Şimdi Ara

Bir Turkün Bir Türke Yaptıgı Ayıp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 70 lwl im ama gun geliyo bizimde sıkıştığımız yardım gerektiren durumlar oluyo ama ben türk çağarmıyom amerikalı bi hatun var onu çağırıyom hemen geliyo :D dün mesela mağaralarda bi odada tektim etrafım zaten dolu 2 giant birden dalıyodu bana, çağardım bunu hemen benim odaya geldi o etrafımı temizledi ben giantları şimdi bi türk çağarsam abi be 100k versene dicekler gene :D biz türkler beleşciyiz işin kolayına çakallığına kaçıyos bu bi gerçek.hemen her gece elin amerikaslısınnan kesiyom iyi ks de yapmıyos yapana da ikimiz birden ks yapıyos her gec o odada yalnızız
  • Beyni 17 yaş ve altı ile oynayan weletler bunlar başkları değil tabi oyun oldğunuda unutmayalım sadece küfür ve dlencilik edepsizlik falandan bağsediorum yoksa thief keser tabi adamın mesleği o ama dediğim gibi herkezin birbirine saygısı gerek (BEYNİ 17 DİORUM ŞİMDİ ARKADAŞLAR ÜSTLERİNE ALINMAK İSTEYENLER ALINSIN )
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossbow

Bu olay benım basımdan gecti.Simdi Spartada oynayan bir playerim.Bİr arkdas edindim ve guilde girdim.Adam sonra guildi bana devretti.Sonra bir adam geldi dediki guildi bana ver 17 lvl kopek verecegim fln.Turk bide bu arkadasimiz.Sonra bunla traderlik flaan yaptık.Alcagim gun geldi kopekle guildi taks edecez.
    Ben guvenip master yaptım.Ama bu arkdas kopegi vermedi ve ustune ustluk guildden attı.Bunu yapan turk
    bundan utanırımUlkemizde boyle guvenilmez insanlar var Dikkatli olun..Bu olayi yapan kisi Can_55_Tr dir

ii yapmış ben olsam bende yapardım

• hiç de öle değil aslında çünkü herkes türk türk dalabiliyo ama yardım da edebiliyo ben troyda oynarken bi guilde girmişdim bu guilde çok iiii arkadaşlık kurdum ben tanışmadan onlar tanışıp kanka etttiler sonra tabi guild dağıldı benim orda sefilyon diye bi arkadaşım vardı o bana çok ama çok yardımcı oldu 5k istedim 100k verdi önemli olan eğlenmek eğlenmekde olsa görmesekde iiii arkadaşlık kurarak oynamak herzaman da ha iiiii dir........

• quote:

Orjinalden alıntı: ilhansulun

Ben 70 lwl im ama gun geliyo bizimde sıkıştığımız yardım gerektiren durumlar oluyo ama ben türk çağarmıyom amerikalı bi hatun var onu çağırıyom hemen geliyo :D dün mesela mağaralarda bi odada tektim etrafım zaten dolu 2 giant birden dalıyodu bana, çağardım bunu hemen benim odaya geldi o etrafımı temizledi ben giantları şimdi bi türk çağarsam abi be 100k versene dicekler gene :D biz türkler beleşciyiz işin kolayına çakallığına kaçıyos bu bi gerçek.hemen her gece elin amerikaslısınnan kesiyom iyi ks de yapmıyos yapana da ikimiz birden ks yapıyos her gec o odada yalnızız

bana sallıyormuşun gibi geldi kızma ama...Amerikalı kız ha....Amerikalılar benim bildiğim bizim serverlara giremiyor...E tabi bu amerikan asıllı avrupalıysa o zaman başka....

• arkadaslar soyle bır gercek var benım oyun ıcersındede oyun dısındada bır cok alıs verısım oldu bu forumdakı ınsanlarla ve daha kımseden yanlıs gormedım bu alıs verıste bulundugum ınsanların yası 19+ ıdı suana kadar bundan sonra assagı olur veya olmaz sunu gozlemledım konusmaları ıle yazdıkları ıle kandırılan ksılerın bır cogu daha yasca kucukler tabı ıstısnalar kaıdeyı bozmaz egerkı kısıler aynı dıle mensup ıse bırbırılerını kandırmaya kazıklamaya calısması normal (fakat yaplan sey anormal oldugu halde) cunku bır cocuk yastakı playerın oyunda bır yabancı dıle mensup bırını kandırmaya calsıması olanaksızdır cunku yeterınce onu kandırabılecek konusmaya sahıp degıller dolayısı ıle bunu yapabılecegı ınsan en kolay anlasabılecegı ınsandır bzılerde turk oldugumuz ıcın oyun ıcersınde tanık oldugumuz bu kotu olaylar bır turk tarafından yapılabılır dıye dusunuyorum
  • Merak etme MoNoCePageee aklımdasın nokta. nukerları herzaman sevmişimdir...bladera veriyorlar (:

SP Sİ İYİ OLAN NUKER ADAM TANIMAZ
  • quote:

bana sallıyormuşun gibi geldi kızma ama...Amerikalı kız ha....Amerikalılar benim bildiğim bizim serverlara giremiyor...E tabi bu amerikan asıllı avrupalıysa o zaman başka....

yokya Troy'da var Jr diye bi adam Amerikalı o da girebiliyolar bizimkine sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: Anti_Ceza

Merak etme MoNoCePageee aklımdasın nokta. nukerları herzaman sevmişimdir...bladera veriyorlar (:

SP Sİ İYİ OLAN NUKER ADAM TANIMAZ

eminmisin.???

• Oyunda böyle haksızlık yapnları olanağın olsa varya engelleyeceksin üyeliğini sileceksin ama nerdeeee
  • BAK SEN ÇOK KAŞINIYOSUN ASIL BUNU YAZANLAR VELETTİR EZQTİR NOOBTUR NE KADR PSİLK VARSA O DUR YAA YETER SANKİ ANAMIZIN KARNINDAN DİREK 18 YAŞINDaa DOĞUYORUZ UNUTMA SENDE 14 YAŞINDAYDIN

quote:

Orjinalden alıntı: elfs_21

Beyni 17 yaş ve altı ile oynayan weletler bunlar başkları değil tabi oyun oldğunuda unutmayalım sadece küfür ve dlencilik edepsizlik falandan bağsediorum yoksa thief keser tabi adamın mesleği o ama dediğim gibi herkezin birbirine saygısı gerek (BEYNİ 17 DİORUM ŞİMDİ ARKADAŞLAR ÜSTLERİNE ALINMAK İSTEYENLER ALINSIN )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaVen eviL -- 22 Kasım 2006; 18:09:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: elfs_21

Beyni 17 yaş ve altı ile oynayan weletler bunlar başkları değil tabi oyun oldğunuda unutmayalım sadece küfür ve dlencilik edepsizlik falandan bağsediorum yoksa thief keser tabi adamın mesleği o ama dediğim gibi herkezin birbirine saygısı gerek (BEYNİ 17 DİORUM ŞİMDİ ARKADAŞLAR ÜSTLERİNE ALINMAK İSTEYENLER ALINSIN )

sen 17+sında noluo ben 16 yaşındayım sen 1371649827346 kat daha akıllıyım.dünkü çocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaisertr -- 22 Kasım 2006; 18:42:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossbow

Bu olay benım basımdan gecti.Simdi Spartada oynayan bir playerim.Bİr arkdas edindim ve guilde girdim.Adam sonra guildi bana devretti.Sonra bir adam geldi dediki guildi bana ver 17 lvl kopek verecegim fln.Turk bide bu arkadasimiz.Sonra bunla traderlik flaan yaptık.Alcagim gun geldi kopekle guildi taks edecez.
    Ben guvenip master yaptım.Ama bu arkdas kopegi vermedi ve ustune ustluk guildden attı.Bunu yapan turk
    bundan utanırımUlkemizde boyle guvenilmez insanlar var Dikkatli olun..Bu olayi yapan kisi Can_55_Tr dir

babana bile güvenme

• tam bir it
  • thief kıyafetiyle tradera yardım ediom direk ana bacı sövüyo türk bi arkadaş diğer türk traderlarda öyle genelde görür görmez sövüyolar bunun bi oyun olduğunu unutmuşlar çok yazık yakında toplanıp harama el uzatıon sen die linç girişiminde buluncaklar walla...
  • Birkaç saat öncesi. Taze bir olaydır. Yalnızca chat ekranında geçen birkaç cümle, ötesi yok.

Aynı resimlere buradan da bakabilirsiniz.

http://img247.imageshack.us/img247/405/sro2006112306334300zg5.jpg

http://img247.imageshack.us/img247/1994/sro2006112306334633zr9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockWoman -- 23 Kasım 2006; 8:09:40 >

• ya arkadaşım bende bir Türk ün senin gibi bişi yaptıına inanmıyorum bilmio musn bizim kafamız hep böyle şeylere çalışır dikkatli olalım lüftfen herkes iyi niyetli değil
  • HE HE NİE AYIP
  • senin için üzüldüm o arkadaşta yani biraz adi bu olay bir kez benim başımada geldi
  • ya bu bir oyun yaw hani yapilanlarin haklliligini savunmuyorum ama hani bu isi turk gavur ayrimina getirmeye gerek yok sadece bir oyun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.