Şimdi Ara

Bir telefonun sıfır olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
32.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

telefon almaya karar verdim.seçenekler arasında n85 de var ama bildiğiniz gibi şuan üretilmiyor bu telefon. bir telefoncuda sıfırını buldum ama adama pek güvenemiyorum.Alacağım telefonun sıfır olup olmadığını nasıl anlarım?Değiştirme ürünü vs. satmasın bana

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Ana ekranda iken *#92702689# tuşlayın. Telefonun "saat:dakika (000:00)" olarak kullanım süresini görebilirsiniz.
    Saygılarımla.
  • anca işletim sistemi değişikliğinde sıfırlanır.. mesela telefonunuz 5800.. telefonunuza C6 yazılımı attığınızda sıfırlanır ve orjinal fwye geri döndüğünüzde sıfırlanır.. yani komple işletim sistemi değişikliğinde sıfırlanır.. hard format ve normal yazılım güncellemesinde sıfırlanmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 4 Şubat 2011; 1:07:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12,5

quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

anca işletim sistemi değişikliğinde sıfırlanır.. mesela telefonunuz 5800.. telefonunuza C6 yazılımı attığınızda sıfırlanır ve orjinal fwye geri döndüğünüzde sıfırlanır.. yani komple işletim sistemi değişikliğinde sıfırlanır.. hard format ve normal yazılım güncellemesinde sıfırlanmaz..

Teşekkürler mawoix.

o zaman bu yöntem işe yaramayabilir
    Telefon sıfır değilse daha önce kullanan yazılımı değiştirmiştir büyük ihtimalle.O değiştirmese bile telefoncu değiştirir

Aslında kapalı kutuda alacağım ama yine de güvenemiyorum.

küçük telefonculardan değilde büyük mağazalardan alırsanız daha iyi olur benim görürüm bu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

anca işletim sistemi değişikliğinde sıfırlanır.. mesela telefonunuz 5800.. telefonunuza C6 yazılımı attığınızda sıfırlanır ve orjinal fwye geri döndüğünüzde sıfırlanır.. yani komple işletim sistemi değişikliğinde sıfırlanır.. hard format ve normal yazılım güncellemesinde sıfırlanmaz..

Teşekkürler mawoix.

o zaman bu yöntem işe yaramayabilir
    Telefon sıfır değilse daha önce kullanan yazılımı değiştirmiştir büyük ihtimalle.O değiştirmese bile telefoncu değiştirir

Aslında kapalı kutuda alacağım ama yine de güvenemiyorum.

jelatinli kutuysa kafana takma.. ve arkadaşın dediği gibi büyük ve sağlam yerlerden almaya çalışın..

• Yanlış bilgilendirme yapmayalım.
    5800'a C6 yazılımı yüklendiğinde ömür sayacı sıfırlanmıyor.
    Yazılımını güncelle,modifiyeli yazılım kur,farketmez.Sayaç öyle sıfırlanmıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378
    Yanlış bilgilendirme yapmayalım.
    5800'a C6 yazılımı yüklendiğinde ömür sayacı sıfırlanmıyor.
    Yazılımını güncelle,modifiyeli yazılım kur,farketmez.Sayaç öyle sıfırlanmıyor.

hocam araştırırken şunu buldum

http://www.max icep.com/symbian-v9-4-sistem-araclari/life-timer-reset-5800-n97-267909.html

Çalışıyorsa doğrudur.
    Ama o 5800'ı yazılımsal olarak C6 yaptığımızda ömür sayacı sıfırlanmıyor.
    Gerçi ömür sayacı,hele de ömür sayacını sıfırlamak herkesin aklına gelmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kadar şüpheleniyorsan 2.el alman daha iyi olur belkide..
    ben anlayamam sanırım çizik falan yoksa
  • zaten 2.el almak daha iyi iyice deneyip..
    sıfır alıncada sorun çıkabiliyor.önemli olan iyice deneyip almak bence..
    yani belki bilen vardır ama ben 2.el olduğunu pek anlamam.belkide sıfır alıp sorunlu çıkan telefonlar 2.el ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Ana ekranda iken *#92702689# tuşlayın. Telefonun "saat:dakika (000:00)" olarak kullanım süresini görebilirsiniz.
    Saygılarımla.

teşekkürler hocam bende bilmiyordum
  • sıfır n85 i kaça buldunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Ana ekranda iken *#92702689# tuşlayın. Telefonun "saat:dakika (000:00)" olarak kullanım süresini görebilirsiniz.
    Saygılarımla.

Sanırım bu formul sadece Nokia da geçerli. Kendi telefonumda denedim hatalı istek gibi bi sonuç döndü.
  • bide orjinal aksesuarlarını alıolar.bazı telefoncular
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.