Şimdi Ara

BİR SOMUN TANTUNİ 14 TL OLMUŞSA EKONOMİ BİTMİŞTİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sultan ateşi favorimdir
    Sütlüce eğitimciler caddesinde yolun solunda esenli tantuni var 4 tl ye büyük ekmek
    yanındada faik ayran 1 tl 5 tl ye günü kurtarırsın :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaws

Sultan ateşi favorimdir
    Sütlüce eğitimciler caddesinde yolun solunda esenli tantuni var 4 tl ye büyük ekmek
    yanındada faik ayran 1 tl 5 tl ye günü kurtarırsın :D
    5 lirayı yesen daha sağlıklı

bu espriyi birisinin yapması gerekiyordu moruk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    8 tl ye 100gram torku'nun yaprak dönerini satan yer de vardı niye heves baltalıyon :D

• quote:

8 tl ye 100gram torku'nun yaprak dönerini satan yer de vardı niye heves baltalıyon :D
    geçen ay gezmek için Eskişehir'e gittiğimizde akşam bayağı geç olmuştu adalar tarafında ana caddeye çektim arabayı tesadüfen donasın yakınındaydık. 6 liraydı galiba eşek kadar dürüm satıyorlar hemde çok lezzetli 3 kişi (hanım ben çocuk) 3 dürüm 2 kola 1 ayrana 26 lira ödedim sanırım. hanımla çocuk bitiremedi normal tavuk dönerlerden daha bol malzemesi ve dozları sosları çok güzeldi , tam öğrenci işi mekan bizim zamanımızda böyle yerler yoktu diye konuştuk hatta.

bu arada 100 gram hazır dönere 8 lira verme, aynı dönerin 300 gramı 12,50 lira (bimde şokta) tavayı kızdır çok az yağ ile kendin yiyeceksen paketin 3te1 ini tavaya boşalt orta ateşte az pişir. sonra tavanın altını kıs isteğe göre tandır/lavaş/somun içine domates yeşillik vs... (canın ne isterse) hazırla mis gibi ekmek aran hazır

bizim öğrencilik zamanımızda bim bile yoktu hesap et, şimdi gençlerin imkanı daha fazla ama hazır yemek hazırlamaktan daha kolay geliyor.

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Donası da severim ama 5 tl yi yemenin daha sağlıklı olucağını düşünürsün diye bahsetmedim donasın içinde bildiğim kadarı ile 65gram tavuk eti var ekmeği ceşnisi patatesi ile bir şekilde doyuyorsun donas tehlikeli yiyecektir :D

• 2 et tantuni bimdeki sandvic ekmegine koymuslar pamuk yagini basmislar 2 tane buyuk ayran hesap 30 tl.

Ayrica kucuk cocukla bakkala markete girmeyin ozmo surpriz kinder yumurta 3.25 soka girdim 45 lira odedim ciktim birsey yemeden soguk su ictim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 10 Eylül 2018; 5:38:15 >
  • Olm 2 euro'ya karnını doyuruyorsun daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

KUDUR

Alıntıları Göster
    Ahahahaha kudur diyor ya. Ergen misin arkadaşım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tantuninin vatanı Mersin de çok farklı değil.
  • quote:

Donası da severim ama 5 tl yi yemenin daha sağlıklı olucağını düşünürsün diye bahsetmedim donasın içinde bildiğim kadarı ile 65gram tavuk eti var ekmeği ceşnisi patatesi ile bir şekilde doyuyorsun donas tehlikeli yiyecektir :D
    valla dostum gramaj dediğin şey eski mahalle arası dönercilerde bile kalmadı, eskiden 120 gram 150 gramdı çoğu yerde porsiyon. tabiki bahsettiğim et döner çünkü o zaman tavuk döner fazla yoktu. zamanla tavuk döner yaygınlaştı fiyat düştükçe porsiyon standardı düştü, 5 liraya satılan ekmek arası tavuk dönerde 50gr her yerde. bizim gibi hergün ev yemekleri yiyen birisine, ayda yılda bir donasın zararı olmaz ki evdede artık hergün sulu yemek vs... devri bitti artık

• semachann kullanıcısına yanıt
    Tavuk herhalde bu söylediğiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Ahahahaha kudur diyor ya. Ergen misin arkadaşım?

Alıntıları Göster
    Yok yetiskinim
  • quote:

Orijinalden alıntı: semachann

Eskişehir için konuşayım, şehrin sanırım en ucuz tantunicisi:
    2016: 2.5 TL
    2018: 5 TL.
    Tavuk tantuni değilse 5 lirayı yemek daha sağlıklıya gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.