Şimdi Ara

Bir Soru:Mal Beyanı Nereye Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
13.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şu an öğrenciyim hala ve öğrenim kredisi borcum geldi mal beyanında bulunmak zorundayım ama nereye nasıl yapılır bilmiyorum yardım edebilir misiniz?

• tıkla

sanırım yanlış link vermişim bir daha tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 28 Nisan 2011; 10:31:15 >
  • Mal beyanı, mal beyanında bulunmanızı isteyen kuruma yapılır, SGK, Vergi Dairesi gibi. Eğer burs almışsanız, Kredi Yurtlar Kurumu veya Banka da istemiş olabilir. Sizden hangi kurum mal beyanında bulunmanızı istedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinok

Mal beyanı, mal beyanında bulunmanızı isteyen kuruma yapılır, SGK, Vergi Dairesi gibi. Eğer burs almışsanız, Kredi Yurtlar Kurumu veya Banka da istemiş olabilir. Sizden hangi kurum mal beyanında bulunmanızı istedi?

Maliye bakanlığından geldi zarf kağıt herneyse vergi dairesi başkanlığı defterdarlığı diyor İstanbul Rıhtım diyor :S
  • Yukarı
  • Donanımhaber forumlarının imza bölümüne yapılıyor genelde :)

Şaka bir yana, hangi kurum sizden talep ettiyse bunu, üzerine olan tapu hisse ruhsat gibi şeylerin tasdikli fotokopilerini o kuruma aktarıyorsunuz diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Donanımhaber forumlarının imza bölümüne yapılıyor genelde :)

Şaka bir yana, hangi kurum sizden talep ettiyse bunu, üzerine olan tapu hisse ruhsat gibi şeylerin tasdikli fotokopilerini o kuruma aktarıyorsunuz diye biliyorum..

Tamam bakalım gönderen yere gidiyorum ben fakirim diycem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben fakirim olmaz da, üzerinizde hiç bir şey yoksa, mal beyanı formuna 1 adet TV veya 1 adet notebook gibi bir şeyler doldurup verin, o yeterli. Mal beyanına cevap yazmamanızdan böyle yapmanız daha iyi olur sizin açınızdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinok

Ben fakirim olmaz da, üzerinizde hiç bir şey yoksa, mal beyanı formuna 1 adet TV veya 1 adet notebook gibi bir şeyler doldurup verin, o yeterli. Mal beyanına cevap yazmamanızdan böyle yapmanız daha iyi olur sizin açınızdan.

Peki belirttiğim şeyi gelip almaya kalkarlarmı alırlarsa borcu karşılamayacağı kesin daha sonra ne olcak.

Dün gittim bu arada İstanbul Rıhtım Vergi idaresine yapılıyormuş.Adam bana dediki ne gösterceksin dedim öğrenciyim hala devam ediyorum malımda yok üzerime hiçbirşeyim yok diycem dedim.Adam yinede olmaz dedi in aşağıya borcunu yapılandır dedi.iki ayda bir ödemesi varmış.

PEki bişey sorcam ben meslek yüksekokulunda aldım bu parayı öğrenim kredisi ve katkı payını şu anda mühendislik öğrencisiyim kyk borcumu ertelemezmi ne yapmam gerekiyor yardım edin.

• Yukarı.
  • yukari.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.