Bildirim
Bir sorunum var Bakmadan gecmeyin lütfen:S
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
UPPPPPPPP -
arkadaşlkar bilen varsa söylesin ya cidden cok zor durumdaym -
uppppppppppppppppppppppppppppppppp -
tam olarak sorun ne bilmiyorum brazcık acıkla ama en sağlam iş formattır. -
ya simdi acıyorum pc yi hos geldiniz yazıo ondan sonra ekranda sadece masaüstüne koyulan resim gözüküo ne cubuklar ne simgeler ctrl+alt+del yaptıgında ordan dosya ya tıklıyorum yeni görev calıstır yapıyorum böle actım bir tek exploreri güvenli modda deneyem dedim ondada aynı sekilde siyah bir ekran cıkıo baska bisi yok sorun ne anlayamadım virs mü? -
olabilir
en mantıklısı format atman -
hmm en azın dan cvp verdigin icin tsk ederim bu forumu burda bırakıyorum bu gün den sonra ama sana sonsuz tsklerimi iletiyorum -
Dediğini tam olarak anlamadım ama, galiba masaüstündeki simgelerin yok öylemi ?
Öyleyse Masaüstüne sağ tıkla Simgeleri Yerleştir/Masaüstü Simgelerini Göster'i işaretle.. -
quote:
Orjinalden alıntı: BloodSweatTear
hmm en azın dan cvp verdigin icin tsk ederim bu forumu burda bırakıyorum bu gün den sonra ama sana sonsuz tsklerimi iletiyorum
Not İmportant -
Bende de etkınlestırmede sorun cıkmıstı pc acılmıodu bıle format attırdım su anda
kardes Format attır en ıyısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .YaVuZ. -- 8 Şubat 2008; 1:49:36 > -
Sistemi Geri Yüklemeyi dene bi kaç gün öncesine.Sorun başlamadan önceki güne yüklersen belki sorun çözülebilir.
Programlar/Donatılar/Sistem Araçları/Sistem Geri YÜkleme. Çubuk gelmiyorsa Görev yöneticisinden dene açmayı.
Bol Şanslar. -
Format Format en iyisi -
dh de knight onlineden başka bölümler de var -
kasan sıcak bir ortamda olmalı !
iyi hava almıyor oda sıcaklığı altında bi yere götür
nefes alsın kasa yoksa o windowsda gelmez artık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X