Şimdi Ara

Bir tartışmayı nasıl kazanırsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklı ya da haksız olmayı bir kenara bırakarak konuşuyorum, bir tartışmayı nasıl kazanırsınız? Nasıl bir saldırı stratejisi izlersiniz? Haklı çıkmak için neler yapabilirsiniz? En haksız olduğunuz konuda bile haklı çıkmak için yöntemleriniz neler?

• Eğer haksız olduğu halde kabul etmiyorsa tartışmayı bitiririm ve ona kazanmış hissi veririm.Ben yeni bir tür insan görürken o "Ben haklıymışım." diyerek düşüncelerine ekleme yapmaz,kaybeder.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan, dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini zanneder.
    - Gandhi
    Hemen anlamları çarpıtılmış ayetler paylaşarak İslamı çökertmeliyim. Çünkü içinde bulunduğum haksızlık beni içten içe yiyor ve yıkıklığımın verdiği azap dayanılmaz...

Tek bir seçeneğin var, yalan söylemeye devam etmek. Çünkü gerçekleri kabullenecek onura ve cesarete sahip değilsin.

Neden önceden seni blokladığımı hatırlattığın için tekrar teşekkür ederim
  • Tevbe 29 "Kitap verilenlerden dinimi din edinmeyenlerle, ( benim isteklerime boyun eğmeyen) Allah'a da, ahiret gününe de inanmayan ( söylediklerimi takmayan ) Allah'ın ve peygamberinin haram ettiği şeyleri haram tanımayan, ( İdeolojimi benimsemeyen ) gerçek din olan İslâm'ı din olarak kabul etmeyen ( bana lak lak laf yetiştiren ) kimselerle boyunlarını büküp, aşağılanıncaya, küçük düşünceye kadar, kendi elleriyle cizye (Kafa parasi) verene kadar savasin..." ( kafalarını kesin )

Fetih 28 ( işgal, savaş ayetleri, Fetih suresini okuyun ) "Ben yönetmek ve hükmetmek için gönderildim, tüm insanlardan üstün olmak, efendi olmak benim kaderim, herkes bana boyun eğmeli, benim kölem olmalı... Dinim bütün dîn'lerden üstün kılınmak üzere resulü ile gönderildi. Dinimi üstün kılmak için işgal, fetih ve katliamlar yapabilirsiniz, herkese saldırın, feth edin işgal edin, tüm dinlerden tüm toplumlara boyun eğdirin... Bana boyun eğmezseniz işgal edilirsiniz...

MAİDE-33 Bana karşı gelen benimle savaşanların ELLERİNİ AYAKLARINI ÇAPRAZLAMA KESİN.

Enfal suresi 39. ayet: "Yeryüzünde fitne ( benimle tartışanların hepsi fitnecidir ) kalmayıncaya ve insanlar bana boyun eğinceye kadar, insanlar dinimin egemenliğini kabul edinceye kadar onları doğrayın, onlarla savaşın. ( öldürün )

İki seçeneğin var haklı çıkmak ya da ölmek seç bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 25 Ağustos 2019; 18:5:16 >

• Düşünceye hitap etmeyen bir yolla kazanıldığı kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 25 Ağustos 2019; 16:3:47 >
  • Eğer haksız olduğu halde kabul etmiyorsa tartışmayı bitiririm ve ona kazanmış hissi veririm.Ben yeni bir tür insan görürken o "Ben haklıymışım." diyerek düşüncelerine ekleme yapmaz,kaybeder.

Eğer bir aptala laf anlatmaya çalışırsan, dışarıdan bakanlar iki aptalın sohbet ettiğini zanneder.
    - Gandhi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhenra

Tevbe 29 "Kitap verilenlerden dinimi din edinmeyenlerle, ( benim isteklerime boyun eğmeyen) Allah'a da, ahiret gününe de inanmayan ( söylediklerimi takmayan ) Allah'ın ve peygamberinin haram ettiği şeyleri haram tanımayan, ( İdeolojimi benimsemeyen ) gerçek din olan İslâm'ı din olarak kabul etmeyen ( bana lak lak laf yetiştiren ) kimselerle boyunlarını büküp, aşağılanıncaya, küçük düşünceye kadar, kendi elleriyle cizye (Kafa parasi) verene kadar savasin..." ( kafalarını kesin )

Fetih 28 ( işgal, savaş ayetleri, Fetih suresini okuyun ) "Ben yönetmek ve hükmetmek için gönderildim, tüm insanlardan üstün olmak, efendi olmak benim kaderim, herkes bana boyun eğmeli, benim kölem olmalı... Dinim bütün dîn'lerden üstün kılınmak üzere resulü ile gönderildi. Dinimi üstün kılmak için işgal, fetih ve katliamlar yapabilirsiniz, herkese saldırın, feth edin işgal edin, tüm dinlerden tüm toplumlara boyun eğdirin... Bana boyun eğmezseniz işgal edilirsiniz...

MAİDE-33 Bana karşı gelen benimle savaşanların ELLERİNİ AYAKLARINI ÇAPRAZLAMA KESİN.

Enfal suresi 39. ayet: "Yeryüzünde fitne ( benimle tartışanların hepsi fitnecidir ) kalmayıncaya ve insanlar bana boyun eğinceye kadar, insanlar dinimin egemenliğini kabul edinceye kadar onları doğrayın, onlarla savaşın. ( öldürün )

Kitap ehli olduğunu bilmiyordum bak

• quote:

Tevbe 29 "Kitap verilenlerden dinimi din edinmeyenlerle, ( benim isteklerime boyun eğmeyen) Allah'a da, ahiret gününe de inanmayan ( söylediklerimi takmayan ) Allah'ın ve peygamberinin haram ettiği şeyleri haram tanımayan, ( İdeolojimi benimsemeyen ) gerçek din olan İslâm'ı din olarak kabul etmeyen ( bana lak lak laf yetiştiren ) kimselerle boyunlarını büküp, aşağılanıncaya, küçük düşünceye kadar, kendi elleriyle cizye (Kafa parasi) verene kadar savasin..." ( kafalarını kesin )

Hemen anlamları çarpıtılmış ayetler paylaşarak İslamı çökertmeliyim. Çünkü içinde bulunduğum haksızlık beni içten içe yiyor ve yıkıklığımın verdiği azap dayanılmaz...

Tek bir seçeneğin var, yalan söylemeye devam etmek. Çünkü gerçekleri kabullenecek onura ve cesarete sahip değilsin.

Neden önceden seni blokladığımı hatırlattığın için tekrar teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 25 Ağustos 2019; 16:30:45 >

• quote:

Böyle yaparak müslümanları çıkmaza sokamazsın.Hakkaniyetli davranman gerekir.Ekleme yapmadan ayeti paylaşmalı tüm olası yorumları çürüterek bunu yapmalısın.Her ne kadar meslek hastalıkları tedaviye cevap vermesede iyilikte bulunmadığımı söyleyemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 25 Ağustos 2019; 16:51:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Retorik veya sessizlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Retorik veya sessizlik.
    ''Sessizlik''

İnsert kötülüğün banalliği
  • Haksız isem tartışmaya girmem. Haklı isem yine girmem. Egolu biri değilim, bir tartışmayı kazanıp kendimi tatmin etme ihtiyacı duymam. Eğer istemeden bir tartışmanın içinde bulunduysam, karşıdakinin kazanmasını sağlarım. Sonuç olarak iki tarafta kendini mutlu hissederek olay yerinden ayrılır.
  • Anlamlarını çarpıttıysam hemen buraya çarpıtılmamışını atınız lütfen beklerim :)

Size göre çarpıttım değilmi? E atın o zaman çarpıtılmamışını hadi bakalım.
  • quote:

Anlamlarını çarpıttıysam hemen buraya çarpıtılmamışını atınız lütfen beklerim :)

Size göre çarpıttım değilmi? E atın o zaman çarpıtılmamışını hadi bakalım.
    Diyanetin sitesine gir.

Edit: Bu nece bir cahilliktir, şükür ediyorum şöyle tipleri gördükçe....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 25 Ağustos 2019; 18:39:3 >
  • Cahilliklerinden ve ac.zlikleriden verdikleri cevaplara bak şunların arkadaşlar neye isterseniz ona tapın isterseniz kurbağalara tapın ama benim midemi şu aciz iradeniz ve korkaklığınızla bulandırmayın, leş gibi cahillik ve yalan kokuyorsunuz her lafınız yalan, her lafınız sahte, meydan okuyorum lan alayınıza, ayetleride koydum, çarpıtılmışsa getirsenize yazdığım ayetlerin gerçek anlamlarını, varmı aranızda delikanlı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 25 Ağustos 2019; 19:24:42 >
  • AKP liyim derim..
  • yaratıcın ayetlerin korucu kollaytıcısı değil miydi..

her neyse.

çarpıtılmamışını bekliyoruz..versiyon numarasıyla..zira herkes çarpıtılmamış iddiasıyla farklı şeyler atıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

yaratıcın ayetlerin korucu kollaytıcısı değil miydi..

her neyse.

çarpıtılmamışını bekliyoruz..versiyon numarasıyla..zira herkes çarpıtılmamış iddiasıyla farklı şeyler atıyor..
    Ne bu? Bugün tüm oksijen solumayan yetersiz beyinli canlılar beni mi buldu? Diyanete bakılması gerektiğini söylediğim halde anlamama sorunun neye dayanıyor? Zeka kıtlığı mı çekiyorsun? Herhalde özrün felan bulunmakta çünkü bu durumun başka açıklaması yok.

Eleştirme çaban da çocuksu bile değil... 12 yaşındaki çocuk bile daha mantıklı sorgular. Söylediklerine cevap vermem bile rezil bir durum olabilir ancak. Ciddiye alınacak birisi değilsin anlaşılan.

Ben git gide insanlar daha bilgilenecek, daha çok sorgulayacak ve doğruya daha çok yaklaşacak diye düşündükçe karşıma senin gibi yetersizlerin çıkması neyle açıklanabilir bilemiyorum açıkçası...

Edit: Verecek cevabı olmayan aciz varlığın kaçma çabasını aşağıdan seyredebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 25 Ağustos 2019; 21:38:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sething

Bu memleketin hali ne olacak

Bulmuşlar ki ağzı var dili yok

Hemen gömme festivallerine başlamışlar

Gömmeyen kalmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 25 Ağustos 2019; 21:38:19 >
  • İktidarların parasıyla iş yaptırdığı, kendi sözlerini tanrının sözleri diye size yutturmak için kullandığı kurum diyanet ne derse kendini yeterli sanan ergenimiz onu gerçek biliyor ne güzel ne güzel :) acınası insanlar sizi.

Yav yazsanıza çarpıtılmamış ayetleri size diyorum size aloooo!! :) ergenler ağlamayın zırlamayın yazsanıza arkadaşım adam yokmu sizin aranızda? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 25 Ağustos 2019; 21:50:12 >
  • Selahattin senin bloğunu kaldırdım çok komik bir adammışsın sen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.