Şimdi Ara

Bir Tarife Hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezitli davultepe yakınımızdaki apartmanımıza 4 ay önce sol hizmeti verilmeye başlandı.Bana da abonelik için uğradılar.Bende mayıs ayında sözleşmesi bitecek akk siz 2 mb ttnet sınırsız var;Sizde ki akk li 20 mb benim işime yaramaz aylık ortalama 200 gb ustu downloadım var dedım.Bana bu 4 ay içinde ortalama 5 kez uğradılar.En son dun ben evde yokken eşimle görüşmüşler.Benim numaramı alıp aradılar.Bende akksiz 20 mb değil 10 mb verin 100 tl ye verin dedim.Ben zaten sabit telefon dahil 90 tl gibi bi rakam ödüyorum internet için.Müdürümle görüşmem lazım dedi.'20 dkka sonra müdürü aradı.Önce akkli tarifelerin faydalarını vs bahsetti.Olmaz deyincede 10 mb 99 tl akk siz teklifini sundu.Uydunette de aynı hız aynı fiyata fakat benim evimin civarında uydunet yok.10 tl fazladan ödeyerek hızımı 5 e katlayacağım.Sözleşme cezasınıda faturadan düşeceklermiş.Sabit numaramıda taşıyacağım.
    Siz ne dersiniz tarife mantıklı mı yoksa başka bir alternatif var mı?Yorumlarınızı bekliyorum

• Günlerce sürecek kesintilere hazır hissediyorsan geç tabi.
  • Tüm servis sağlayıcıların gerçek sınırsız bağlantıları aynı fiyata.
    Rekabet falan yok sizin anlayacağınız.
    Bunun sebebi de aslında tarifelere servis sağlayıcıların kesilikle kendilerinin karar vermiyor olması.
    Tarifelere DEVLETİMİZ karar veriyor.

Uydu net olayına gelince uydunetin kalitesi bölge bölge çok değişkendir. Eğer çevrenizde kullananlar memnunsa bölgenizde iyidir ve inanın sorunsuz olduğu bölgede Uydunet en iyi servis sağlayıcıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erimemre -- 24 Şubat 2012; 12:45:10 >
  • Çok doğru maalesef rekabet yok.Oturduğum yerde uydunet olmadığı için maalesef sol tek alternatifim.Tarifeyi sözleşmesiz kabul ettirmeye bakacam artık.
  • 50 Mphs - 250 GB AKK paketi var. Telefonu taşırsanız aylık 84 TL

Ben bu paketi kullanıyorum, 250 GB uygun geldi. Tüm download'ları bir aya sığdırmak zorunda değilsiniz sonuçta.
  • Benim en büyük derdim upload kotası.
    Uzak masa üstü ses ve viseo bağlantısı kullanan biriyim.
  • Sol culara bu akşam sözleşmeyi getirmelerini söylemiştim.Ancak bu gün tt iptal servisi ile görüştüm.Sözleşmem bu mart sonu itibari ile bitiyormuş.Jest olarakda son faturayı hediye ettiler.Sözleşme bitiminde bizimle kalmak isterseniz mevcut tarifenizi sözleşmesiz olarak 6 ay boyunca 69 tl yerine 35 tl den veririz sonrasında nasıl isterseniz o şekilde davranırsınız dediler.Bende 10 mb skk siz bir tarifelerinin olup olmadığını sordum.Benden pzt siye kadar süre istediler.Eğer bulunduğum konum vdsl e müsaitse farklı tarife seçenekleri sunacaklar.İşin aslı son 1 ayda ücretsizken sol ı 1 ay askıya alacağım.Adsl çıktığından beriTTnet kullanıyorum ve çok ciddi bir sıkıntı yaşamadım.Eğer birbirine yakın teklifler sunulursa gene ttnette kalacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bana bir tarife önerin?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu superonline AKK yüzünden bu kadar müşteriyi kendine çekemezken, hatta mevcut müşterilerini bile kaybetme riski varken neden AKK uygulayacağım diye ısrar ediyor anlamıyorum.

120 dairelik lojmanımızda sadece benim bildiğim 6-7 abone alabildi. O 6-7 salaktan biride benim. Tanıtıma geldiklerinde eğer AKK olmasaydı bu sayıyı rahatlıkla 10'a katlayabilirlerdi, velakin AKK kelimesini duyan "kalsın kardeşim istemez dedi", toplantı salonunu terketti.

Halen anlayamıyorum aklımla izah edemiyorum neden AKK?
  • Her zaman konuşulduğu gibi:Data altyapısı kaldırmayacağı için.
    Dün akşam evde SOLcuları taahüt için beklerken telefon geldi:Mail bey ,yarın öğlen arkadaşlar evinize hat kurulumu yapacak müsaitmisiniz?dedi.Ben bu akşam taahütname bekliyordum.
    -Burada 50 mb 250 gb akk li tarife istediğiniz yazıyor.
    -Pazarlama müdürünüz bana 10 mb akk siz tarife vermişti onu istemiştim deyince bilgim yok dedi.Bende bu gün görüşeceğim pazarlama müdürleriyle.En azından Mart adsl faturasıda beleşe gelmişken ve de sözleşme bu ay bitecekken hiç uğraşmam.Bundan sonra 10 mb akk siz bağlantı bile verseler bunu taahütsüz şartıyla isteyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzarmail -- 25 Şubat 2012; 11:32:38 >
  • Yalnız hatırlatırım, sizin 99Tl vereceğiniz paketi başkalarına 49'a satmışlar, burada da konuların içinde geçmişti. Bİrdaha sıkıştırın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Yalnız hatırlatırım, sizin 99Tl vereceğiniz paketi başkalarına 49'a satmışlar, burada da konuların içinde geçmişti. Bİrdaha sıkıştırın derim.

ama ne zaman satmışlar?Şu anda sol da akk siz sadece 199 tleye 20 mb var.Bu konuda SOL u pztsi ttnetten fiyat teklifi aldıktan sonra sıkıştıracağım.Bu arada pazarlama şefi tarife ile ilgili hala bana ulaşmış değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzarmail

quote:

Yalnız hatırlatırım, sizin 99Tl vereceğiniz paketi başkalarına 49'a satmışlar, burada da konuların içinde geçmişti. Bİrdaha sıkıştırın derim.

ama ne zaman satmışlar?Şu anda sol da akk siz sadece 199 tleye 20 mb var.Bu konuda SOL u pztsi ttnetten fiyat teklifi aldıktan sonra sıkıştıracağım.Bu arada pazarlama şefi tarife ile ilgili hala bana ulaşmış değil.

Son örnek 5 gün önce.

http://forum.donanimhaber.com/m_57903902/tm.htm

Yani anladığım kadarıyla, ısrarla superonline'a geçmek istemeyen müşterilere böyle bir teklif götürüyorlar. Sonuçta superonline da böyle bir tarife halihazırda kullanılmakta ve gizliden arada sırada inatçı insanları müşteri yapmak için su yüzüne çıkan bir tarife.

Bu arada piyasada olmayan ama gizliden müşteri yapılan diğer tarifeler de şunlar.

20 Mbps hız - 100GB kota - 49TL
    50 Mbps hız - 250GB kota - 69TL

20'liği ben kullanıyorum mesela, 50'liği baelros adlı kullanıcı kullanıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uzarmail

quote:

Son örnek 5 gün önce.

http://forum.donanimhaber.com/m_57903902/tm.htm

Yani anladığım kadarıyla, ısrarla superonline'a geçmek istemeyen müşterilere böyle bir teklif götürüyorlar. Sonuçta superonline da böyle bir tarife halihazırda kullanılmakta ve gizliden arada sırada inatçı insanları müşteri yapmak için su yüzüne çıkan bir tarife.

Bu arada piyasada olmayan ama gizliden müşteri yapılan diğer tarifeler de şunlar.

20 Mbps hız - 100GB kota - 49TL
    50 Mbps hız - 250GB kota - 69TL

20'liği ben kullanıyorum mesela, 50'liği baelros adlı kullanıcı kullanıyor.

Çok güzel bir emsal.Ellerinden yazılı taahütname alarak yapılırAlım işlemindede tok alıcıyı oynarsam sanırım sorun olmaz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.