Şimdi Ara

Bir türlü aradığım klavyeyi bulamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yahu şöyle bi klavye yapmak çok mu zor ?

1-Aydınlatma olsun. Sırf çocuk kandıran, sadece tuşların altını aydınlatan ama tuşları adam aklıllı aydınlatamayan tırışkadan aydınlatma değil ama net bir aydınlatma olsun. Sadece beyaz-mavi-yeşil gibi tek renk olsa o da yeter.

2-Altında dikleştirici destek ve tercihen bileklik desteği olsun.

3-Usb Hub ve 3,5 Jack girişi olsun.

Çok mu zor ya bi firma da şu klavyeden yapamamış.

Rampage KB-r12 Turret tam benim istediğim gibi. Beyaz net bir aydınlatma, Usb Hub ve 3,5 Jack girişi var. Ama halt etmişler en sola makro tuşları koymuşlar. Yılların alışkanlığı var kolay değil. Ben o tuşları ctrl, esc, caps lock gibi algılayacağım. İşim pc ile, bakmadan ezbere yazarım. Link şurda

https://www.hepsiburada.com/everest-rampage-kb-r12-turret-siyah-usb-beyaz-aydinlatmali-makrolu-q-mekanik-oyuncu-klavye-pm-HB00000GLCF7

Var mı arkadaşlar buna benzer olan bir klavye. Tuş ezberini bozan makrosu olmayacak ama. Ya da alışabilir miyim ki ? Bu modeli kullanan arkadaşlar alışmış mıdır ? Yorumlarsanız sevinirim.

• Makro tuşları solda olan rampage stage modelini yeni iade ettim. Kesinlikle alışılmıyor. Oyunda sinir krizi geçiriyordum. 3 gün dayanabildim.

Makroları yukarıda olan klavye bakıyorum f/p
  • Logitech G213 Prodigy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.