Şimdi Ara

Bir tane çocuk var öldürsem suçlu olurmuyum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu sabah kalkıyorum.Elimi yüzümü yıkıyorum.Tam ağız tadıyla kahvaltı yapacağım diyorum bir bakmışım mahalledeki çocuğun biri almış vuvuzuellayı eline öttürüyor.Tamam neyse çocuktur deyip kahvaltımı bitiriyorum.Hala öttürmeye devam ediyor.Akşam yemeğini yiyeceğim acaba hala ötüyormu diye bir durup dinliyorum.Tam o sırada gene o sesi duyuyorum.Şimdi soruyorum size aşağı inip elime iki tane vuvuzuella alıp sağlı sollu cocuğa girişsem ben suçlu olurmuyum ?

• eğer vuvuzelalı çocuk sensen ve kendini öldürüyorsan suç sayılmaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absynthe
    eğer vuvuzelalı çocuk sensen ve kendini öldürüyorsan suç sayılmaz sanırım

Mükemmel cevap
  • Senin yine iyi üst katta 3 tane canavar fırlama var , evde çocuk koşmuyor at koşuyor sanki ben ne yapayım?

Elime kramponları alıp kafalarını ezeyim mi sağlı sollu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber™

Senin yine iyi üst katta 3 tane canavar fırlama var , evde çocuk koşmuyor at koşuyor sanki ben ne yapayım?

Elime kramponları alıp kafalarını ezeyim mi sağlı sollu ?

ezme.
  • Bizim alt katta da yaşlı bir teyze var.Gitar çalınca kadın çıldırıyor sesi az veya çok..Erdeeem! diye bağırıyor.Ne yapayım hacı bende mi girişeyim gitarla sağlı sollu
  • Anladık yani vuvuzueallası var bunu göstermek için 7/24 çalması gerekmiyor ki bak şimdi çocuğun teki vurdu ona oynamıyorum diye ağlaya ağlaya gitti -_-"
  • benim bi arkadaş var paso dedeler linki yolluyor messenger dan ben napayım girişeyimmi dedelerle sağlı sollu
  • Bizimde burda var.Sabah 6 oldumu kargalar başlıyor çığırmaya.Yorganı üstüme kapatıyorum busefer nefes alamıyorum.Ne yapayım bende mi girişeyim yorganla sağlı sollu.
  • bütün afrika üflüyor onları da mı öldürelim
  • bizim yandakilerde kendileri bağırıp çığırınca laf yok ben yüksek ses açınca duvara vuruyorlar. bende hoparlörleri alıp girişeyimmi sağlı sollu.
  • Hayır Öldürmeyelim Sağlı Sollu GirişelimxD
  • Bu sağlı solludan iyi replik olur ha , ben kullanıcam bunu bundan sonra.
  • Emin onları
  • herkez delirmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: muster

bütün afrika üflüyor onları da mı öldürelim

E adam haklı !

Boyunlarını kırıp çöpe atalım biz en iyisi bro.
  • Klavyeni al kafasında parçala.

Not : Tuşları toplarsan parça parça satabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absynthe

eğer vuvuzelalı çocuk sensen ve kendini öldürüyorsan suç sayılmaz sanırım

adam haklı beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 11 Temmuz 2010; 21:43:16 >
  • Allah hepimize konuşup anlaşmak için agız vermiş.. Kullanmayı denemeni tavsiye ederim =)

Anlamıyosa başka
  • Bende her sabah işe giderken otobüste birsürü boş koltuk olmasına rağmen bütün kızlar gelip benim yanıma oturuyor.Yüzlerine bile bakmıyorum aslında bende şimdi bunlara sağlı sollu girişiyim mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.