Şimdi Ara

Bir tamir dükkanın da neylerden hoşlanırsınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hatalı sollamamayı zaman içerisinde ve sabırla usta öğretiyor zaten kardeşim sen attığın görüntü ile kendine gol atmışsın haberin yok. Teori olarak bir yere geliyorsun, o teoriyi sanata dökmeyi sana ustan öğretiyor.

Hepimiz birer çırağız. Hiçbirimiz mesleklerimizde usta değiliz. Her gün yeni şeyler öğreniyoruz. Zaten üç günlük dünya, yedin içtin yarın selan okunuyor. Bu kadar kısa yani. Bu kadar kısa olan bir şey için kimseyi kırıp dökmenin de anlamı yok hele de mal mülk için. Forum kuralları olmasa daha açık yazarım ama yazamıyorum. Anlayan anladı deyip mesajı sonlandırayım.

Ben şimdi sana Ahilik nedir, esnaflıkla ilişkisi nedir desem sen de bir Google araştırması yapsan ne güzel olur. Günümüzde de ahilik devam ediyor sadece isim değiştirdiler. Ahiliğin çırağa bakış açısını da okumanı öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 26 Ekim 2023; 16:15:48 >
  • Yetkili Servisten ayrilma tek çalışan ustaya denk geldim işi yaparken abi şu vida takılmamış nerenin dediğimde ustanın iyisi vidayı artirandir demişti çok ağrıma giddi o zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yorum atan herkese teşekkür ederim benim için çok güzel cevaplar oldu,çok sağolun varolun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.