Şimdi Ara

Bir şok da TFF'den! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kunter

Ben esas @KARAKAY ne düşünüyor bu konuda merak ettim. Hiç görüş belirtmemiş hayret!

Hangi konuda hocam:)

Konuyla alakalı yorumumu birçok kez söyledim zaten.Ortada maçın ne zaman oynanacağına dair bir bilgi yok ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiller

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orijinalden alıntı: chiller

quote:

yahu ne alaka bursaya niye çatıyoruz bu işten kaymak yiyen sensin bana ne değerlendiremediysen sonunda? önüne altın tepsi ile ikram edilen sensin elinin tersi ile iten gene sen. mantaliteye bak bursa şampiyon oldu bursaya çat...

tabii bursa'ya yenilmek sizin için bir onur olunca, niye bursaya çatayım dersin bu da normal....

ee o onuru sende yaşadın?nooldu şimdi?

kraven çarşamba cuma oynayan kim abicim benim ligimdemi bana ne o zaman isterse basket maçları gibi arka arkaya yapsınlar.sen oynadınmı mesela oynamadın bitti.bu ısrar niye cak cak cak?

ben onur felan yaşamadım, Bursaya yenilince kahroldum ! sizin gibi zil takıp oynamadım...

sevindiğim zamanda kendi takımım için sevindim, onurlandım!
    üzüldüğüm zamanda kendi takımım için üzüldüm, kahroldum !

arkadaşım hayal alemindemi yaşıyorsun sen bursaya yenildi diye sevinen kim?hem yen trabzonu bitir işi gene biz suçlu olduk arkadaş ligden düşen niye yenildin beni düşürdün der bize sarar,şampiyon olamayan niye yenildin der bize sarar.iyimisiniz siz allahaşkına ya?
    kraven saçmaladığının farkındasın değilmi,fenere şimdiye kadar pazartesi-cuma maçı bile verilmemiş hala perşembe cumartesi oynaması normal diyorsun.pes yahu artık yuh hatta...

• olasi bir yenilgiye karsi simdiden mazeret bulma calismalari..demek ki guvensizlik var takima karsi..
  • Adamlar yenileceklerini önceden biliyolar.Bahane hazır.
  • bu bahane değilki orada bize yapılan şeylerin neden fenerbahçeyede yapılmadığı söylemişler ayrıca kimin başarısızlıklarda yenilgilerde suçu başka nedenlerde arayanlarıda sizler çok iyi tanıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angél

Hadi sari kanaryalar kendi bolumunuze biz aramizda dertlesiyoruz.

"Zaten de hep fenerbahçeye" diye başlayan cevaplara/polemiklere doyduk. Kendi kümesinizde yemlenmeniz bence de daha doğru olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

quote:

perşembe maçı olan takımın maçını pazara alabilirlerdi.saçmalıktan başka birşey değil...

Hoca valla Tff sitesinden baktım,daha herhangi bir ayarlama görünmüyor,neye dayanarak c.tesi olduğunu iddia etmiş bu site anlamadım?Hatta tüm maçlar 19 eylül'de görünmekte ve 19 eylül'de pazar günü zaten..
    C.tesi günü olması saçma olur gerçekten,ama fol-yumurta görünmüyor henüz ortalıkta.

@KARAKAY dedi ama kimse aldırış etmedi eee sonuçta FB ye satacaklar yaa yine kendileri yazdılar kendileri yorumladılar....

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.