Artık ~3 senedir kullandığım telefonumun bataryasının ömrü bitti, orjinal batarya değişimi yapacağım Akasya'dan. Sorum batarya değişimi sırasında telefona reset atılıyor mu ? Bana saçma geldi sonuçta yazılımsal bir durum yok ama sorayım dedim.
Soru cevabin icinde
Akasya aple den randevu el kadikoyiphone net üzerinden garantili ise sabah erkenden gidersen sıra veriyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: 36
Soru cevabin icinde
2 kişiye sordum 1'i evet resetlenir, stress testi yapılıyor dedi, diğeri ise hayır dedi emin olamadım daha önce yaptırdınız mı acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: istanbulsrv
Akasya aple den randevu el kadikoyiphone net üzerinden garantili ise sabah erkenden gidersen sıra veriyorlar
Hocam 3 yıllık telefon olduğundan garantisi yok maalesef, batarya değişimi yaptınız mı daha önce resetleniyor mu telefon?
ya apple store ile uğraşmayın ttec performance serisi bataryalar çıktı cok sağlam git bir telefoncuda taktır 80-90 tl ye
quote:
Orijinalden alıntı: Can_R6
ya apple store ile uğraşmayın ttec performance serisi bataryalar çıktı cok sağlam git bir telefoncuda taktır 80-90 tl ye
Hocam iPhone için bulamadım ?
Turkcell tim ve bayilere sor ben 1 tane 5s 1 tanede 5 batarya değiştirmiştim cok iyi kaliteli turkcell mavi noktada
quote:
Turkcell tim ve bayilere sor ben 1 tane 5s 1 tanede 5 batarya değiştirmiştim cok iyi kaliteli turkcell mavi noktada
Vodafone' um bir sıkıntı çıkar mı ?
Bataryanın şebekeyle alakası yok
quote:
Bataryanın şebekeyle alakası yok
Telefona reset atmazlar değil mi?
Hayır
ttec sarj aletleri bile patlıyor
Özellikle belirtip belgeye not aldırırsanız atmazlar.
Ben 2 hafta önce batarya değişimi yaptım,herşeyim eskisi gibi duruyor,reset filan atmıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Caferhan
Ben 2 hafta önce batarya değişimi yaptım,herşeyim eskisi gibi duruyor,reset filan atmıyorlar
Nerden yaptınız hocam, memnun kaldınız mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Galaxix
quote:
Orijinalden alıntı: Caferhan
Nerden yaptınız hocam, memnun kaldınız mı ?
Ben Antepte yaptım hocam,sağlam arkadaştı memnun kaldım
1-2 ay sonra "telefonla konuşurken kulağında telefon patladı hem de iphone!!!" haberleri okuruz artık sizin sayenizde. :)
Ne yaptınız değişim oldu mu ? Ne kadara mal oldu ?