|
Bir ömür maaşlı çalışan olmak gerçekten istediğiniz bir şey mi?
-
-
internetten nasıl dolar kazanılıyo la
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pollos -- 22 Aralık 2020; 23:21:44 > -
ürün veya hizmet satarak.
-
Ya hocam bu işlere 1000 insan girer 990 ı batar 10 u çıkar böyle her yerde paylaşır siz de başarırsınız diye ordan sizin üstünüzden içerik üretip bir daha kazanır. Okul okumaktaki amaç bu devirde para kazanmak değil maalesef ki okuyarak para da kazanılmıyor bu devirde. -
İş kurmak gerçekten zor
Sermaye , fikir , vergi , işi buyutmek , itibar, kira , bunlar sitresli ve zaman alan şeyler
Ama maaşlı çalışan olmak kolay , verilen görevi yap , ay sonu para hesaba yatsın
Maaşlı işte sıkıntı su vasifsizsan alacagan para karın tokluğuna olur benim gibi ömür boyu hayatın çöp olur.
Ama okumuş , vasıflı nitelikli biriysen alırsın 8-10 bin maaş kafan rahat olur.
-
Sende internetten kazanmaya çaliş borsa ögren bunlarin birkacini ögrenirsen kimseye muhtac olmayacak kadar pasif gelir elde edebilirsin. -
Yani maaşlı çalışan olmak tabi ki de rahat bir durum hocam. Gelecek ay planlarını rahat yapabiliyorsun çünkü gelecek ay kaç para kazanacağını önceden bilmek gibisi yok veya 6 ay sonra ne kadar zam alacağını. Buna göre borçlanma veya yatırım yapma anlamında hareket belirlemek büyük avantaj. Babam esnaftı bi ay 3 bir ay 5 bir ay 2 kazanırdı borç harç çevirme anlamında skıntılı bir durum. Sabit gelir rahat bana göre
-
Şaunda baba parasi yiyorsan
25inden sonra da anne babanin yaninda yasayacaksan
Hayatin internetten ibaret olacak ve sadece yemek yiceksen
Calismana gerek yok -
Aldığın maaşa göre değişir. Asgari ücrete çalışacaksan hiç çalışma pazarda limon sat. -
Paypal kapanmasa yurtdışı freelance mantıklıydı, ama bir yazılımcı olarak freelance piyasasını hintliler düşürdü + Türkiye'ye döviz transferinde bankalar çok fazla kesinti yapıyor. En temizi uzaktan dolar/euro ile sabit maaşa yurtdışı bir şirkete çalışmak.
Kastınız Amazon tarzı işlerse bilemiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X