Bildirim
bir teselli ver :)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Not: Ilık içiniz.. -
eve jenaratör al -
Kötü bir durum geçmiş olsun hocam -
200 turda birşey yok,2-4 saatlik yarışları alıştırma olsun diye eklemişler.Asıl zor olanlar 9 ve 24 saatlik yarışlar. -
soğuk suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu verebilirim :D
başka çare yok :D -
Geçmiş olsun kardeşim... -
İstanbul / Bahçelievlerde mi oturuyorsun?
Tam saat 2 civarı ben de GT5 oynarken elektrikler gitti. Ama ben dayanıklılık testinde değildim. Nascar yarışı yapıyordum. 15 dakka uğraşıp geçememiştim uyuz olmuştum. Onu geçmeden uyumuycaktım, oyunun ortasında elektrikler gitti. -
seni çok iyi anlıyorum bende bugün 1000km lik yarışa başladım 172 tur olan 86. turu atıyordum pause edip 5 dk. mola verdim benim ufaklık el çabukluğu marifet ds3'ü kurcalarken yeniden başlat yapmış 1/172 yazısını görünce aynı sudan 1 bardakta ben içtim -
Amaan ben de 24 saatlik sandım takma kafana :) -
quote:
Orijinalden alıntı: furai
seni çok iyi anlıyorum bende bugün 1000km lik yarışa başladım 172 tur olan 86. turu atıyordum pause edip 5 dk. mola verdim benim ufaklık el çabukluğu marifet ds3'ü kurcalarken yeniden başlat yapmış 1/172 yazısını görünce aynı sudan 1 bardakta ben içtim
:) sana da geçmiş olsun ben zaaaten her aaacının tiryaaakisi olmuşuuum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X