Şimdi Ara

Bir sonraki battlefield hangi zaman diliminde geçmeli ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fransız ihtilali zamanı
    1.dünya savaşı farklı cepheler
    2.dünya savaşı
    Vietnam savaşı
    Günümüzde
    Gelecek zamanda

• bana göre bundan sonraki oyun 2-3 yıl sonra çıkmalı ve günümüzde geçmeli ondan sonraki oyunda yine 2-3 yıl aradan sonra 2. Dünya Savaşı olmalı
  • Gelecek dışında her zaman dilimi olabilir
  • Geleceğe gitmesinlerde callof duty saçmalığı gibi olmasında 2. dünya savaşı olabilir 3. dünya savaşıda olabilir konusu.
  • xDuMaNx kullanıcısına yanıt
    3. Dünya Savaşı yapınca geleceğe gitmiş olmuyorlar mı?
  • modern warfare 3 gibi olabilir günümüz silahları ama 3. dünya savaşı teması olarak o anlamda dedim gelecekten kastım saçma sapan uzay silahları havada uçmalar falan
  • bana 2. dünya savaşı olur gibi geliyor çünkü BF3 > BF4 geçişi DICE için çok zor olmadı.

Bu oyunuda makyajlayıp 2. dünya savaşı haritaları üstüne 2. dünya savaşına göre yenilikler vs. ekleyip satarlar.

BF1'de malesef multiplayer'da oynanabilirlik sağlanmak için 2. dünya savaşından farkı kalmadı silahlar vs. anlamında.
  • İkinci dünya savaşı olmalı, Pasifik cephesi, Afrika cephesi de dahil olmak üzere.
  • Bf savas aracli oyun oldugu icin kısıtlı yapmazlar ama ben amerika bağımsızlik savaşının olmasini isterdim acikcasi o atmosfer cok güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence daha da eskiye gidilmeli.Napolyon un olduğu tarihlere mesela.Doldurmali silahlar ve sungulerle cok guzel bi ortam olusabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahrasa

İkinci dünya savaşı olmalı, Pasifik cephesi, Afrika cephesi de dahil olmak üzere.

Karlı haritalarda Rus cephesi de güzel olurdu, zaten çok kapsamlı bir savaş olduğundan bir çok cephede geçiyor. Bir sonraki BF oyunu belki yine modern savaş olabilir, daha sonra ikinci dünya savaşını yaparlar ama ben ikinci dünya savaşı olmasını isterim.
  • 2.dünya savası diyorum tabi ki. Rusyada bol kışlı bol karlı bölümler olabilir normandiya cıkarması yapılabilir. Cod2 konuları gibi olsun yeter :)

• orta asya savaşları neden olmasın ?
  • 2. Dünya Savaşı tabi kide. Saçma sapan uzay çağlı oyunlar sadece meraktan oynanıyor hemen bırakıyorlar sonra sıkar çünkü. Vuruş hissi hiç olmuyor.
  • 2. Dünya savaşını özledik uzun zamandır sherman tigerlar mg42 ler

• Sahsen ben birde gelecek zaman dilimini görmek isterdim
  • 2142 tadında bir şeyler fena olmaz.
  • savaş öncesi olsun. mesela birinci dünya savaşı biter ve ardan 25 yıl kadar geçer devletler gizli saklı harekatler operasyonlar yapmaya başlar. düşünün Almanların yapımı devam eden ağır su projesine karşılık isveçli askerlerin düzenlediği fabrika saldırısı ve sonrası yapılan gemi operasyonu güzel olabilir. ayrıca oyun savaş öncesi başlar ve oyunun finalinde savaşa engel olamayız ve 2. dünya savaşı patlak verir (bence güzel bir final) güzel bir bad company havası olur ayrıca serinin devam edeceği düşüncesi de doğmuş olur.
    veya savaş çıkmasını isteyen silah tüccarları için çalışan askeri bir birliği yok etmeye çalışan başka bir askeri birlik olabiliriz kimi zaman hitler tarafında kimi zaman ingilizler ve amerikalılar tarafında olabiliriz. savaş öncesi o kadar operasyon var ki harika hikayeler çıkar mesela ingilizlerin enigma projesi! illaki savaş ve saf katliam olmasına gerek yok harika hikayeler çıkar ama sonu bence savaşın başladığı zamana denk gelmesi güzel olur.

ne yazdım bee

• Ben dünyadaki asimetrik savaşları konu alan bir Battlefield istiyorum. Battlefield Suriye falan
  • Battleifeld Neandertal yada Battlefield Stone age .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.