan söyleme / sallama gibi bir huyum yoktur. Özellikle bu sanal ortamda yalan söylesem ne işime yarayacak..
    Kafamda bilgisayar HDD'i olmadığı için zaman ve mekanı hatırlayamadım ama o günlerde bu olaylar çok konuşulmuştu.

Burada sorgulanması gereken bir hafta önceci maçlar kesinlikle değil. FB elenmeseydi oda aynı şekilde olacaktı.

Sorgulanması gereken durum maçın neden C.tesi ye alındığı / alınmaya çalışıldığı. Heralde federasyonun böyle yapmak istemesinin bir nedeni vardır.

Bu neden nedir ? Ortaya çıksın ona göre fikrimizi söyleriz..

Neden FB 'nin maçını Pztesi oynatmayıp 7 gün dinlendiriyorlar gibi saçma mantık yürütene aynı mantık yürütülürse banane kardeşim sende UEFA' ya çıkmasaydın demek lazım ama
    biz öyle mantık yürütmeden mantıklı bir şekilde olayı yorumlamaya çalışıyoruz.

Kime neyi anlatmak istiyorsun hocam :) Gerek yok yorma kendini...

• Eğri oturalım doğru konuşalım. Fenerbahçe'ye b.k atmadan önce TFF ' e sallayın arkadaşlarım. Fenerbahçe başkanına dil uzatacağınıza TFF başkanıyla muhattap olun.

İlle nerden tutsakta Fenerbahçe'ye sallasak yerine , avrupa maçından 2 gün sonra derbi maçına mı çıkılır yahu ? deseniz daha mantıklı olur. Ki haklısınız da zaten. Maçın Pazartesi günü oynanması uygundur bana göre de.

Ama denildiği gibi böyle saçma sapan fikstürlerin çıktığı çok görüldü maalesef.
  • bir gün fazla dinlenmiş muhabbetine niye saplandınız kaldınız anlamadım ben hala.perşembe avrupa maçı olan takımın maçını hangi akla hizmet ederek cumartesiye alırsın?
    bu federasyon değilmi beşiktaşa 9 cuma maçı veren bununla da kalmayıp oha dedirterek pazartesi-cuma oynatan?bi durun aklınızı başınıza alın düşünün ya zor değil...
  • Maç neden pazar ya da pazartesi değil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

perşembe maçı olan takımın maçını pazara alabilirlerdi.saçmalıktan başka birşey değil...

Hoca valla Tff sitesinden baktım,daha herhangi bir ayarlama görünmüyor,neye dayanarak c.tesi olduğunu iddia etmiş bu site anlamadım?Hatta tüm maçlar 19 eylül'de görünmekte ve 19 eylül'de pazar günü zaten..
    C.tesi günü olması saçma olur gerçekten,ama fol-yumurta görünmüyor henüz ortalıkta.
  • Ha sonrada gelip Fenerbahçe taraftarı neden sevilmiyor diye sallıyorsunuz ya , siz esas sorumlular yerine ya Fenerbahçe'ye yada başka takımlara sallama derdindesiniz ya işte bunun için sevilmiyorsunuz haberiniz ola.

Sonra da gelip Fb liler sevilmiyor diye taş atıyorsunuz ya aslında çamuru atan sizsiniz farkındamısınız ?
  • arkadaşım bir sezonda bir takıma 9 cuma maçı bir pazartesi cuma maçı verilip senin takımına 2 cuma maçıyla geçiştirirse ben bunun altında birşey ararım.sen olsan sende arayacaktın boşuna yorma kendini şekil yapıp... al şimdi de perşembe cumartesi konuşuluyor ve ne tesadüftürki oynayacağımız ralip gene senin takımın...
  • quote:

arkadaşım bir sezonda bir takıma 9 cuma maçı bir pazartesi cuma maçı verilip senin takımına 2 cuma maçıyla geçiştirirse ben bunun altında birşey ararım.sen olsan sende arayacaktın boşuna yorma kendini şekil yapıp... al şimdi de perşembe cumartesi konuşuluyor ve ne tesadüftürki oynayacağımız ralip gene senin takımın...

Evet hocam acı gerçeği gene ortaya çıkarttın maalesef : Fikstürü Fenerbahçe belirliyor. Biz ne dersek o !
  • bunda şaşıracak bişey yok .. geçen sene bu takım değilmiydi arkadaş fener derbisinden 2 gün sonra ingilterede manchester maçına çıkan..yanlış mı hatırlıyorum ben..her sene beşiktaş üzerine oynanan ufak gibi gözüken ama ciddi derecede mide bulandıran olaylardan bıktım usandım..lige konulan çifte standart ve taraflı medyanın tutumu galatasaray ve fenerbahçeyi hep bir adım önde tuttu senelerdir..hep iki büyük takım yaratmaya çalıştılar..fenerbahçe ve galatasaray derbisini dünya derbisi olarak nitelendirdiler( hiçbi dünya kanalının naklen vermediği dünya derbisi).bunları yüzeysel olarak yazdım derine inilse çok ayrıntı var..ama bunun adı sadece beşiktaşı sindirmeye çalışmak..ama maç günüde pek sorun değil çok yorgun bi beşiktaşla diri bir fenerbahçe ancak aynı seviyede olabilir..durumu dengelemek için güzel bir çalışma

• fener belirlemesine gerek yok birilerine şirin görünmeye çalışılıyor olabilir,birilerine bilerek avantaj sağlanmaya çalışıkıyor olabilir birilerinin baskısıyla bu kararlar alınıyor olabilir,daha onlarca şey olabilir biz de nedenini merak ediyoruz bu samçmalıkların bu da en doğal hakkımız.ne oluyor kardeşim izahın varsa söyle ozaman biz de dinleyelim seni...
  • quote:

fener belirlemesine gerek yok birilerine şirin görünmeye çalışılıyor olabilir,birilerine bilerek avantaj sağlanmaya çalışıkıyor olabilir birilerinin baskısıyla bu kararlar alınıyor olabilir,daha onlarca şey olabilir biz de nedenini merak ediyoruz bu samçmalıkların bu da en doğal hakkımız.ne oluyor kardeşim izahın varsa söyle ozaman biz de dinleyelim seni...

Eee ilker hocam ben ne diyorum sanki ? Haklısınız diyorum ilk msgımda zaten. Maçın mantıklı ve olur yanı Pazartesi. Ama TFF gitmiş cumartesiye koymuş. Bunu FB'e değil esas adres olan TFF 'e soracaksınız.

• yönetim uyuma hakkımızı yedirme !!!
  • Ki bence o maç Cumartesi de oynanmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTraP

quote:

fener belirlemesine gerek yok birilerine şirin görünmeye çalışılıyor olabilir,birilerine bilerek avantaj sağlanmaya çalışıkıyor olabilir birilerinin baskısıyla bu kararlar alınıyor olabilir,daha onlarca şey olabilir biz de nedenini merak ediyoruz bu samçmalıkların bu da en doğal hakkımız.ne oluyor kardeşim izahın varsa söyle ozaman biz de dinleyelim seni...

Eee ilker hocam ben ne diyorum sanki ? Haklısınız diyorum ilk msgımda zaten. Maçın mantıklı ve olur yanı Pazartesi. Ama TFF gitmiş cumartesiye koymuş. Bunu FB'e değil esas adres olan TFF 'e soracaksınız.

iyi güzel de kardeşim bu tür durumlarda hep avantajlı fener oluyorsa niye fenere mi kıyak geçiyorsunuz demeyelim sebep ne?zaten hesap tffye soruluyor mesajda da atılan diğer mesajlarda da rakip fener olduğu için de fenere mi kıyak için bunlar diye soruluyor.ben neyi anlamadığınızı çözemedim burada?

• yaw yine lafı Fenerbahçe'ye getirdiniz ya ne diyelim artık....

yok BJK üstünde oynan sinsi oyunlar tabi R.Madrid gibi takımsınız ya sizin üzerinize oyunlar oynanıyor bu hep Fenerin lehine oluyor..

Tabi 28 yıldır TR kupasını BJK kaybediyor
    2 defa son maçta şampiyonluğuda BJK kaybetti

yaa hep BJK ye karşı sinsi oyunlar var, ne BJK'miş arkadaş yaa...

Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe, BJK yi engelliyor her sene aynı muhabbet sıkılmadınız mı daha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTraP

quote:

Ya allah aşkına,cumartesi nereden çıktı?Kim diyor maç c.tesi diye?Herkes hesap soruyor Tff'ye lakin,girip bir bakın hesap sorduğunuz yere,herhangi bir gün yazmıyor.Tüm maçlar 19 eylül görünmekte.Yayıncı kuruluşun sitesine bakın,oradada henüz günlerin belli olmadığını göreceksiniz.Bunlardan daha iyi kim bilecek?

Deli bir site atmış bir taş,peşinden koşuyorsunuz diyorum,dinletemiyorum:)Belli olsun c.tesi günü olduğu,ondan sonra yeriz birbirimizi acele etmeyin:)

• merakım şu Aziz yıldırım tvye çıksa tffyi aradım ayarladım herşeyi maç c.tesi oynanacak biz daha çok dinlenecez hahahahaha yapsa bu saçma konu kapanacak mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.