Şimdi Ara

Bir tamir daha ne kadar sürebilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi geceler olsun, bir sorunum var umarım bilen anlayan birileri yardımcı olabilir. Ailem Temmuz ayında memlekete giderken yolda kalıyor(Sakarya-Adapazarı tarafları) ve aracı maalesef orada bırakmak zorunda kalıyorlar. Ama nedense araç bir türlü hazır olamıyor. Önce "conta yaktı" dediler ve bir miktar paramızı aldılar. İki kere de hazır oldu diye çağırdılar ama yine yeniden sorun çıkarmş araç(bunda da yatak sarmış), motoru yaptık demişler bu sefer de yağ kaçağı var diyorlar, sürekli şu zamana kadar hazır olur diyorlar ama kesinlikle hazır olmuyor. Ne yapmamız gerekiyor ben de pek anlamam açıkaçsı o kadar. Tanıdık birilerini de gönderdik bakmaları için uğraşıyorlar dediler ama nedense tamircilere pek güvenemiyorum. Sürekli bahane ve mazeret üretmeleri beni özellikle de babamı germeye ve kızdırmaya başladı. Sizce neler oluyor olabilir? Bu kadar uzun süre alması normal midir? Olası bir kazık yeme durumu varsa hakkımızı nasıl savunabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Araç: Hyundai Accent Admire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunn -- 20 Eylül 2020; 2:34:17 >

• Aracınız 2 günden fazla tamircide kaldıysa tamirci gerçekten hiçbişeyden anlamıyordur ya da başka işler alıp sizi sallıyodur . 2 günde yapılamayacak hiç bir iş yok . 1 günde hararet yapmış motora motor indirip , blok taşlatıp , akşam olmadan çıkarttım aracımı . Yapmak istenirse oluyor .
  • benim volvo c30 um 4 ay tamircide kaldı aynı sebeple bir türlü yapılamamıştı
  • mete16 kullanıcısına yanıt
    Akabinde neler oldu? Alabildiniz mi arabanızı(sorunsuz şekilde)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunn -- 20 Eylül 2020; 2:37:4 >
  • evet geç oldu biraz ama sorunsuz oldu
  • mete16 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, sorunsuz olmuş olmasına sevindim.
  • Aracınız 2 günden fazla tamircide kaldıysa tamirci gerçekten hiçbişeyden anlamıyordur ya da başka işler alıp sizi sallıyodur . 2 günde yapılamayacak hiç bir iş yok . 1 günde hararet yapmış motora motor indirip , blok taşlatıp , akşam olmadan çıkarttım aracımı . Yapmak istenirse oluyor .
  • Arabanın km sini not etmişsindir umarım
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    km'sini not etse ne olacak ki? teslim almaya gittiğinde km arttıysa hakkını nasıl alacak?

km'sini not ettiğim aracım ustadaydı. baktım 30 km artmış. hee yemeğe gittik geldik güzel araba diyor.
  • Geçmiş olsun altı üstü admire. Sifirdan motor yapsalar 15 gun max surer. Bu surec mutlu sonla bitmez, gidin aracı alın memleketinizde yaptirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

km'sini not etse ne olacak ki? teslim almaya gittiğinde km arttıysa hakkını nasıl alacak?

km'sini not ettiğim aracım ustadaydı. baktım 30 km artmış. hee yemeğe gittik geldik güzel araba diyor.
    usta bana öyle dese yediği yemeği burnundan çıkartırım.
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    ülkede ahlak kalmadı. arabamda akü değişiminden yıkamasına kadar kimseye muhtaç kalmamak için kendi yapıyorum. yalnızca kendim yapamadığım işler için servise gidiyorum onda da nispeten daha düzgün yer bulduğum için idare etmek durumunda kalıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 20 Eylül 2020; 11:40:51 >
  • Benzer durumda en iyisi parası neyse verip aracı çekiciyle yaşanılan şehre getirmek sanırım. İşini hakkıyla yapan usta bulmak çok zor, yabancı yerde daha da zor. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

ülkede ahlak kalmadı. arabamda akü değişiminden yıkamasına kadar kimseye muhtaç kalmamak için kendi yapıyorum. yalnızca kendim yapamadığım işler için servise gidiyorum onda da nispeten daha düzgün yer bulduğum için idare etmek durumunda kalıyorum.
    ben de öyle yapıyorum ev tamirhaneye döndü şunu da kendim yapayım bunu da kendim yapayım diye alet edevat almaktan. servise sadece yağ değişimi ve ağır bakım vs. gerek olursa gidiyorum.
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    benim arabamın bagajı da takım çantasından, alet edevattan geçilmiyor. her burun kıvıran ustadan sonra gidip lazım olan aleti kendim aldım işçilik parasına aleti almış oldum, alet de bana kaldı. bagajda bu kadar eşyayı ne yapıyorsun diye soran arkadaşlarıma "bir gün işsiz kalırsam evlere tamirciliğe gideceğim" diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 20 Eylül 2020; 11:48:32 >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum ben de iyice işkillenmeye başladım. Bakalım Ne olacak
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    kmyi biliyorum da bi anlam ifade etmez alttaki arkdaşın dediği gibi :d
  • dangerousman kullanıcısına yanıt
    Bunu da düşünmeye başladık birkaç gündür. Teşekkürler tavsiyeniz için.
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    En güzelini yapıyorsunuz, maalesef dürüst, düzgün bir avuç insan kaldık gerçekten.
  • Km kafaya takmayın. 1000km yapıp km düşürse nereden anlayacaksınız.

+ Motor açmış araba zaten o ekrandaki km artık hayalî oldu.
  • aracın ya yanına gidip tamir sürecini görün yada yaşadığınız yere getirip tamir ettirin bu şekilde olmaz.

sizi severler...)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.