Şimdi Ara

Bir tane çocuk var öldürsem suçlu olurmuyum ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Subuo

Yahu sabah kalkıyorum.Elimi yüzümü yıkıyorum.Tam ağız tadıyla kahvaltı yapacağım diyorum bir bakmışım mahalledeki çocuğun biri almış vuvuzuellayı eline öttürüyor.Tamam neyse çocuktur deyip kahvaltımı bitiriyorum.Hala öttürmeye devam ediyor.Akşam yemeğini yiyeceğim acaba hala ötüyormu diye bir durup dinliyorum.Tam o sırada gene o sesi duyuyorum.Şimdi soruyorum size aşağı inip elime iki tane vuvuzuella alıp sağlı sollu cocuğa girişsem ben suçlu olurmuyum ?

Polise verebilirsin huzuru bozmaktan
    yada polis bir tanıdığın varsa
    seni hapise atarım dersin korkar :)
  • Sen öldürme ben hallederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

Sen öldürme ben hallederim

Anlaşabiliriz sanırım

quote:

Orijinalden alıntı: rockerconur

quote:

Orijinalden alıntı: Subuo

Yahu sabah kalkıyorum.Elimi yüzümü yıkıyorum.Tam ağız tadıyla kahvaltı yapacağım diyorum bir bakmışım mahalledeki çocuğun biri almış vuvuzuellayı eline öttürüyor.Tamam neyse çocuktur deyip kahvaltımı bitiriyorum.Hala öttürmeye devam ediyor.Akşam yemeğini yiyeceğim acaba hala ötüyormu diye bir durup dinliyorum.Tam o sırada gene o sesi duyuyorum.Şimdi soruyorum size aşağı inip elime iki tane vuvuzuella alıp sağlı sollu cocuğa girişsem ben suçlu olurmuyum ?

Polise verebilirsin huzuru bozmaktan
    yada polis bir tanıdığın varsa
    seni hapise atarım dersin korkar :)

Bir kaç gün daha devam ederse bu yola başvurabiliim -_-" ama sağlı sollu girişmekte hala ısrarcıyım

• vuvuzelayı sok .ötüne sonra üfle
  • Ben Afrikadayım.Ben napıyım arkadaş.
  • yanlş oldu nese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginherif -- 11 Temmuz 2010; 22:35:00 >
  • bence o çocuğu öldürsen halk kahramanı olursun
  • vuvuzelayı yan yatırıp emmesini söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: muster

bütün afrika üflüyor onları da mı öldürelim

sğalı sollu giriş
  • bi taneden bişi olmaz
  • Bizim burda da kırtasiyeci getirmiş Allah'tan dünya kupası bitiyo hea
  • Bızım Burdada SAbah SABAH oKula Gıden VeletLer Zile basıp KaçıyorlaRdı Bır Gun Ise GıderKen Tekını Yakalayıp ÇektıyDım Kenara Sonrası..................................................................................................................................:D 1Nasihat 100000000000000 SözDen İyidir:D
  • Bizim burda bana bulaşan kimse yok ben napiyim ? Kime girişiyim sağlı sollu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

benim bi arkadaş var paso dedeler linki yolluyor messenger dan ben napayım girişeyimmi dedelerle sağlı sollu

Dedeler zaten girişiyor birbirlerine bulaşma...

• Olmazsın.
  • maltepe ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

benim bi arkadaş var paso dedeler linki yolluyor messenger dan ben napayım girişeyimmi dedelerle sağlı sollu

Dedeler zaten girişiyor birbirlerine bulaşma...

yok yok ben dedelerle girişeyim sağlı sollu tecrübeli onlar

• quote:

Orijinalden alıntı: UnHappyDevils

Bızım Burdada SAbah SABAH oKula Gıden VeletLer Zile basıp KaçıyorlaRdı Bır Gun Ise GıderKen Tekını Yakalayıp ÇektıyDım Kenara Sonrası..................................................................................................................................:D 1Nasihat 100000000000000 SözDen İyidir:D

1Musibet 10000000000000000000000000000000000000000000000000000 Nasihattan eyidir yeeeeen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.