Şimdi Ara

BİR SORUM VAR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim 32 lvllik çarım var full str blade
    ben bu çarı glave döndürmek istiyyom
    oyunda en fzla kaç para gerekir skill reslemek için
    bi de bişi daha sorcm ben şimdi bide nuker kasıyorum
    19 lvl buna devam etsen olur mu?
    şimdiden cvp larınınz için teşekkürler

• ya cvp verck birisi yk mu
  • o sana bağlı devam edip etmemen
    skıler reslemek okadr pahalı deil ama 10 tane bişe toplaman gerekiyor oda bahya masraf hemde resliceğin skıleriin %80sp alıcaksın onun yerine silkle alınan %100 sp geriveren ıtemden kullan 24 sılkdi galiba daha iyi olur hemde zaman kaybından kurtulursun
  • başka cvplıyacak yok mu yaaaaaaaaaaaaa

• arkadasım 32 lwl bi blade skillini sıfırlamak istiyorsan sole 1 en az 1-2 m i gozden cıkarman gerekir

Bide o işi oyunda yapma cok masraflı ve zaman kaybettirici ama silkle almaktan daha hesaplıya gelir.
    her 10 tane Gorev itemine 1 skill indirme sansın var ve baya bir toplaman gerekcek 1 haftada yaparsın tahmin ediyorum.

Arkadasım silkle al demiş ama cok pahalı ya gelir bence ole

Yardımıcı olabildiysem ne mutlu bana saygılar...
  • SKİLLERİ SIFIRLAMAK HİC DE KOLAY BİR İŞ DEİL. ÖNCELİKLE LVL 32 BİCHEON SKİLLERİNİN HEPSININ MAX OLDUGUNU HESABA KATARAKDAN SU HESABI YAPALIM LVL 31 BİR SKILL İ DUSURMEK 168K TOPLAMDA 8 AYRI SKİLL VAR BUNUN EN SONUNDAKİ BLOCK RATİ VERENİ SAYMAYALI 7. 7*168:1176000 GOLD YANİ 1.1M SADECE SKİLLERİ KAPATMAK BİRDE 31 DEN 30 A DÜSÜRMEK İÇİN 7*160:1120000 GOLD ONADA 1.1 M DİYELİM BU SEKİLDE ISTENILEN PARADA HER LVL DE DÜŞMEKTE TOPLAMDA 31 LVL OLDUGU ICIN SANA EN AZ 10-11 M PATLAR..

SANA TAVSİYEM REAL PARANA KIYIP EN AZ 250 SİLK ALIP 10 TANE SKİLL DIFIRLAM TUPU OLUP İTEM MALL DAN 10*5 : 50 KERE SKİLL DÜŞEREBİLİRSİN BUNUNLA İLK 50 SKİLLİ VE LVL İ DÜŞÜRMEN SONRA GERİYE KALAN SKİLLERİ PARAYLA DÜŞÜRÜRSÜN BOYLECE OYUN PARASIYLA YAKLASIK 1-2 M FALAN TUTAR. KUSURUM VEYA YANLISIM VARSA KUSURA BAKMAYIN BU FİYATLAR AKLIMDAN KALAN FİYATLAR CUNKU BENDE 32 LVL GLAVİE DÖNMÜŞTÜM ORDAN BİLİYORUM :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirSt_SlaYeR -- 23 Nisan 2007; 0:25:52 >
  • bende aynı şeyi söyledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım real paraya kıyacağına git bastan char ac itemlerinin hepsini ona aktar ve yoluna dewam et.

Yada blade charın kalsın daha sağlam olursun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.