Arkadaşlar merhaba,
İlgili çamaşır makinesinde aşağıdaki hatayı alıyorum kutucuk içine aldığım yer dönüyor böyle snake oyunu, program kitlenmiş gibi, başka programa geçirince de kırmızı ile işaretlediğim yer -0- olup kalıyor ama asla başlat/durdur yeşil yazı çıkmıyor. Fişini de çıkarıp taktım.
Şimdiden teşekkürler.
[YARDIM] Anlamlandıramadığım PC Teknik Sorunu
Herkese selamlar,
Yeni bir SSD aldım 980 PRO, bilgisayarı kapadım açtım içini onu anakartın ikinci slotuna taktım (X570 TUF GAMING PLUS),bilgisayarı tekrar açtığımda klavye fare fanlar vs çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyordu NO SIGNAL yazıyor. Ben de SSD ile ilgili herhalde diye YENİ taktığım SSD'yi çıkarıp eski çalışan haline geri getireyim diye düşündüm ve çıkardım, tekrar bilgisayarı başlatınca yine ekran gelmeme ama her şey çalışıyor vaziyetinde bulundu kasa. Anakartın üzerinde VGA ( beyaz ) ve BOOT ( yeşil ) ışıkları yanıyor, CMOS reset - RAM çıkarıp takmayı denedim fakat sonuç yok. 5600X AMD işlemcim var, bildiğiniz üzere x570 anakart BIOS update olmadan 5 serisi Ryzenleri açamıyor, acaba CMOS pilini çıkarıp takınca anakart resetlendi ve işlemciyi görmediğinden boot mu etmiyor? Dümdüz yeni SSD takınca neden ekran gelmemiş olabilir? Şu an ne yapabilirim?
Yardımınızı bekliyorum, teşekkürler.
Kasayı Kapadıktan Sonra Görüntü Gelmemesi
Dostlar selamlar, sorunum şu kasamı kapadıktan sonra tekrar açmaya çalışınca fanlar dönüyor ışıklar yanıyor fakat monitör/kulaklık/klavye/fare çalışmıyor yani kasaya dışarıdan taktığım hiçbir cihaz çalışmıyor. Aradan saatler geçince tekrar denediğimde açılıyor bu kez. Yani kapamadığımda hiçbir sorun yok ama kapatıp 5 dk sonra açmaya çalışınca sorun yaşıyorum 5-6 saat beklemem gerekiyor. Statik elektrik falan boşalttım ama aynı 5-6 saat sonra sorunsuz açılıyor
Bosch Logixx 8 Tırnak
Türkiye AB Yaması
|
PSU ve Anakart Önerisi Hk.
|
Mimarlık Bölümü için Laptop Tavsiyesi
|
[IPHONE X] Aşırı Iısınma Hk.
|
Sistem Upgrade | Önerilerinizi Bekliyorum
|
İlgi Alanları: Carpe - Diem
“Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.”
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.580
İkinci El Bölümü Mesajları: 27
Konularının görüntülenme sayısı: 9.691 (Bu ay: 85)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 124 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO