Şimdi Ara

Bir Sorum Olucak ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir program kullanıyorum cpu tavan yapıyo %100 oluyo ram 512 1 gb eklesem cpu ım düşermi...
    Veya cpu ı düşürmek için ne yapabilirim....????
    Şimdiden tşklr..

• sizden cvp bekliyorum ona göre ram veya ne önerirseniz onu yapıcam...
  • arkadaşım ben ram ekleyince sorunun ortadan kalçağını sanmıyorum. bu arada kullandığın program nedir. sorun kullandığım programda bence. antivirus bu programın calışmasını engellıyo olabilir paylaşım programlarında bendede öyle oluyordu.
  • Ram eklemenin işlemciye çok da faydası olmaz. Sadece sistemi biraz daha rahatlatır.
    Ayrıca sistemini ve kullandığın yorucu programları yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
  • fl studio 7 onu kullanınca kaılıyo derken actığımda normal sonra ise onula bişey yaparken nkadar fazla ileriye gidersem okadar çok kasılıyo peki n önerirsiniz...
  • işlemci ne program dırek ıslemcıye yuklenıyor olabılır eger ıslemcın zayıfsa ondandır
  • Ram ile alakası var gibi gözüküyor ram ilave edersen daha rahat çalışır programın ne olduğunu bilmiyorum ama eğer video editing programıysa 512 çok yetersiz gelir.

not:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 24 Eylül 2007; 21:25:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Beyler bir sorum var
    9 yıl önce açıldı
    modifiye hakkında bir sorum olcak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amd athlon 2500+ heralde böle bişeyler..
    yani almak düzletir diyosunuz ona göre alalım bari yardımı geçen geçmiyen arkadaşlara teşekkürler...
    ama hala yoruma açığım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.