Şimdi Ara

bir sürü sorun....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- durup durduk yerde inca tv kartımın kumanadası gitti calısmıo kime götüreyim ne edeyim kafam karıştı bilgisayarcı anlamaz televizyoncu anlar mı acaba ya da daha önce bu sorunu yaşayan varmı?
    2- hp 3420 printerım var içinden bi parça düştü kırılarak nasıl oldu anlamadım anlamadım neyse ankara yada izmirde bu parcayı bulabileceğim bi yer var mıdır? bilen varsa bi yer tarifi etsin bana.
    3 - bu da inca 4.1 le ilgili bassı cok acınca gidio börrrr die kalıo ayrıca bilgisayar kapılykende durmdan bi uğuşltu verio değişio tonu acaip bi ses cok sinir bozucu bunun nedeni nedir?

Cevaplar için şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskentli -- 18 Aralık 2004, 18:11:30 >

• tv kartını aldığın yere danış ordan yardım ederler...
    printer parçanı görmedim yardımcı olamama ve ses içinde
  • arkadsım ses sıstemınden baslıım.bızım arkadastada ınca vardı..butun hepsı aynı galıba..pc kapalıykende kendısı calıstıgı ıcın mıc den gelen seslerı yansıtıyo.daha cok tız bı ses cıkıyo galıba.garıp bı ses.

hp ıcın sunu dıcem.dusen parca neyın parcası..ve eger kırıldıysa tamır etırmen yazıcıdan pahalıya gelebılır.bu kırılan parcaya gore degısır

kumanda ıcın garantısı varsa garantıye yoksa elektrıkcıye gotur.yada televızyoncuya
  • Kumanda arıza protokolü
    1) Pilleri kontrol et
    2) Gözü kontrol et ( TV kartına bir kablo ile bağlı olan zımbırtı yerinden çıkmış olabilir)
    .
    .
    Kumandayı televizyon tamircisine götürebilirsin. Eğer garantisi bitmediyse kumandayı ve kartı alıcı gözüyle beraber aldığın yere götür. Ücretsiz olarak değiştirmek zorundalar.
  • arkadaşlar sağolun diim önce ama ben devam ediim anlatmaya

printerdan düşen parça mürrekkep kafasını arkadaki yaya bağlayan mekanizma cok lanet bişi nasıl kırılmış anlamadım.

sese gelince ben mikrafon kullanmıyorum ve gayet düzgün çalışıodu birden oluştu.

kumanda da garantisi devam edio etmesinede faturasını falan bulmak lazım onlarda ailemin yanında uzun iş yani

neyse başka fikri olan varsa yazsın sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.