İnsanlık uzaya açılırsa, yok olanlar sadece dünyada kalanlar olur. |
Bir süper bilgisayar insanlığın ne zaman yok olacağını tahmin etti (3. sayfa)
-
-
Etki-tepki denilen şey sonuç olarak momentum anlamına gelmektedir. Etki-tepki konusunda fazlası ile bilgi sahibiyim. Benim kullandığım sistemde etki-tepki kesinlikle yoktur. Tek ortak noktası her iki sistemin de momentum temelli olmasıdır. Frenleyerek zıplayan küplerden yola çıkarak tasarımlar oluşturmaya çalışmıştım. Sonuç olarak yanlış bir yol olduğu sonucuna vardım. Benim kullandığım motorun kaldırma kuvveti bir kg dır.Tahmin ediyorum ki oluşturacağım aparatın toplam ağırlığı 100 gramı geçmeyecektir. Bu nedenle başarma ihtimalimi yüksek görmekteyim. Enerji harcanmadan bir kuvvet ortaya çıkmaz olarak da bir yanıt vereyim. Yani bir mıknatısın enerji harcamadan bir cismi havada tutması tek başına hiçbir anlam ifade etmez. Benim öğrendiğime göre maglev trenleri süperiletken mıknatıslar için elektrik harcamaktadır. Maglev trenleri manyetizma ve momentum iiçin enerji harcanmak zorundadır. Hava püskürtmeye gerek duymayan anti yerçekimi sistemi Dünya'da işe yaradıktan sonra uzayda işe yaramaması kesinlikle imkansızdır. Anti yerçekimi sistemi uzayda Dünya'dakine göre çok daha yüksek performans elde edilmesini sağlayacaktır. Yanıtımı basit bir örnek ile sonlandıracağım. Bir iple bağlanmış bir ağırlık yine iple havada döndürüp bırakılarak havaya fırlatılabilir. İşte bu örnekte de etki-tepki söz konusu değildir. Zıplayan küpler gibi. Geçtiğimiz yıl sonunda artık emin oldum ki anti yerçekimi sistemi fren içermemelidir. Daha fazla detay vermek emeklerimi hediye etmek olacağından daha fazla detay veremediğim için üzgünüm. Sakıncalı olarak görmezsem gelişmeleri gelecek zamanlarda belki paylaşabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antigravity74100 -- 9 Mayıs 2024; 00:04:35 >
-
Evet o yüzden herşeyi hayali saçmalıklarla açıklamak çok daha mantıklı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alıntı
metni:Evet o yüzden herşeyi hayali saçmalıklarla açıklamak çok daha mantıklı. Aynı zamanda, buradaki çevrimiçi slotlar bize sanal dünyalar ve diğer sanal deneyimler sunabilir. Gelecek için endişelenmenize gerek yok, bugünü yaşamak zorundasınız. Bu doğru! İzlanda'daki volkanik patlama doğal afetlere karşı ne kadar savunmasız olduğumuzu gösterdi. İnsanoğlu daha önce de pek çok sorunla karşılaşmış ve her zaman bir çıkış yolu bulmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IlimK -- 10 Mayıs 2024; 11:19:51 > -
Kimisi gerçeği yaşarken idrak eder ve onunla yaşamaya çalışır.Kimiside yaşadığı vakit öğrenmek istemediği gerçekler yüzüne yüzüne vurulacaktır.
Olaya birde şöyle bakmakta fayda vardır.Diyelim siz haklısınız herşey bir Masaldan ibaret ölümle herşey noktalanacak.
Lakin yaşarken reddedilen gerçekler,masal değil gerçekse işte ozaman hapı yuttunuz.
Benim zayıfta olsa imanım beni belki kurtaracaktır.Peki siz ve sizin gibileri kim kurtaracaktır.Nihayetinde insanoğlu bugün var yarın yoktur hakikat olan ölüm olduğu gerçeğidir.
-
Alıntı
metni:Entropi var olduğu sürece yok olmak kaçınılmaz :) belki çoktan yok olduk bir sonraki evrenin görebildikleriyiz? big bang neden çöp oldu çünkü ilk patlamış sonra içe çökmüştür diyorum ben balon gibi patlamamıştır eee işte bir sonraki evren ortaya çıkmış ve bir sonraki evrenden bir önceki evren görülebiliyormuş? geçen sene james webb teleskop davasından ben böyle bir haber okumuştum. e o zaman bu evrenler belki bir bileklik gibidir parça parça tasarımı olan? 1970 yapımı bir filmi 2024'te izleyince filmdekilerin hala 1970'teyiz zannetmesi gibi bir şey olabilir yani bir sonraki evrenden bakan insanların oynattığı film gibiyiz belki? aynen yıldızların ışıklarını görebildiğimiz aslında orada yıldız falan kalmamış gibi bir durum olabilir.
-
2012de olmayan kıyamet 2600 yada 2700 lerde olacakmış tedbirinizi alın benden söylemesi??
-
En fazla 50 yıl. En fazla. Bilgisayarlar yanılıyor. Gerçekler başka bence. Dünya kirlendi dünya eski dünya değil.
-
Total gibi şirketleri beslemeye devam edersek,250 milyon değil,250 yıl.
-
Batsın zaten bu dünya. Bilim bilim diye dünyanın sonunu getiren insanlık yık olsun..
-
250 milyon yıl sonra ben yokum. Çok okumadım sayılara baktım sadece ve bu sonuç çıktı.
-
250 milyon yılı bırak 250 yıla kalmaz insanoğlu kendi kendini yok eder zaten. O kadar zaman kim bekleyecek ??
-
Benden sonra tufan ben nasıl olsa göremeyeceğim 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X