Şimdi Ara

Bir tamir daha ne kadar sürebilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu işlerden anlayan tanıdık birilerini gönderdik baktılar sağolsunlar. En iyi seçenek memlekete getirmek gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunn

Bunu da düşünmeye başladık birkaç gündür. Teşekkürler tavsiyeniz için.
    Aracı alicaksaniz itidalli yaklasin, hir gur çıkarsa parçalar eksik verir size bide onla ugrasmayin. Ben sakarya da Hyundai aracim varken bir ustaya gidiyordum, hyundai servisinden ayrilma. Son care servis degismeyi dusunurseniz numarasini veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorması ayıp çekiciyle aracı alıp bildiğiniz bir ustaya götürmek için neyi bekliyorsunuz?
  • Bu konuyu görünce aklıma geldi müsadenle bende bir iki kelam edeyim...
    2019 haziran ayında Ankara'da yaşanan sel felaketinde arabam komple suyun içinde yaklaşık 12 saat kaldı. Sabaha kadar su tahliyesi sonunda sabah 7 gibi ancak arabayı çıkarabildik ve maalesef ki tavan döşemesine kadar batmıştı. O evde yeniyim pek kimseyi de tanımıyorum. Ben aracın başında ah vah ederken en bir komsum yanıma geldi ve sıkma canını hallederiz dedi. Kendisi sanayide usta olduğu için o an güvendim. Ama yinede çekici ile yetkili servis ten fiyat almak üzere görürdüm tabi 25 30 bin fiyat çektiler geri mecburen o tanıdığın dükkana çektim. Döşemeleri söktürdük, motor ve depoda ki suyu temizledik yağını değiştirdik ama asla marşa basmadık. Önce tüm elektrik elektronik aksamın elden geçemesi gerekiyor tanıdığım biri var işin ehli ona göndereyim mi diye sordu bende el mahkum tamam dedim, iş yoğun bir yandan da ilgilenmek zor.

Film burda koptu... o elektrikçi de tam 45 gün boşuna yattı aracım. Yanlış duymadın 45 gün anahtar değmeden yattı. İlk etapda benim ustam sık sık arayıp sorup dar boğaz etme o halleder diyerek beni resmen boşlukta bıraktı, sonra baktım olacak gibi değil sıkmaya başladım arıyorum tamam abi hallediyoruz abi, yanına gidiyorum araba da hiç hareket yok hep bir bahane. En son işi gücü bırakıp sabah aksam gidip başında beklemeye başladım öylr olunca da bozuldu bu şeref yoksunu... Ne yaptı isem adama iş yaptıramadım, diğer elektrikçilerde kabul etmedi o adam bişey yaptı ise içinden çıkamayız sel hasarı zordur dediler. Neyse en son iş kavga boyutuna geldi, arabam sele gitmiş devlet beş kuruş yardım vermedi, belediye yüzüme bakmadı çalmadığım kapı kalmadı. En son kahrettim ve o haliyle hurda fiyatına sattım hemde 1 günde. Çünkü aracım piyasa aracıydı yalan yanlış toparlayıp birinin canını yakacaklardı o yüzden ilana koyar koymaz yüzüme bakmayan sanayici esnafı etrafımda pervane oldu. İşte o an anladım.

Aracımı sel hasarlı olduğunu yazarak hurda fiyatına sattım 2019 da 35 bin lira zarar ettim, üstüne arabasız kaldım yetmedi sanayi adamından nefret ettim. Hala hakkımı helal etmiyorum o elektrikçiye şaşmazda birisi eğer okuyor ise bil ki benim beş kuruş param yoktu kimsem yoktu ama Allah'ım var ve ona havale ettim. İnşallah haksız yere yaptığın bu muameleyi unutma, aldığın o parayı da ağız tadıyla yeme...
    Geçmiş olsun konuyu sabote ettim biraz ama sanayi deyince dayanamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bir şerefsize denk gelmişsiniz Maximum 2 günde biterdi o para. Ayrıca arabayı teslim almadan para ödemek de neyin nesi?

• YouTube İsmail Usta hesabını izle kardeşim. Gerekirse aracını onun anlaşmalı çekicise ile İsmail ustaya götür.

İşin ehli olmayan usta, düşük iş kalitesine sahip rektefiyeci, uygun olmayan yedek parça kıskacında kalmışsın. Belki enjektörler işiyor yine yaktılar contayı aşırı ısıdan, olayı anlayamıyorlar bilemezsin

• dangerousman kullanıcısına yanıt
    Tamamdır çok teşekkür ediyorum duruma göre ben size yazarım numara için.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Onu maalesef bilmiyorum, araç şahsi aracım olsa çoktan getirtmiştim ama araç peder beyin işte.
  • MuammA_ kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah, büyük geçmiş olsun. Umarım bir daha başınıza gelmez böyle bir şey.
  • PetrovaFire kullanıcısına yanıt
    Doğru valla haklısınız. Ailemin yolda kalmasını fırsat bilmiş olmalılar. Maalesef ben de yanlarında değildim o sıra.
  • jademugla kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam dediğin hesabı not aldım, teşekkür ediyorum.
  • Geçmiş olsun hocam aracınızın parçalarını biliyorsanız bi kontrol edin eskisiyle falan değiştirmiş olabilirler böyle olaylar çok yaşanıyor. Kendi kendilerine sorun yaratıyo da olabilirler, belki de iyi niyetliler cidden sorunlarını gideriyolar herşey olabilir sanayi üçkağıtlarına sanayiciden başka kimsenin aklı ermez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Liny L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Zaten aldıktan sonra iyice baktırıcam motora orada ak koyun kara koyun belli olur diye umuyorum. Maalesef öyle çok üçkağıt dönüyor, bakalım artık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.