Şimdi Ara

Bir Tek Ben mi Böyleyim ? (Psikopatlık İçerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende dışarıdan kontrol edilecekler otomatik kapanıyor, o yüzden aklım kalmıyor :)

Aracı sitenin açık otoparkına koyuyorum o konuda da kafam rahat, fakat bazen araçlar fazlaca yakın bırakıyor birbirine, arabayı otoparktan çıkartırken kontrol ediyorum kapı açarken patlatmışlar mı diye :)

Geçtiğimiz yaz çocuklar otopark büyük diye top oynuyordu, başka oyun alanları olmasına rağmen o zamanlar aklım kalıyordu fakat site toplantı yaptı yasakladı :)

Fakat dediklerinizi malını temiz ve dikkatli kullanan herkes yapar doğal bence :)
  • Memlekette araç satın almak bu kadar zor olduğu için hep bunlar. Leon'a Ferrari muamelesi yapmak.
  • Kısmen de olsa tek değilmişim. Bir de şey var, camdan bakınca kilit ışığını görene kadar camdan farklı açılardan bakıyorum. Işın yandığını anlayınca rahatlıyorum.
  • ruhsatı arabada bırakmayın..
    aracınız çalınırsa ve ya yanarsa vs birşey olursa sıkıntı.
    pantolonların arka kısımlarında 2 cep olur.. kolçak , olmaz..
  • Dünya malı dünyada kalır bu kadar kasmaya gerek yok. Ben de önceleri dikkat etmeye çalışırdım aracın sağına soluna ama 1-2 defa benim hatam olmamasına rağmen ufak çaplı kaza yapınca artık o kadar önemsemiyorum.
  • Bende de var biraz bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitledikten sonra kapıyı kontrol etmek sünnettir.
  • Araçtan inince kapı kolundaki butona 2 kere arka arkaya basarak süper kilitleme yaparım, sonrasında şöyle bir nasıl park etmişim diye bakar sonra eve girerim. Fazla üstüne düşmemek lazım yoksa bir süre sonra insan iyice pimpirikli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master KENOBI -- 25 Kasım 2016; 17:37:18 >
  • Park ettikten sonra sadece kapılara ve bagaja bakarım. İnmeden baston kilidi zaten takmış oluyorum. Kapılara da arada bazen kilitlenmeyen olduğu iççin mecburiyetten bakıyorum. Lastik kaldırıma gelmiş mi diye şimdiye dek hiçbir aracımda bakmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

kitledikten sonra kapıyı kontrol etmek sünnettir.

• Bendede arabaya karşı hassaslık var ,üstelik araba babamın olmasına rağmen..

A) Şuanda arabayı gittim güzelce yıkadım, çünkü temiz olmadan binemiyorum.. üstelik şuanda yağmur yağıyor ama araba temiz oldu işte.

B) Arabaya binmeden camlar tozlu ise, çok hafif olsa bile,, bagajdan yumuşak fırçayı çıkartıp, camların tozunu alırım.

C) Ufak bir yerinde tamirciden çıkınca yağ olsun, mutlaka silerim.

D) Arabayı, ağacın altına park etmem, üstüne yaprak falan düşünce iyi görükmüyor.

E) Binmeden önce suyuna bakarım,, lastiklerini bir dönerim..

F) Araba murat 131 şahin,, arkadaşlar >> motor sesini çok içeri alıyor, döşemeci sesyalıtımı ile 500-600tl fiyat çekti, sizce normalmi.. (kendimin yapabileceği yalıtım malzemesi varmıdır) kendi düşemesi çürümüş ve incelmiş, normalde 200 e yapıyorlar heralde, sadece döşemeyi.
    Motora çok iyi bakarım, çoğu tamirci motorun çok iyi diyor,
    hatta bazen, çalıştığını duymayıp, panele baktığım olmuştur. Fakat şu son 1-2 yılda, motor aşırı derecede arabayı titretiyor..
    Arıza şu şekilde; normal 1000 devir rolantide titreme yok,, 1200 de titreme başlıyor, 1500 de geri gidiyor,,, yani gaza hafif dokununca titriyor, birazdaha basınca kayboluyor, 70-80 le giderken falan saat gibi, yağ gibi.. rolenti devrinin biraz üstünde ne oluyorsa kimse bulamadı., birşey yok saat gibi diyorlar.

İyi Forumlar, Hayırlı Günler

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Kısmen de olsa tek değilmişim. Bir de şey var, camdan bakınca kilit ışığını görene kadar camdan farklı açılardan bakıyorum. Işın yandığını anlayınca rahatlıyorum.

Kilit modunda aynaları kapatıyorum hocam.. Ben ışıktan ziyade ayna katlı mı ona bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

kitledikten sonra kapıyı kontrol etmek sünnettir.

bid'at 🙄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim aynıyiz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.