Şimdi Ara

Bir sorum olacaktı ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu maden lerde mineral diye canavar tarzı birşey var onlara normal skiller le vurulmuyor bunlara vurabilmek için hangi skilleri acmam lzm ve kaç lvl de acılıyor bu skiller ??

• Birde beyelr şimdi tuhaf bir kutu cıktı ismi Flowing Blue Fortune Case kırdırmak için 200k para istiyor ne işe yarar bu kutu ve içinden ne çıkar ?
  • sorduğun sorular 50 kere sorulmuş 100 kere cevaplanmıştır. şimdi sen dersen eğer bunu yazcağına soruya cevap versene diye. 2 gün sonra nasıl olsa biri daha sorcak o zaman yazarım .

bu kadar hazır beleşçilik olmaz diyorum , oyunda birine sor bari. burdan üşeniyosan bakmaya
  • Bak sanada hak veriyorum ama burdaki arama motoru kdr dandik bir arama motoru görmedim daha hero online topiclerinde şu konuyu ara diyorum gidiyor knightın silkroadın topiclerini gösteriyor şimdi ben ne yapayım kardeş he şimdi bir de oyundakilere sor diyorsun ama bende tek tek gidip türk arayamam ki herkeze pm atıp türk müsün diye sorayım mı illa kimsenin nick inde ben türküm yazmıyorki :S
  • yaa arkadasım sordugun sorular cok basıt konular tamm sen bılmıyorsun low lvldesın yapacagın tek sey onları npc ye sat maden skılı de lvl 50 de acılır shoutan turk varmı dıye yazarsan cok guzel olur oyundakı yardım daha net oluyo cunku
  • tmm kardeşim saol .
  • bir şey değil kardeşim her zaman :D
  • 50 LVL DE AÇILAN SKİLLERDEN HERHANGİ BİRİNİ KULLANARAK MİNERALLERE VURABİLİRSİN ( GREAT MİNE DEKİ)

KUTULAR İSE RASTGELE ÇIKIYO NE ÇIKCAĞI BELLİ OLMAZ BAKARSIN GOLD ORE FELAN İŞTE GÜZEL ŞEYLER ÇIKAR BAKARSIN PARANI ALIR 10K VERİR O BELLİ OLMAZ ŞANS VE KAFANISA GÖRE ÇIKIYO
    SAYGILAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.