Şimdi Ara

Bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 yıldan fazla süredir oynamıyordum silkraodu,eskiden baya oynardım, glavie rehberim falan vardı, üstkonuda hala duruyor sanırım :) bugün arkadaşlar serverların artık boş olduğunu pek gbot kalmadığını söyledi bende yeniden oynamayı düşündüm, 110 lvl var galiba, ben oynarken en son 100 lvl vardı roc gelecek falan deniyordu sonra bıraktım, ne gibi değişiklikler oldu?Biri kısaca açıklayabilirse sevinirim.Birde ben blade açmayı düşünüyorum yeni, ong farm falan yapacağım, blade hala güçlü mü?Siz ne önerirsiniz?Europe önermeyin sevmiyorum.Birde mastery falan ne oldu arttı mı?Ona göre nasıl skill açıcaz?Yada nuker açabilirim sword shield, hala iyi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 20 Ekim 2010; 18:45:34 >

• arkadaşlar birde benim zeusta 93 lvl bir charım var, skiller 84 te, 150 k civarı sp si var sword shield nuker, itemlar falan fena değil, sizce onla mı devam edeyim yoksa başka bir serverda sıfırdan 110 lvl kasacak biri var o servera mı geçeyim?Pek para harcamayı düşünmüyorum birtek pet alsam ve sbot alsam banlanır mıyım?
  • şimdi banlanma olayı neredeyse tamamen şans işi..

93 lwl charın var bu iyi 105 lwlde bi sp görevi varmış orda iyi sp kasılıyormuş..orda 110 lwl için iyi sp kasar gibisin...105 lwle yeticek spyi biriktir götürür seni..( sp göreivni yapman için meslek kıyafeti giymen gerekiyor..)

evet serverlar bayağadır boşmuş..belki uzun bir sürede dolmaz gibi..

roc geldi..üstüne alexandria diye bi şehir geldi.. zaten 93 lwl charın varmış gir charına 1-2 gün takıl açığını kaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kittyMiE -- 21 Ekim 2010; 0:46:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE
    şimdi banlanma olayı neredeyse tamamen şans işi..

93 lwl charın var bu iyi 105 lwlde bi sp görevi varmış orda iyi sp kasılıyormuş..orda 110 lwl için iyi sp kasar gibisin...105 lwle yeticek spyi biriktir götürür seni..( sp göreivni yapman için meslek kıyafeti giymen gerekiyor..)

roc geldi..üstüne alexandria diye bi şehir geldi.. zaten 93 lwl charın varmış gir charına 1-2 gün takıl açığını kaparsın

Tamam o zaman biraz bakayım beğenirsem bir sbot ve pet alırım bu arada hala en iyi Bot sbot mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE
    şimdi banlanma olayı neredeyse tamamen şans işi..

Tamam o zaman biraz bakayım beğenirsem bir sbot ve pet alırım bu arada hala en iyi Bot sbot mu?

Evet hala en iyisiOyun bıraktığından daha iyi halde diyebilirim =)

• Peki benim charim 93 lvl şimdi 9 GAP ve 130k sp var açık olan skiller cold lightning ve bicheon sizce bu chada devam edeyim mi sp durumunu düzeltmem çok mu zor olur ?itemlar falan kötü değil birde benim 1 yil oncesinde kullandığım sbot vardı ona kredi yukleyebilir miyim ?yoksa kapanmış mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 23 Ekim 2010; 9:37:13 >
  • quote:

Peki benim charim 93 lvl şimdi 9 GAP ve 130k sp var açık olan skiller cold lightning ve bicheon sizce bu chada devam edeyim mi sp durumunu düzeltmem çok mu zor olur ?itemlar falan kötü değil birde benim 1 yil oncesinde kullandığım sbot vardı ona kredi yukleyebilir miyim ?yoksa kapanmış mıdır ?

Sp farm +plvl yapma imkanın varsa yeniden başla derim ben.Çünkü çok fazla spye ihtiyacın olacak.Benim de spsiz başladığım ligt cold bicheon charım var.110 olmadan farma başmayı düşünmüyorum.mbot sp görevlerini kendi kendine yaptığı söyleniyor ama sbotta başında durman lazım.Yani oyuna başlamaya kesin karar verdiysen min. 1.5 2m sp kasmanı öneririm.Zaten 90 lvl kadar plvl ile gelebilirsin kısa sürede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zor olur o kadar kasmak 93 lvlda, ama plvl yapacak zamanım yokki,başında durmam gerekir ölünce falan görmek için.. anca ong farmı yapabilirim kendi charımla..Neyse o zaman hiç başlamayın ben tekrar, cevaplar için teşekkürler.
  • quote:

zor olur o kadar kasmak 93 lvlda, ama plvl yapacak zamanım yokki,başında durmam gerekir ölünce falan görmek için.. anca ong farmı yapabilirim kendi charımla..Neyse o zaman hiç başlamayın ben tekrar, cevaplar için teşekkürler.

Zamanın yoksa 93 lvl ile devam edebilirsin.Kasarken kullanacağın light cold verirsin.Ne zaman sp farma başlarsan bicheonuda maxlarsın artık.Serverlarda boş sadece bota para vereceksinDenemeye değer bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

zor olur o kadar kasmak 93 lvlda, ama plvl yapacak zamanım yokki,başında durmam gerekir ölünce falan görmek için.. anca ong farmı yapabilirim kendi charımla..Neyse o zaman hiç başlamayın ben tekrar, cevaplar için teşekkürler.

Zamanın yoksa 93 lvl ile devam edebilirsin.Kasarken kullanacağın light cold verirsin.Ne zaman sp farma başlarsan bicheonuda maxlarsın artık.Serverlarda boş sadece bota para vereceksinDenemeye değer bence

Aslında halgana kastırmayı düşünüyorum, güvenilir görünüyor ve bir ay 20 lira veriyorum başka birşey yapmyıorum :)
    Birde şimdi farkettim anlamadığım birşey altta bir yüzde var o 50% diyor, üstte exp var o 35% diyor o alttaki yüzde nedir acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Aslında halgana kastırmayı düşünüyorum, güvenilir görünüyor ve bir ay 20 lira veriyorum başka birşey yapmyıorum :)
    Birde şimdi farkettim anlamadığım birşey altta bir yüzde var o 50% diyor, üstte exp var o 35% diyor o alttaki yüzde nedir acaba?

Alttaki her 10 exp de bir doluyor.Yani 10 kere %100 olunca lvl atlıyorsunExp 35.00 olduğu için %50.Kısaca gereksiz bir şey

• anladım saçmaymış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.