Şimdi Ara

Bir Turkün Bir Türke Yaptıgı Ayıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu olay benım basımdan gecti.Simdi Spartada oynayan bir playerim.Bİr arkdas edindim ve guilde girdim.Adam sonra guildi bana devretti.Sonra bir adam geldi dediki guildi bana ver 17 lvl kopek verecegim fln.Turk bide bu arkadasimiz.Sonra bunla traderlik flaan yaptık.Alcagim gun geldi kopekle guildi taks edecez.
    Ben guvenip master yaptım.Ama bu arkdas kopegi vermedi ve ustune ustluk guildden attı.Bunu yapan turk
    bundan utanırımUlkemizde boyle guvenilmez insanlar var Dikkatli olun..Bu olayi yapan kisi Can_55_Tr dir

• tek kelimeyle şerefs*z
  • sende biraz uyanık olsaydın napalım kaderrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: scream358

sende biraz uyanık olsaydın napalım kaderrr
    ama kardes uyaniklikla alakasi yok guvende soz konusu.!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossbow

ama kardes uyaniklikla alakasi yok guvende soz konusu.!!

Alıntıları Göster
    silkroad gibi online oyunlarda güven olmadan hiç bir yere varılmaz iste benim eskiden basımdan geçen bir olay unuda bana türk yaptı nickini hatırlayamıcam;
    lvl 36 yım, malum 38 de yeni silah 42 ye azkaldı ordada silah alcam. para kasmam şart. bende traderliq yapmaya karar verdim kendi aklımca günlerce traderlik yapıp parayı kırcaktım,1 er yıldızlık olarak tam hatırlayamıcam 3-4 kervan çektim downhang-jangan arası (hotandan korkuoz o sıralar) sonra jangana yükleri bıraktıımda bir hunter gördüm en az 64 idi ve bana dediki gel ben sna kervan çektireyim canım sıkılıo zaten gelde sana baba bi kervan çektirem dedi bende güvendim buna aldım malları yıldızlar costu 3-4 dü heralde (eski bi oaly hatırlamakta güçlük çekiyorum) janganın ortalarında biz yolumuza giderken bir sürü çekti başımızı ve sonrada hayret içertici bi olay hunter:
    aha kurban bu dedi ve kervanımı tifler yatırtırdı bende iflas ettim ıkına ıkına kastım tekrar tüm paramı yüklere vermistim gerçi fazla param da yoktu ama mana pot falan parası kalmamıstı İste o günden sonra ben bir hunterim ve tek takılan bir traderim bir öneri çok yakın dost olmadan kankalık seviyesine gelmeden hiç bir sekilde onlara güvenmöeyin su anda inanın oyunda tanıstım arkadasım ile o kdr yakınızki su anki 57 lvl olan çarımız sefilyonu ortak ve daha bir çok çarımızı ortak oynuyoruz ve en ufak bir yamuğumuz olmadı birbirimize karsı ins sizlerde kendinize ii kanka bulursunuz ve o gün asıl sro keyfini çıkartırsınızz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemkader

silkroad gibi online oyunlarda güven olmadan hiç bir yere varılmaz iste benim eskiden basımdan geçen bir olay unuda bana türk yaptı nickini hatırlayamıcam;
    lvl 36 yım, malum 38 de yeni silah 42 ye azkaldı ordada silah alcam. para kasmam şart. bende traderliq yapmaya karar verdim kendi aklımca günlerce traderlik yapıp parayı kırcaktım,1 er yıldızlık olarak tam hatırlayamıcam 3-4 kervan çektim downhang-jangan arası (hotandan korkuoz o sıralar) sonra jangana yükleri bıraktıımda bir hunter gördüm en az 64 idi ve bana dediki gel ben sna kervan çektireyim canım sıkılıo zaten gelde sana baba bi kervan çektirem dedi bende güvendim buna aldım malları yıldızlar costu 3-4 dü heralde (eski bi oaly hatırlamakta güçlük çekiyorum) janganın ortalarında biz yolumuza giderken bir sürü çekti başımızı ve sonrada hayret içertici bi olay hunter:
    aha kurban bu dedi ve kervanımı tifler yatırtırdı bende iflas ettim ıkına ıkına kastım tekrar tüm paramı yüklere vermistim gerçi fazla param da yoktu ama mana pot falan parası kalmamıstı İste o günden sonra ben bir hunterim ve tek takılan bir traderim bir öneri çok yakın dost olmadan kankalık seviyesine gelmeden hiç bir sekilde onlara güvenmöeyin su anda inanın oyunda tanıstım arkadasım ile o kdr yakınızki su anki 57 lvl olan çarımız sefilyonu ortak ve daha bir çok çarımızı ortak oynuyoruz ve en ufak bir yamuğumuz olmadı birbirimize karsı ins sizlerde kendinize ii kanka bulursunuz ve o gün asıl sro keyfini çıkartırsınızz ;)

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemkader

Alıntıları Göster
    Tek yorum yapıcam....uzun zaman oynadım bu oyunu gerçekten uzun zaman...ve bana yapılan hertürlü şerefsizlik ,adilik, üçkağıtçılık, dolandırıcılık, küfür, pislik v.s. v.s Türk kardeşlerimiz tarafından yapıldı...Yabancılardan 1-2 şey dışında hiç yanlış harekete maruz kalmadım....o yüzden Türk Türke yaparmı demek çok yanlış.Asıl Türk Türke yapar yaptı bugüne kadar bundan sonrada yapmaya devam edicek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Tek yorum yapıcam....uzun zaman oynadım bu oyunu gerçekten uzun zaman...ve bana yapılan hertürlü şerefsizlik ,adilik, üçkağıtçılık, dolandırıcılık, küfür, pislik v.s. v.s Türk kardeşlerimiz tarafından yapıldı...Yabancılardan 1-2 şey dışında hiç yanlış harekete maruz kalmadım....o yüzden Türk Türke yaparmı demek çok yanlış.Asıl Türk Türke yapar yaptı bugüne kadar bundan sonrada yapmaya devam edicek...

Alıntıları Göster
    Evet gerçekten böyle adamlar var

benimde buna benzer bir olay başıma gelmisti

Sro ya yeni başlamıştım server ım babeldi 14 lvl civarındayım ( Tam hatırlamıyorum)

30 lvl lik bir char ın guildine katılmak istemiştim benden 10k istemisti bende verdim beni party e ekledi guild geliyo die beni kandırmaya çalıştı oysa bildiğimiz guild ler hmn gelir sonra paramı geri istedim vermedi bnde bildiğim bütün küfürleri saydım

o zmn lar saftım işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Amaterasu

Evet gerçekten böyle adamlar var

benimde buna benzer bir olay başıma gelmisti

Sro ya yeni başlamıştım server ım babeldi 14 lvl civarındayım ( Tam hatırlamıyorum)

30 lvl lik bir char ın guildine katılmak istemiştim benden 10k istemisti bende verdim beni party e ekledi guild geliyo die beni kandırmaya çalıştı oysa bildiğimiz guild ler hmn gelir sonra paramı geri istedim vermedi bnde bildiğim bütün küfürleri saydım

o zmn lar saftım işte

Alıntıları Göster
    Burda kimse kimseyi görmüyo tanımıyo etmiyo herkez şerefsizlikleri rahatlıkla yapabiliyo.Göz göze yapılıcak şerefsizliklerde erkekleri görüyoz kedi gibi kalıyo çoğu

12 yaşındaki çoluk çocuk küfür ediyo meersem buralarda oturuyomuş yanına gittim ağabey özrü dilemeğ
    wallağ senin olduğunu belmeyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 20 Kasım 2006; 21:57:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anti_Ceza

Burda kimse kimseyi görmüyo tanımıyo etmiyo herkez şerefsizlikleri rahatlıkla yapabiliyo.Göz göze yapılıcak şerefsizliklerde erkekleri görüyoz kedi gibi kalıyo çoğu

12 yaşındaki çoluk çocuk küfür ediyo meersem buralarda oturuyomuş yanına gittim ağabey özrü dilemeğ
    wallağ senin olduğunu belmeyorum

Alıntıları Göster
    evt o adam bir ş.......sizmiş

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

Bunu Gerçekten üzülerek sölüyorum haklısın... Emin ol sana şu an haksızsın demeyi çok isterdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Revan

quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

Bunu Gerçekten üzülerek sölüyorum haklısın... Emin ol sana şu an haksızsın demeyi çok isterdim

Alıntıları Göster
    beyler bu oyunda zaten ne olursa türk türke yapıyor..

yerde mal buluyorum alıyorum.. adam geliyo sizin gibiler yüzünden bize küfür ediyorlar diip yatırıyo ne kadar desemde dinlemiyo..

traderlık yapıyorum.. adam türk olsa bile yatırıyo.. !

ve bilmem farkında mısınız ? 5k pls 10k pls felan diyenlerin alayı türk.. kısacası dilencilikte yine karşımıza türkler çıkıyo.. !

ve bunlar en basit ve herkezin başına gelenler.. daha neler neler var yaa...

anlamadığım tek şey şu.. yabancılar birbirini tutuyo ve adamlar yardım bile ediyo.. tam olarak hatırlamıyorum ama traderlık yaparken
    bi thief geldi ingiliz oldugumu söyledim ve adam NPC thieflerini geri cekti ve üstüne elbise felan verdi..

Neden türkler birbirine düşman oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: tnasuh

yerde mal buluyorum alıyorum.. adam geliyo sizin gibiler yüzünden bize küfür ediyorlar diip yatırıyo ne kadar desemde dinlemiyo..

ve bilmem farkında mısınız ? 5k pls 10k pls felan diyenlerin alayı türk.. kısacası dilencilikte yine karşımıza türkler çıkıyo.. !

anlamadığım tek şey şu.. yabancılar birbirini tutuyo ve adamlar yardım bile ediyo.. tam olarak hatırlamıyorum ama traderlık yaparken
    bi thief geldi ingiliz oldugumu söyledim ve adam NPC thieflerini geri cekti ve üstüne elbise felan verdi..

Alıntıları Göster
    bence sende yanlış düşünüyorsun...diyorsunki Türk diye huntersam thiefini kesmem thiefsem kervanına saldırmam...bu çok yanlış...sonuçta bir oyun bu ve bu oyunun gerektirdiği şeyleri milliyetçilkle karıştırmamak lazım...

durum şöyle olsa haklısın...bundan 1 sene önce serverda Türk görünce yakasına yapışıyordum...nedenmi?? muhabbet etmek tanışmak kaynaşmak için..Çünkü Türk yok denecek kadar azdı...İşte o zamanlar için asla bir Türke saldırmazdım hatta yardım ederdim....

Amaaaaaaaaaaaa..Koca bir amaaaa...Şimdi durum böylemi...Her server Türkten geçilmiyor....Her 3 kişiden 1 i Türk ve bu inanılmaz bir sayı demektir....Bu Türk oyuncularıda %30 -40 ı insanlıktan nasibini almamış kompleksli klavye delikanlısı adamlar...Ben bunlara ADAM demekle aslında adam olanlara hakaret etmiş sayılırım....

Peki hani o zaman biz kimi kesicez kime saldırıcaz...Sağım Türk solum Türk...Nerde kaldı oyunun amacı eğlencesi...
    O yüzden Türk falan hikaye...Arkadaşın ve guild yada union harici kimi görürseniz kesin...Hiç gözünün yaşına bakmayın....Hatta Türk görürseniz iki misli hınçla saldırın...Ki ben son zamanlar artık nerde Türk Theif görsem kesiyordum özellikle....Üstelik hiçbiride beni yanıltmıyordu Ana Avrat Allah Kitap sövüyordu hepsi....

Çok acayip bir milletiz....inanın ben her ilden adam tanıdım(askerde) gerçekten çok acayip çok değişik birmilletiz biz...Bi eşimiz daha yok dünyada....İnanılmaz hareketlere tepkilere sahibiz....Zaten bu olumsuzluklardan sıyrılsak dünyanın 1 numarası oluruz...Süper güç oluruz...

Neyse sıkıntı bastı içimi...Saygılar herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 21 Kasım 2006; 1:29:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tnasuh

Alıntıları Göster
    Maalesef oyle, herkesi kapsamasa da. Birinin selamini almaya korkuyorum, cunku biliyorum ki %80 "borc" isteyecek. Dun biriyle konusuyordum, Ingilizce tabii. :( Kaza ile biraz samimi olunca Turk oldugumu soyledim. Adam Turkmus, yarim saat sonra benden guildini level atlatmak icin para istemeye basladi. Rusca birkac kufur biliyorum, Ingilizce isimli thiefler saldirdiginda gulmelerine kizip etmistim. Adamlar Rus'mus, saldiriyi geri cekip bir de ozur dilediler. Saldiran Turk thieflerden bir tanesine sadece "arkadas, silahindan belli, LV 50 olmussun. 1 yildizli kervan soyacagina 2 yaratik kes, dusurecegin esyalar daha fazla para eder" dedim. Adam "sizin gibi kerizleri soymak daha zevkli" dedi bir de ustune. Hani oyun bu, hirsiz ol ugursuz ol , hangi karakteri oynamak istersen "o" ol RPG mantigi ama "oyun bu" demek yerine bu lafi kullanan birinden ne beklersin ki?

• BEN ZAMANINDA HER TÜRLÜ KÖTÜLÜGÜ PİSLİĞİ TÜRKLERDEN GÖRDÜM BİZ NASIL OLUYORDA BİRBİRİMİZE DÜŞÜYOZ ANLAMIYORUM AMA SUAN 66 LEVELİM İNANIN O ARKADASLARI SİMDİ NERDE GÖRSEM LİME LİME DOGRUYOMMM ZAMAN SİMDİ BENİM ZAMANIMMM YAPMA ET DİYORLAR AMA NAFİLE O VE ONUN GİBİ TÜRKLER KESİLMEYE MAHKUMMM SİZLERE TAVSİYEM O ARKADASLARI YAZIN BİR KENARA ZAMANI GELİNCE HESAP GÖRÜNNN SAYGILARRR

NOT: ONLAR BUNU HAK EDİYORRRRRRRRRRRRRRRRR
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossbow

Bu olay benım basımdan gecti.Simdi Spartada oynayan bir playerim.Bİr arkdas edindim ve guilde girdim.Adam sonra guildi bana devretti.Sonra bir adam geldi dediki guildi bana ver 17 lvl kopek verecegim fln.Turk bide bu arkadasimiz.Sonra bunla traderlik flaan yaptık.Alcagim gun geldi kopekle guildi taks edecez.
    Ben guvenip master yaptım.Ama bu arkdas kopegi vermedi ve ustune ustluk guildden attı.Bunu yapan turk
    bundan utanırımUlkemizde boyle guvenilmez insanlar var Dikkatli olun..Bu olayi yapan kisi Can_55_Tr dir

Hani Kanıtın nerde?!

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhadip

BEN ZAMANINDA HER TÜRLÜ KÖTÜLÜGÜ PİSLİĞİ TÜRKLERDEN GÖRDÜM BİZ NASIL OLUYORDA BİRBİRİMİZE DÜŞÜYOZ ANLAMIYORUM AMA SUAN 66 LEVELİM İNANIN O ARKADASLARI SİMDİ NERDE GÖRSEM LİME LİME DOGRUYOMMM ZAMAN SİMDİ BENİM ZAMANIMMM YAPMA ET DİYORLAR AMA NAFİLE O VE ONUN GİBİ TÜRKLER KESİLMEYE MAHKUMMM SİZLERE TAVSİYEM O ARKADASLARI YAZIN BİR KENARA ZAMANI GELİNCE HESAP GÖRÜNNN SAYGILARRR

quote:

Orjinalden alıntı: Muhadip

BEN ZAMANINDA HER TÜRLÜ KÖTÜLÜGÜ PİSLİĞİ TÜRKLERDEN GÖRDÜM BİZ NASIL OLUYORDA BİRBİRİMİZE DÜŞÜYOZ ANLAMIYORUM AMA SUAN 66 LEVELİM İNANIN O ARKADASLARI SİMDİ NERDE GÖRSEM LİME LİME DOGRUYOMMM ZAMAN SİMDİ BENİM ZAMANIMMM YAPMA ET DİYORLAR AMA NAFİLE O VE ONUN GİBİ TÜRKLER KESİLMEYE MAHKUMMM SİZLERE TAVSİYEM O ARKADASLARI YAZIN BİR KENARA ZAMANI GELİNCE HESAP GÖRÜNNN SAYGILARRR

Merak etme MoNoCePageee aklımdasın nokta. nukerları herzaman sevmişimdir...bladera veriyorlar (:

• quote:

Orijinalden alıntı: _Agwe_

quote:

Orjinalden alıntı: crossbow

Bu olay benım basımdan gecti.Simdi Spartada oynayan bir playerim.Bİr arkdas edindim ve guilde girdim.Adam sonra guildi bana devretti.Sonra bir adam geldi dediki guildi bana ver 17 lvl kopek verecegim fln.Turk bide bu arkadasimiz.Sonra bunla traderlik flaan yaptık.Alcagim gun geldi kopekle guildi taks edecez.

Hani Kanıtın nerde?!
    Çocuğun nickide çok komik ya..can_55_tr.. ya online oyun oynuyorsun...adam gibi bir nick alsana...sadece can diye al ne bilim yada eksantrik bi isim bul...aynı plaka gibi deilmi...CAN 55 TR...

• quote:

Çocuğun nickide çok komik ya..can_55_tr.. ya online oyun oynuyorsun...adam gibi bir nick alsana...sadece can diye al ne bilim yada eksantrik bi isim bul...aynı plaka gibi deilmi...CAN 55 TR...

Alıntıları Göster
    Gecenlerde arkadasımla action yapak dedik.. (thifiz tabi).yolda yatıracak kervan ararken 3 atlı trader gorduk ve basladık peslerine takılmaya.cocuk turk cıkmaz mı.."abi yapma etme ,ne olursun ,pot param yok ..." ,şu yok bu yok derken adamı bıraktım gitti.son olarakta şunları soyledi
    senii unutmayacagım...

şimdi bu adam ilerde karsıma cıkıp "eheh noob" demezse bende sahsıma hic bişey bilmiorum..

Sonuc;Elimden geldigi kadar yardım ederim ,tabi istemesini bilirse karsımdaki...
    Aam sana bunu yapan harbiden ......... bi adammış.ki adam deil ne ki buki

• quote:

Orijinalden alıntı: murderuo

Gecenlerde arkadasımla action yapak dedik.. (thifiz tabi).yolda yatıracak kervan ararken 3 atlı trader gorduk ve basladık peslerine takılmaya.cocuk turk cıkmaz mı.."abi yapma etme ,ne olursun ,pot param yok ..." ,şu yok bu yok derken adamı bıraktım gitti.son olarakta şunları soyledi
    senii unutmayacagım...

şimdi bu adam ilerde karsıma cıkıp "eheh noob" demezse bende sahsıma hic bişey bilmiorum..

Sonuc;Elimden geldigi kadar yardım ederim ,tabi istemesini bilirse karsımdaki...
    Aam sana bunu yapan harbiden ......... bi adammış.ki adam deil ne ki buki

Alıntıları Göster
    Türk türkeymiş Türkün türke saygısı mı var şimdi bunu yazıon sen
    adam hunter olmuş thief malları çalıo 5 yıldız çalmış diyelim hunterde gelip kesmiş sora ana avrat küfretmiş
    bununla o dediğinin ne farkı var bak ne olursa olsun ister gavur ister türk dalıcaksın( arkın falan hariç) onlar olsa dalar sana yüksek lvl sindir o düşük lvldir dalamaz tırsar kaçar sen düşük lvlsindir eziq der keser türk türke bunu yapar o dediğinide yapar çünkü saygı diye biş kalmadı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.