quote:Orijinalden alıntı: Suikastçı Soraka Zede,Kataya,Garene,Akaliye ve daha manasız şampiyonlara Manaveren alırsak manaları oluyormu?
quote:Orijinalden alıntı: ShadoWDeadlytabiki de HAYIRTrolluyon madem adam gibi trolle sondaki bu nedir ya
quote:Orijinalden alıntı: TheSaffronTrolluyon madem adam gibi trolle sondaki bu nedir ya Alıntıları Göster Peki Zed, Akali falan mana veren stackleyebiliyor mu, stackler bittiğinde aktifi hiçbir şey yemeden sürekli kullanılabiliyor mu ne oluyor ?
quote:Orijinalden alıntı: TetharkPeki Zed, Akali falan mana veren stackleyebiliyor mu, stackler bittiğinde aktifi hiçbir şey yemeden sürekli kullanılabiliyor mu ne oluyor ?Alıntıları Göster iksde
quote:Orijinalden alıntı: TheSaffron Trolluyon madem adam gibi trolle sondaki bu nedir ya Trollemiyorum aklıma yaratıcı bir fikir geldi ne var?
quote:Orijinalden alıntı: Suikastçı Sorakaquote:Orijinalden alıntı: TheSaffron Trolluyon madem adam gibi trolle sondaki bu nedir ya Trollemiyorum aklıma yaratıcı bir fikir geldi ne var?Alıntıları Göster Manası olmuyor ama stackleyerek doldurup manamune ve archangel yapabilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: Suikastçı Soraka quote:Orijinalden alıntı: TheSaffron Trolluyon madem adam gibi trolle sondaki bu nedir ya Trollemiyorum aklıma yaratıcı bir fikir geldi ne var? İmza güzelmiş
quote:Orijinalden alıntı: cfequote:Orijinalden alıntı: Suikastçı Soraka quote:Orijinalden alıntı: TheSaffron Trolluyon madem adam gibi trolle sondaki bu nedir ya Trollemiyorum aklıma yaratıcı bir fikir geldi ne var? İmza güzelmişAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: cfequote:Orijinalden alıntı: Suikastçı Soraka quote:Orijinalden alıntı: TheSaffron Trolluyon madem adam gibi trolle sondaki bu nedir ya Trollemiyorum aklıma yaratıcı bir fikir geldi ne var? İmza güzelmişAlıntıları Göster Oluyor .
quote:Orijinalden alıntı: LoriensOluyor .Alıntıları Göster Benimde bir sorum var kondomu şimdi taksalar yok olur musun?
quote:Orijinalden alıntı: Suikastçı Soraka Zede,Kataya,Garene,Akaliye ve daha manasız şampiyonlara Manaveren alırsak manaları oluyormu? manaveren alınca aslında mantıken öyle olması gerekiyor ama hayır