Şimdi Ara

Bir sonraki BF oyununun WW2 olmasını isteyenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

War Thunder'den çıktım az önce,amma çok uçak ve tank varmış WW2'de

Bir sonraki BF ww2 olsa ve tank ve uçak çeşitliliğini bol tutsalar ama her uçak ve tank modeli aynı olmasın,yine ağır tanklar hafif tanklar olsa,o takların seviyeleri olsa geliştirtiğimizde daha güçlü olsa vs.
    Mesela M4 Sherman tankının bir çok varyasyonu var aynısı Soviet ve Almanlar için de geçerli

Amerikalıların M3 Lee diye bir tankı var ki çok enteresan https://cdn3.volusion.com/bmfcy.fjqhr/v/vspfiles/photos/TM35039-2.jpg?1352385726

Ve şöyle görseller ekleyeyim hangi ülkenin WW2 de hangi araç gereçleri vardı

Dediğim gibi tankları ve hava araçlarını yapıp çok fazla geliştirme yapmadan rastgele yapıp her ülkenin tankını bir birine denk yapmak yerine yine ağır,hafif,orta tank şeklinde,yada yine hava araçlarında da benzer şekilde yaparsalar çok keyifli bir BF oyunu çıkar ortaya.Mesela Almanlar'ın Thiger tankının Sovyetlerin T34 ile aynı seviyede yaparsalar çok saçma bir durum çıkar ortaya.

Tabi harita boyutları ve ölçeklendirmesini de BF1 deki gibi hatta ondan daha büyük haritlar olmalı hatta bazı haritalarda çok sayıda zırhlı araç da olmalı ki keyif alalım araçlardan.

Grafiklerine hiç girmedim bile zira Battlefront 2'den daha ileride bir grafik seviyesinin ne kadar güzel olacağını yazmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 2 Ocak 2018; 18:44:28 >

• katılmıyorum. bf'nin tadı, bütün multiplayer fps shooter oyunlarında olduğu gibi modern silahlarla çıkıyor. zaten bf1 de 1-2 karışık yaptılar. hiç gerek yok ww2'ye
  • Modern savaş olsun isteyenler
  • Savaş psikolojisini modern savaş oyunları veremiyor maalesef. Kafamıza bombalar yağarken hayatta kalmaya çalışıp, adam öldürmek, etrafta çığlık çığlığa koşan askerleri duymak vs. en iyi zevk ve tatmin duygusu eski savaşlardan alınıyor. Keşke bf serisi hiç moderne geçmese bile diyebilirim Tadı böyle çıkıyor çünkü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Battlefield 3 ve 4 serinin en iyi oyunu Battlefield 1 hayal kırıklığı yarattı bende çok karmaşık geldi.
    Battlefront ' da aynı şekilde oynanış zevki yoktu.

Bakalım bu nasıl olucak.

• Battlefield V ikinci dünya savaşı olacak zaten gözün aydın :D

• Tercihim Bc3 çıkması olurdu elbette, ama BF serisi hangi tarihte geçerse geçsin oynanıyor. Diğer online FPS'lerden zevk alamıyorum.
    Sebebi ise gerek serverda oyuncu sayılarının az olması, gerekse haritaların çok dar olması. Geniş alanda savaş daha zevkli geliyor.

Bf1'deki çoklu araç seçeneği sistemini 2. dünya savaşı konseptine uyarlarlarsa çok keyifli olur. Fighter, Bomber, Light tank, Heavy tank, Tank destroyer vs.
    StuH 42, Tiger, King Tiger, Jagdpanther gibi tanklar ayrı ayrı alınabilmeli mesela tıpkı Bf1'deki gibi. Company of Heroes'u özledim :)
    Operasyon modu da umarım olur, BF oyunlarında oynadığım en keyifli mod şu ana kadar arkadaşlarla oynamak için birebir. Bolca takım koordinasyonu gerektiriyor.
  • Sadece SP oynayan birisiyim ve şahsi görüşümdür BF1 i hiç ama hiç sevemedim, open world oyunlar nedense bana çok yorucu ve soğuk geliyor. BF1 de de en düşük zorlukta bile geçemediğim birçok görev oldu (yok o kadar beceriksiz değilim bilakis kendimce iyi olduğumu bile düşünür ve hemen bitmesin diye hep en zorda oynarım). Bilemiyorum anlamsız, dengesiz bir zorluk seviyesi var gibi geldi bana. BF3-4 hatta Hardline'daki tadı alamadım ve oyunu bitirmeden bıraktım. Belki modern bir savaş senaryosu olsa daha farklı olurdu, bilemiyorum. Eski zamanlı savaş oyunlarına genel olarak olumsuz önyargım yok, mesela Sniper Elite serisini çok severim, veya Naziler konulu diğer FPS oyunları. Ama ne bileyim BF1 olmamış bence, umarım yeni oyunda tekrar modern zamanlara dönerler. Ha bu arada modernliği abartıp gelecekte de geçmesin, COD ile bu tadı fazla fazla aldık zaten. Güncel bir konu üzerine odaklansa daha iyi olur bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.