Şimdi Ara

Bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kaspersky 2012 orjinal almıştım kurduktan sonra üzerine 2013'ü uptade ettim.154 gün kala kara listeye alındı yazısı çıktı ve şifrem kara listeye atıldı.Kaspersky mail attım üzgünüz sizin şifreniz kara listede orjinal almanız lazım dedi.Faturayı tutan ben ilk defa tutmamış kaybetmişim.Şimdi yenisini alacağım sorum şu gene 2012 alayımmı KDV dahil 42 TL üzerine 2013 yüükleyimmi? 2013 alayımmı 85 TL aynı sorunu yaşamamak için.Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martell -- 18 Ocak 2013; 10:43:19 >

• Oncelikle kesinlikle hakkinizi arayin ;
    Sikayetvar.com sikayetinizi yazin
    Yetmedimi?
    Tuketici mahkemesine gidin
    Firma size 2012 lisansiyla 2013 kullanmazsiniz diyebilir tamam ama 2013 bilmeden guncellediniz diye 2012 lisansinizi kara listeye alamaz para verdiniz siz bu urune son gunune kadar kullanmaya hakkiniz vardir.Siz yasadisi bir islem yapmadiniz illegale bulasmadiniz.
    Eger kara listeden cikarttirabilirseniz son gunune kadar kullanin daha sonrada kaspersky dan alisveris yapmayin , 1 musterisini kaybetsinler.

Bu arada Comodo internet security kullaniyorum cok memnunum ucretsiz indirin sitesinden

Bilgisayari elle taratmak icinde emsisoft antimalware programini ucretsiz indirin.

Para vermeden bu kombinasyonla gayet guzel koruyorum bilgisayarimi ama para verdiginizde daha kapsamli olabiliyor koruma bunu kabul ediyorum.

Comodo firewall + avira antivirus kombinasyonuda hem ucretsiz hemde guclu korumalardandir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• parana yazık comodo firewall + avast idealdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.