Bildirim
BİR SORUM VAR??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ya cvp verck birisi yk mu -
o sana bağlı devam edip etmemen
skıler reslemek okadr pahalı deil ama 10 tane bişe toplaman gerekiyor oda bahya masraf hemde resliceğin skıleriin %80sp alıcaksın onun yerine silkle alınan %100 sp geriveren ıtemden kullan 24 sılkdi galiba daha iyi olur hemde zaman kaybından kurtulursun -
başka cvplıyacak yok mu yaaaaaaaaaaaaa
-
arkadasım 32 lwl bi blade skillini sıfırlamak istiyorsan sole 1 en az 1-2 m i gozden cıkarman gerekir
Bide o işi oyunda yapma cok masraflı ve zaman kaybettirici ama silkle almaktan daha hesaplıya gelir.
her 10 tane Gorev itemine 1 skill indirme sansın var ve baya bir toplaman gerekcek 1 haftada yaparsın tahmin ediyorum.
Arkadasım silkle al demiş ama cok pahalı ya gelir bence ole
Yardımıcı olabildiysem ne mutlu bana saygılar... -
SKİLLERİ SIFIRLAMAK HİC DE KOLAY BİR İŞ DEİL. ÖNCELİKLE LVL 32 BİCHEON SKİLLERİNİN HEPSININ MAX OLDUGUNU HESABA KATARAKDAN SU HESABI YAPALIM LVL 31 BİR SKILL İ DUSURMEK 168K TOPLAMDA 8 AYRI SKİLL VAR BUNUN EN SONUNDAKİ BLOCK RATİ VERENİ SAYMAYALI 7. 7*168:1176000 GOLD YANİ 1.1M SADECE SKİLLERİ KAPATMAK BİRDE 31 DEN 30 A DÜSÜRMEK İÇİN 7*160:1120000 GOLD ONADA 1.1 M DİYELİM BU SEKİLDE ISTENILEN PARADA HER LVL DE DÜŞMEKTE TOPLAMDA 31 LVL OLDUGU ICIN SANA EN AZ 10-11 M PATLAR..
SANA TAVSİYEM REAL PARANA KIYIP EN AZ 250 SİLK ALIP 10 TANE SKİLL DIFIRLAM TUPU OLUP İTEM MALL DAN 10*5 : 50 KERE SKİLL DÜŞEREBİLİRSİN BUNUNLA İLK 50 SKİLLİ VE LVL İ DÜŞÜRMEN SONRA GERİYE KALAN SKİLLERİ PARAYLA DÜŞÜRÜRSÜN BOYLECE OYUN PARASIYLA YAKLASIK 1-2 M FALAN TUTAR. KUSURUM VEYA YANLISIM VARSA KUSURA BAKMAYIN BU FİYATLAR AKLIMDAN KALAN FİYATLAR CUNKU BENDE 32 LVL GLAVİE DÖNMÜŞTÜM ORDAN BİLİYORUM :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirSt_SlaYeR -- 23 Nisan 2007; 0:25:52 > -
bende aynı şeyi söyledim -
arkadasım real paraya kıyacağına git bastan char ac itemlerinin hepsini ona aktar ve yoluna dewam et.
Yada blade charın kalsın daha sağlam olursun...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X